Citizen Hearing on Disclosure: de hoogtepunten

UFO Wald

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12242
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Buitenaards, Vrije-energie, (Verborgen) nieuws, Geografisch, Amerika, Media, Politiek

Van 29 april tot en met 3 mei 2013 vond in de National Press Club te Washington de Citizen Hearing on Disclosure (CHD) plaats. Maar liefst veertig onderzoekers, militair personeel, overheidspersoneel, wetenschappers en burgers deden hun verhaal aan oud-leden van het Amerikaans Congres. Vijf dagen lang (in totaal zo’n dertig uur) besprak men misschien wel het meest controversiële onderwerp van deze tijd: buitenaards contact.

‘Als het Congres zijn werk niet doet, doet het volk dat wel’, zo luidde het motto van de CHD. De laatste keer dat het Congres in de Verenigde Staten een hoorzitting hield over het ‘buitenaardsen’ onderwerp was namelijk in 1968. De CHD is gefilmd als basis voor de documentaire Ending the Truth Embargo van Stephen Bassett die dit jaar zal uitkomen. Het doel van de CHD was de feiten rondom buitenaards contact vast te stellen en vragen te stellen bij de verklaring van het Witte Huis, dat in november 2011 stelde: 'De Amerikaanse regering heeft geen bewijs dat er leven bestaat buiten onze planeet, of dat een buitenaardse aanwezigheid contact heeft opgenomen met het menselijk ras of een lid daarvan. Daarnaast is er geen geloofwaardige informatie dat aantoont dat er enig bewijs verborgen wordt gehouden voor het publiek.'

Bekijk hier de hoogtepunten met videofragmenten en oordeel zelf of de verklaring van het Witte Huis de juiste is... 

De Citizen Hearing on Disclosure begon met een inleiding van Dr. Edgar Mitchell, gepensioneerd NASA-astronaut en zesde man op de maan, die openlijk en uitdrukkelijk verklaarde dat we niet alleen zijn in dit universum, dat de aarde inderdaad is bezocht door buitenaardse wezens en dat dit bekend is onder alle astronauten.

Paul Hellyer, voormalig minister van Defensie in Canada, deed een oproep aan alle regeringen passende maatregelen te treffen om contact te leggen met onze kosmische buren, hen te begrijpen en met hen samen te werken. Ook wees hij op de noodzaak om de waarheid te spreken tegen het volk. Maar de mededeling dat er twee buitenaardsen werkzaam zijn voor de Amerikaanse regering was uiteraard zijn meest opzienbarende boodschap...

Daniel Sheehan was de juridisch adviseur bij de CHD en heeft veel ervaring in het onderzoeken en blootleggen van geheime operaties binnen de Amerikaanse overheid. Hij vertelde over zijn achtergrond, de opdracht van president Carter om informatie in te winnen over UFO’s, het Vaticaan dat belangrijke informatie achterhoudt en de foto’s die hij heeft gezien.

Dr. Steven Greer, bekend van de onlangs verschenen Sirius documentaire, vertelde dat sinds 2011 een bedrag van ongeveer 2,3 biljoen dollar wordt vermist dat in onbekende militaire projecten gestopt is. Anti-zwaartekracht technologie bestaat en is volledig functioneel sinds de jaren ‘50 en de voormalige Russische president Michael Gorbatsov was zich bewust van alles omtrent UFO's en heeft regelmatig gecommuniceerd met de Amerikaanse regering over dit onderwerp.
Ook vertelde Greer dat uit een vrijgegeven CIA-document van 1991 blijkt dat alle grote media onder CIA controle staan en de CIA de mogelijkheid heeft om elk verhaal dat geheime informatie zou kunnen onthullen te wijzigen. Greer heeft meer dan 35 uur aan top secret interviews met militairen, meer dan 500 verhalen waarvan de helft op video, meer dan 4000 gevallen ondersteund door radar en meer dan 3500 rapporten van piloten. Tot op heden heeft geen enkele belangrijke mediabron melding gedaan van deze bevindingen. Ook besprak Greer de Atacama humanoid, een wezentje dat gevonden werd jaren geleden in de Atacama woestijn en aan uitgebreid onderzoek onderworpen is.

Top secret memo’s werden getoond en besproken.

Thomas Valone vertelde over de implicaties van buitenaardse technologie.

Organisator Stephen Bassett besloot ook de volgende opzienbarende anonieme getuigenverklaring te laten zien aan de commissie van oud-congresleden, onder meer omdat de Amerikaanse journaliste Linda Moulton Howe deze zaak uitvoerig onderzocht heeft.

Tot slot: Richard Dolan hield een fantastische toespraak op de laatste dag van de CHD...

Bronnen: www.citizenhearing.org


Geplaatst door Jessica Solcer
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Liefde en mededogen zijn noodzakelijk, geen luxe. Zonder deze twee kan de mensheid niet voortbestaan.

Dalai Lama, Tibetaans monnikBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.