Uitnodiging Benefietdag Prader-Willi syndroom Stichting Moeder met een Missie | 22 september 2013 | Hoensbroek

Moeder met een Missie2

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9079
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Moeder met een Missie

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Acties, Gezondheid, Ziekte, Geografisch, Nederland

(Moeder met een Missie) Graag willen wij als Stichting "Moeder met een missie" u onze benefietdag onder de aandacht brengen. Stichting "Moeder met een Missie" is opgericht in 2013 door Jolanda de Groot. Jolanda is de moeder van Stefano, die inmiddels weer 10 jaar oud is en het Prader Willi syndroom heeft. Deze ziekte (een genetische afwijking) is erg zeldzaam en zorgt ervoor dat Stefano altijd honger heeft!

Daarnaast is het in het geval van Stefano zo dat hij het cognitieve vermogen heeft van een kleuter. Dit alles heeft een grote impact op het leven van Jolanda en Stefan de vader, de zorg voor Stefano junior is een volledige dagtaak. Hij kan nooit alleen worden gelaten en heeft letterlijk altijd iemand nodig die bij hem in de buurt blijft.

Mede doordat Jolanda zelf dagelijks de consequenties ondervindt van een dergelijke verzorging, heeft ze het initiatief opgepakt om een stichting te beginnen ter ondersteuning van ouders met soortgelijke kinderen. 

Doel van de stichting is ondersteuning, in de breedste zin van het woord, aan de ouders van deze kinderen. U kunt hierover alles verder lezen op de door ons met veel liefde gemaakte site:

www.moedermeteenmissie.com

Om de uiteindelijk zo belangrijke fondsen bij elkaar te krijgen om iets te kunnen doen heeft stichting  “Moeder met een Missie” op 22 september a.s. een benefietdag georganiseerd.

Deze benefiet dag zal plaats vinden op Kasteel Hoensbroek en wordt volledig gesponsord door alle deelnemers inclusief locatie.

Kasteel Hoensbroek

Klinkertstraat 118 

6433 PB Hoensbroek
045 522 7272

Goede doel : Prader Willi Fonds

Programma zal zijn vanaf 14:00 uur en duren tot ongeveer middernacht. 'S Middags zullen we beginnen met een gezondheidsbraderie en ‘s avonds rond de klok van 19:00 uur zal het concert beginnen met als hoofdact Anderkovver. Andere optredende gasten zijn: Ed Gravee, Ronald Pijls, Big Band Heerlen en Dwarsch.

Voor meer info over de benefietdag verwijzen wij u graag naar de desbetreffende pagina op onze site:

www.moedermeteenmissie.com/evenementen/benefietdag-moeder-met-een-missie-prader-willi-syndroom/

Wij  hopen u te mogen ontvangen op onze benefietdag.

Bron: www.moedermeteenmissie


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Accepteer de gevestigde orde niet. Zorg dat je ervan af komt.

Johnny Rotten, voorman van de Sex PistolsBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.