Laat jij je verleiden tot haat en wraak?

MH17

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12287
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Want to know nl

Gekoppelde categorieen
Europa, Azië, (Verborgen) nieuws, Geografisch, Oorlog

(Earth Matters) Sinds de 'crash' van Malaysian Airplane MH17 afgelopen donderdagmiddag 17 juli 2014 gonst het van de geruchten en speculaties over wat er nu werkelijk aan de hand is. Reguliere media spreken van een terroristische daad door pro-Russische separatisten, en media en politici wijzen al vanaf het eerste begin naar Rusland als dader. Op hetzelfde moment vond er een afschuwelijke aanval op Gaza plaats. Wat gebeurt er allemaal op ons wereldtoneel en heeft het één met het ander te maken?

Het geheel aan foto's, filmpjes en artikelen die de afgelopen dagen de revue zijn gepasseerd, tonen aan dat er een groot aantal vraagtekens gezet kunnen worden bij de officiële versie van dit verhaal. Onderstaand artikel van WantToKnow geeft een mooi overzicht van wat tot dusver in de verschillende media is geroepen en roept tegelijkertijd op je niet te laten verleiden tot haat en wraak. Wat er is gebeurd, is verschrikkelijk en we leven mee met de familie, vrienden en andere relaties van de slachtoffers. Wat wel en niet waar is, weten we nog niet en de vraagtekens zijn reëel. Dus laten we onze ogen en oren openhouden.

Wil je meer lezen? Hierbij enkele suggesties:
The Corbett Report: What really happened to MHh17, an open source investigation
Project Camelot: Flight 17-Flight 370 false-flag
Zen Gardner: MH17 – Another Fabricated Diversion of the Worst Sort
Veterans Today: Wrong Aircraft Identified As Malaysia Flt MH-17 Fuels Doubts

_________________________________________________________________________

(Want To Know) Het verhaal lijkt weer als twee druppels water te passen op al die Valse-Vlag-operaties die we de afgelopen vijf jaar voorbij hebben zien komen. En we hebben er waarschijnlijk wel 500 artikelen aan besteed. Valse-Vlag-operaties...

Telkens is één patroon en doel daarin duidelijk zichtbaar. Al snel wordt de schuld bij één partij neergelegd en zonder dat deze er goed en wel erg in heeft, is deze de gebeten hond. En met ‘deze’ bedoelen we een bepaalde bevolkingsgroep (islam) of het ‘wapengeile tuig’ dat de oorzaak zou zijn van de Sandy Hook-moorden, zoals we ‘Amerikanen met geweren en pistolen’ dienen te kwalificeren.

Het supersluwe van een Valse-Vlag-operatie is, dat deze surft op een golf van emoties, een golf van energie die kunstmatig is ‘omgeleid’. Dat betekent niet dat die oorspronkelijke golf niet echt is. Natuurlijk is die wel echt. Een golf van mededogen, verdriet, ongeloof en diepe rouw, die ontstaat bij een dergelijke ramp - zoals bij elke ramp - is natuurlijk oprecht.

Maar deze collectieve energie vervolgens ombuigen van liefdevolle energie naar haat en wraak, door mensen te laten vingerwijzen, boosheid te tonen, wraakgevoelens te voeden en ‘oorlogsbereidheid’ te triggeren, is een strategisch onderdeel van het meesterspel van de ‘krachten achter de schermen’. Zij trekken bij een Valse-Vlag-operatie aan de touwtjes. Het is preciés wat in hun straatje past! Het laat zien, hoe ze hun agenda willen uitrollen. Keer op keer!! Trap jij er nog in?

Het is precies wat het doel is van een dergelijke operatie: onschuldige mensen (die dus geen schuld hebben aan het incident!) beschuldigen en zodanig neersabelen, dat deze krachten gerechtigd zijn, hun eigen plan uit te rollen en hun agenda uit te gaan voeren. Denk eens terug aan Irak, denk eens aan de ‘strategische doelen’ om het Midden-Oosten te ‘pakken’ te krijgen, zoals dat verwoord was in het plan, geschreven door krachten achter de Amerikaanse regering in 1999. En denk aan de politieke agenda’s. Het is de werkelijke werkelijkheid, zoals die voor je verborgen blijft.

Wanneer je regelmatig op deze site komt en de ruimte tussen de oren hebt om deze informatie nog eens te lezen, weet je precies waar het om gaat. Valse-Vlag-operaties, aangenaam. De vraag is wat je nu met die kennis gaat doen. Niet ‘we’, maar ieder mens zélf… Dus:

MH17: laat jij je verleiden tot haat en wraak?! 

Lees hier verder.

Bron: WantToKnowGeplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

All the darkness of the world cannot put out the light of a single candle.

-- wanttoknow.infoBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.