Bijzondere meditaties rondom Osho Zen Tarot | 8 september, 22 september, 6 oktober 2013 | Groningen

Meditation

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12442
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Ma-donna

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Meditatie, Geografisch, Nederland

(Ma-donna) Osho Zen Tarot en Meditatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De kaarten op zich kunnen je in staat van meditatie brengen en door meditatie ben je meer open voor de boodschap van de specifieke Osho Zen Tarot.

Om je de rijke combinatie van beide te laten ervaren, geef ik op zondagmiddagen 8 en 22 september en 6 oktober ’13 een cursus in de Bloeiende Lotus te Groningen, Noorderhaven NZ 57, 9712 VJ. Per middag worden er twee meditaties uitgelegd en uitgevoerd. Voorafgaand aan elke meditatie wordt een Osho Zen Tarotkaart geselecteerd. Tijdens de deelronde van de meditaties wordt de door jou gekozen kaart besproken. Het geeft een speciaal accent aan het inzicht dat de meditatie je al gegeven heeft.

Meditatie leidt tot bewustwording. Daarnaast kun je ook zaken op diep niveau opruimen en verwerken. De meditaties die we gaan doen, zijn bijzonder. Ze worden verder in Nederland vrijwel nooit gegeven.

Dus: neem je kans waar en neem deel aan deze totaalcursus!

Programma:

  • 8 september 1. Hara Stop, keeping cool on the fast lane. Gecentreerd blijven in de
  • 22 september 1. Mahamudra meditatie, het contact tussen jou en de kosmos,
  • 6 oktober 1. Forgiveness meditatie. Kunnen vergeven is belangrijk voor jezelf. 

Voor de beoefening van 6 meditaties en de Osho Zen Tarot rondom, zijn de totale kosten 80,- €. Inschrijving en betaling voor 15 juli: 75,- €.

Info en opgave: www.ma-donna.nl, inschrijving: [email protected]

Bron: www.ma-donna.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Elke keer dat je een ander aanvalt, versterk je je eigen schuldgevoel. Daarom is geweldloosheid ook zo zinvol. Er valt tijdens je verblijf op aarde maar één mens te vergeven... en dat ben jij zelf. Jij bent de rechter. Jij bent de jury. En jij bent de gevangene.

Paul Ferrini – Ik ben de PoortBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.