The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 2

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12425
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Vrije-energie, (Verborgen) nieuws, Aarde en milieu, Energie, Vrije energie

(Earth Matters | door Jessica Solcer) Op 9, 10 en 11 november 2012 was het dan eindelijk zo ver: de eerste Global Breakthrough Energy Movement Conference vond plaats in Hilversum, het mediabolwerk van Nederland. Op evenementenlocatie Gooiland werden er 3 dagen lang in 2 conferentiezalen presentaties gegeven door meer dan 18 internationale sprekers, onder wie David William Gibbons, Russel Anderson, Sterling Allan, Moray King, Mark Dansie, Thorsten Ludwig, Johan Oldenkamp, Catherine Austin Fitts, Nick Begich, David Martin, Fernando Vossa, Michael Tellinger, George Ritschl, Paul Hellyer, Ralph en Marsha Ring, James Martinez, Andrew Johnson en dr. Judy Wood. Natuurlijk lag de focus op het onderwerp BE technologieën, maar ook aanverwante zaken als HAARP, Klasse X zonnevlammen, orgonite, bewustzijn, economie en media werden besproken.

Brian O’Leary (1940-2011) was auteur, wetenschapper en internationaal spreker. In zijn jonge jaren publiceerde hij tijdens zijn studie astronomie diverse papers over de atmosfeer van Mars en in 1967 schreef hij zijn proefschrift over het oppervlak van diezelfde planeet. Niet lang daarna werd hij de eerste door NASA geselecteerde astronaut voor een potentiële bemande missie naar Mars. Toen dit onderdeel door NASA uit het programma werd geschrapt, nam O’Leary ontslag. Hij ging lesgeven in astronomie en natuurkunde aan diverse universiteiten. Ook schreef hij diverse boeken en artikelen op het gebied van planetaire wetenschap, sterrenkunde, ruimtevaart en wetenschapsbeleid. Hij adviseerde Amerikaanse presidentskandidaten op het gebied van energie en milieu. Ook was hij een fel tegenstander van oorlogen en bewapening van de ruimte.

O’Leary raakte geïnteresseerd in de relatie tussen bewustzijn en wetenschap en gaf daar op
latere leeftijd vele lezingen over. In de jaren ’90 begon hij te schrijven over nieuwe innovatieve technologieën waarbij gebruik werd gemaakt van een door de wetenschap niet erkende energiebron en hoe deze nieuwe technologieën de planeet en de mensheid zouden kunnen transformeren. In 2003 richtte hij de New Energy Movement op en vanaf 2007 was hij lid van de World Innovation Foundation. Kort na de moord op zijn New Energy Movement collega Eugene Mallove, verhuisde hij van de VS naar Ecuador. Hij bleef lezingen geven en werkte mee aan de ‘Crossing over The Bridge’ serie van David William Gibbons. Voor deze serie nam Gibbons maar liefst 28 uur aan dialoog op tussen hem en O’Leary. Er ontstond er een hechte vriendschap, maar helaas overleed O’Leary niet lang daarna. Het is zeer terecht dat David William Gibbons de Global BEM conferentie mocht openen met een door hem zelf gecreëerde dialoog met O’Leary, waarin de essentiële grondslagen en gevolgen van BE in deze evolutionaire transitieperiode worden besproken. Helaas mocht O’Leary de doorbraak in BE niet meer meemaken. Maar hij zal zeker niet vergeten worden aangezien hij zoveel heeft bijgedragen aan het verspreiden van kennis over de ontwikkelingen en implicaties van BE. En met deze hommage aan het leven en werk van Brian O’Leary begon het 3-daagse Breakthrough Energy avontuur…

Klik op onderstaande link om deel 1 van The Global Breakthrough Energy Movement Conference te lezen:

The Global Breakthrough Energy Movement Conference | Deel 1

Voor meer informatie over de Breakthough Energy Movement:

globalbem.com

globalbemvoices.com

facebook.com/globalbem

twitter.com/globalbem

youtube.com/user/globalbem

soundcloud.com/globalbem


Geplaatst door Jessica Solcer
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wasted my whole life, getting comfotable.

Phillip Carr GommBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.