Over chaos en goddelijke verandering: Lichtboodschappen van Meester Confucius en Meester Kuthumi

Over chaos en goddelijke verandering

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:16997
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Bewustzijn, Geografisch

(Uitgeverij Akasha) In deze periode van grote verandering spreken Meester Confucius en Meester Kuthumi ons moed in. Informatief en boeiend leggen deze meesters van wijsheid uit wat zich op dit moment in ons innerlijk afspeelt en welke maatschappelijke vernieuwingen voor de deur staan.

De meesters vertellen over de in ons sluimerende geestelijke vaardigheden, de werking van het collectieve bewustzijn, de zielenfamilie, karma en vrije wil, en hoe we de cyclus van wedergeboorte kunnen beëindigen. Zij leggen uit hoe wij als bewoners van de aarde zelf natuurcatastrofes aantrekken, maar ze vertellen ook hoe we een gouden tijdperk kunnen creëren.

In deze periode worden wij met elke ademtocht bewuster. Op een realistische en behulpzame wijze bereiden de meesters ons voor op veranderingen in ons innerlijk en in de samenleving. Het is hun taak om ons in dit proces te begeleiden – als wij dat willen.

  • Auteur: Ute Kretzschmar
  • ISNB13: 978 94 6015 088 3
  • Taal: Nederlands
  • Vertaald door: Anita Kuiper
  • Druk: 1
  • Aantal pagina‘s: 192 
  • Prijs: EUR 18,90

Bron: OrongoGekoppelde documenten

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Alle ideologieën zijn idioot, of ze nu religieus zijn of politiek, want het is het conceptuele denken, het conceptuele woord, waardoor de mensheid zo verdeeld is geraakt. Je geloof in God is niet meer dan een ontsnapping aan je eentonige, stompzinnige en wrede leven.

Jiddu Krishnamurti, Indiaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.