The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 3

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12326
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Vrije-energie, (Verborgen) nieuws, Aarde en milieu, Energie, Vrije energie

(Earth Matters | door Jessica Solcer) De eerste dag van de Global BEM conferentie stond in het teken van de diverse BE technologieën. Waar voorgaande organisatoren van BE conferenties faalden, lukte het Global BEM wel om de BE materie op een begrijpelijke en goed opgebouwde manier over te laten brengen door de sprekers aan het publiek. Want niet alleen wetenschappers, onderzoekers en techneuten waren op deze conferentie afgekomen, ook geïnteresseerden zonder indrukwekkende technische achtergrond wilden aanwezig zijn bij deze historische gebeurtenis.

Doordat iedere spreker een van tevoren afgesproken onderwerp voor zijn of haar presentatie toegewezen had gekregen, werd voorkomen dat informatie meerdere malen herhaald werd. Uiteraard werd er hierbij rekening gehouden met de kennis en het vakgebied van de spreker. Iedere lezing kon het publiek interessante, belangrijke, nieuwe of onmisbare informatie tot zich nemen, waarbij iedere minuut goed besteed was en er geen tijd verloren ging. Bovendien werd er rekening gehouden met het publiek: de presentaties waren begrijpelijk voor iedereen. De conferentie mocht dan wel 3 dagen duren, voor een Breakthrough Energy leek als ik was er natuurlijk geen tijd te verliezen! En zo leerde ik op de eerste dag wat BE nu precies inhoudt en welke technologieën op het punt staan door te breken. Onderwerpen als magneettechnologie, waterstoftechnologie, nulpunt energie, plasma, en LENR werden geïntroduceerd en uitgelegd.

Nu de basis was gelegd op de eerste vooral leerzame dag, konden we op de tweede dag de implicaties van BE technologieën gaan bekijken. Hoe zullen BE technologieën ons leven gaan beïnvloeden? Wat zullen de gevolgen zijn voor onze Aarde? Hoe zullen onze economische en politieke structuren veranderen? En waarom is BE nou zo belangrijk? Persoonlijk vond ik dit de leukste dag, aangezien er zoveel interessante sprekers waren die spraken over zeer uiteenlopende onderwerpen. Georg Ritschl sprak over zijn Orgonite beweging, terwijl dr. Brooks Agnew in de andere zaal een lezing hield over de eventuele gevolgen van Klasse X zonnevlammen. Catherine Austin Fitts besprak de gevolgen van BE op de economie en de politiek, terwijl dr. Nick Begich zijn onderzoek naar HAARP beschreef. En dan ga ik verder maar niet in op sprekers Fernando Vossa en dr. David Martin die tegelijkertijd met Michael Tellinger hun lezing gaven. U begrijpt mijn punt van kritiek waarschijnlijk al… Het was letterlijk een beetje teveel van het goede voor mij. Dus besloot ik maar weer de tactiek van het afwisselen toe te passen door van iedere spreker minstens één helft te beluisteren. Alle genodigden (behalve de heer Keshe van de Keshe Foundation) hebben de uitnodiging van de Breakthrough Energy Movement om vrijwillig te komen spreken op deze conferentie in Hilversum enthousiast aanvaard. Aangezien het stuk voor stuk interessante mensen zijn die allen iets belangrijks bij te dragen hebben, kan ik mij goed voorstellen dat BEM bij zoveel enthousiaste reacties heeft besloten twee zalen tegelijkertijd te gebruiken zodat iedereen zijn kennis kon delen met het publiek.

De derde dag stond in het teken van zowel de geschiedenis als de toekomst van Breakthrough Energy. Onderwerpen als de geschiedenis van BE, ‘samenzweringen’, de rol van de media, journalistiek en activisme, bewustzijn, anti-zwaartekracht, de Tesla spirit en de voorbereidingen op commerciële LENR kwamen aan bod. Want wat staat ons te wachten in de toekomst? Hoe moeten we nu verder? Hoe bereiden we ons voor? En vooral: hoe zorgen we ervoor dat de doorbraak gaat plaatsvinden?

Iedere dag werd afgesloten met een paneldiscussie waar alle sprekers van die dag aan deelnamen.
Dit was ook de mogelijkheid voor het publiek om vragen te stellen, opmerkingen te maken of op een
andere manier iets bij te dragen aan deze bijzondere bijeenkomst van bijzondere mensen. Vooral
tijdens de paneldiscussies werd duidelijk dat er mensen aanwezig waren uit diverse disciplines van
over de hele wereld, waarbij sommigen meer gericht waren op het technische gedeelte en anderen
op het spirituele gedeelte van de BE revolutie. Maar de meeste sprekers en toehoorders waren het
er toch wel over eens dat wetenschap en bewustzijn beiden onmisbaar zijn om de BE revolutie door
te zetten. Een veel gehoorde kritiek was dat de entree kaarten aan de prijzige kant waren. Misschien heeft dat te maken met het feit dat er in Nederland nog nooit eerder zo’n groots georganiseerd BE evenement heeft plaatsgevonden en men hier in Nederland nog niet gewend is aan de hogere prijzen die daarbij komen kijken. Internationale namen van over de hele wereld die vrijwillig komen spreken (lees: geen geld vragen aan BEM voor hun lezingen), maar wel graag hun ticket betaald krijgen
(lees: een gezin thuis hebben en dus niet voor iedere conferentie zelf tickets kunnen kopen) zijn
geen vreemd verschijnsel. De kosten voor de aanschaf van vliegtickets, het afhuren van een goede
locatie en andere zaken die komen kijken bij de organisatie van een internationale conferentie zijn
nu eenmaal hoger dan gemiddeld. BEM was geheel afhankelijk van inkomsten uit sponsoring
en kaartverkoop. Hoe graag we ook naar een nieuwe wereld toe willen werken, helaas leven we nog
niet in een wereld waar geld geen rol meer speelt. Ik hoop daarom ook dat met deze ‘doorbraak
conferentie’ ook de vervelende gewoonte doorbroken wordt om te klagen over entreeprijzen van
evenementen die het dubbel en dwars waard zijn.

Zie hieronder het eerste kwartier van de lezing van Dick Korf en Gerard Essing: 

 

Klik op onderstaande links om deel 1 & 2 van The Global Breakthrough Energy Movement Conference te lezen:

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 1

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 2

Voor meer informatie over de Breakthrough Energy Movement:

globalbem.com

globalbemvoices.com

facebook.com/globalbem

twitter.com/globalbem

youtube.com/user/globalbem

soundcloud.com/globalbem


Geplaatst door Jessica Solcer
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik heb geleerd dat moed niet de afwezigheid van angst is, maar het overwinnen ervan. Een dapper man is niet hij die geen angst voelt, maar die zijn angst weet te overwinnen.

Nelson Mandela, ex-president van Zuid-AfrikaBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.