The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 4

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:10427
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Aarde en milieu, Vrije-energie, (Verborgen) nieuws, Bouwen en wonen, Energie, Vrije energie

(Earth Matters | door Jessica Solcer) Op 9, 10 en 11 november 2013 bezocht ik de eerste Global Breakthrough Energy Movement Conference in Hilversum, het mediabolwerk van Nederland. Op evenementenlocatie Gooiland werden er 3 dagen lang in 2 conferentiezalen presentaties gegeven door meer dan 18 internationale sprekers, onder wie David William Gibbons, Russel Anderson, Sterling Allan, Moray King, Mark Dansie, Thorsten Ludwig, Johan Oldenkamp, Catherine Austin Fitts, Nick Begich, David Martin, Fernando Vossa, Michael Tellinger, George Ritschl, Paul Hellyer, Ralph en Marsha Ring, James Martinez, Andrew Johnson en dr. Judy Wood. Natuurlijk lag de focus op het onderwerp BE technologieën, maar ook aanverwante zaken als HAARP, Klasse X zonnevlammen, orgonite, bewustzijn, economie  en media werden besproken.

[Klik hier voor deel 1deel 2 en deel 3]

Na drie dagen lang zoveel geleerd te hebben, voelde ik mij absoluut geen leek meer op het gebied van BE. Ik heb tussen de presentaties door de meest bijzondere, inspirerende en intelligente mensen ontmoet en gesproken. Maar waarom heb ik toch zo weinig tastbaars gezien? Tijdens de presentaties werd uitgelegd hoe de diverse BE technologieën werken en werden er ook video’s getoond van magneetmotoren, flying discs, auto’s die rijden op water, etc. In de hal van het Gooiland werd de Tesla Coil en de Schauberger Vortex gedemonstreerd, maar Mark Dansie was (voor zover ik heb gezien) de enige die een BE device kon demonstreren en deze ‘Solid State Chip’ ook aankondigde tijdens de persconferentie.

Zoveel kennisoverdracht, zoveel technologieën, zoveel bijzondere mensen, maar nog niet heel erg veel concreets te zien. Alle aanwezigen waren het erover eens: het heft moet in eigen handen genomen worden. Men moet niet meer wachten op de overheid, bedrijven of universiteiten. We willen iets zien en we moeten het publiek iets gaan laten zien. De conferentie was de ideale plaats om gelijkgestemden samen te brengen. En zo gebeurde het ook. Uitvinders, bouwers en theoretici vonden elkaar. Kennis en bouwtekeningen werden uitgewisseld. Afspraken werden gepland, namen en telefoonnummers uitgewisseld. En dat was precies de bedoeling van deze conferentie!

Hoe gaat het nu verder na de conferentie? De Breakthrough Energy Movement heeft drie belangrijke doelen. Allereerst wil men jaarlijks een conferentie organiseren waarbij grote geesten en vernieuwers vanuit de hele wereld hun kennis kunnen delen, hun technologieën kunnen presenteren en verdere stappen voor ontwikkeling en implementatie van BE technologieën besproken kunnen worden. Ten tweede wil men een rijk en toegankelijk medium creëren zodat een groot publiek geïnformeerd kan worden over de geschiedenis, mechanica en implicaties van BE. Tot slot wil men optreden als facilitator voor een wereldwijde gemeenschap en oproepen tot een nieuw energie paradigma.

Volgend jaar zal de Global BEM conferentie plaatsvinden in de Verenigde Staten. Ook zal zes maal per jaar het BEM magazine ‘Pulse’ worden uitgebracht, waaraan iedereen kan bijdragen die ideeën heeft over BE oplossingen en waarmee iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. De conferentie is dus zeker een katalysator geweest voor Global BEM!

Na een bijzonder inspirerend en leerzaam weekend, moest ik helaas weer terug naar huis, naar de wereld die het nog zonder BE moet stellen. De wereld waarin oliemaatschappijen zoals Shell wegkomen met het vervuilen van de wereld, waar de acceptgiro van mijn dure energiemaatschappij weer op mijn mat valt en waar mijn collega’s mij vertwijfeld aankijken wanneer ik ze vertel welke BE pioniers ik heb mogen ontmoeten…  En opeens moet ik weer denken aan Andrew Johnson, die terecht de vraag stelde: ”Hebben wij zelf wel de energie om de wereld te veranderen?”

In het volgende deel zal ik meer vertellen over de sprekers, hun achtergronden en zullen er meer previews van de Global BEM lezingen getoond worden. Voor wie nu al de lezingen wil zien: Op de website Voices of Breakthrough Energy kan men tegen een kleine vergoeding alle lezingen bekijken.

Klik op onderstaande links om deel 1 & 2 & 3 van The Global Breakthrough Energy Movement Conference te lezen:

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 1

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 2

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 3

Voor meer informatie over de Breakthrough Energy Movement:

globalbem.com

globalbemvoices.com

facebook.com/globalbem

twitter.com/globalbem

youtube.com/user/globalbem

soundcloud.com/globalbem

Met dank aan Pure Energy Systems Network voor de video's van Sterling D. Allan met Mark Dansie.


Geplaatst door Jessica Solcer
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Oorlog voeren en winnen is geen verheven kunst. Het is een verheven kunst om het verzet van de vijand te breken zonder te vechten.

Sun Tzu, Chinese wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.