Raketaanval VS op Syrië, wat het journaal u niet vertelt

Tomahawk afgevuurd van een Amerikaans oorlogsschip

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12447
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Worldunity

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Media, Oorlog, Politiek, Midden-Oosten, Geografisch

(World Unity | Kraven) Voor diegenen die nog twijfelden of Trump gekozen is door het volk of  door de Deepstate, is vandaag alle twijfel weg genomen. Zonder onderzoek, zonder bewijzen, zonder oorlogsverklaring worden maar liefst 59 raketten afgevuurd op het Syrische leger dat al jaren strijdt tegen terroristen die door de VS en trawanten betaald worden.

Aan de internationale reacties kun je aflezen wie met de elite zijn en wie tegen de elite zijn. Ja, de elite! Zoals ik al jaren schrijf probeert de elite een wereldoorlog uit te lokken waarvan ze hun in aantal toenemende tegenstanders de schuld van in de schoenen kunnen schuiven. Afgelopen week was het weer eens prijs. Dezelfde tactiek als die ze al jaren toepassen werd weer eens ingezet, een valse vlag aanslag met zogenaamde chemische stoffen. Frappant om te zien is dat onze journaals vooral hun best doen om te vertellen wie er voorstander zijn, de tegenstanders worden niet aan het woord gelaten. Of met tegenzin zoals hier bij de BBC.

De beschuldigende vinger naar Assad werd deze keer gewezen door de Witte Helmen, een NGO die blijkbaar alleen in terroristengebied opereert want geen Syriër te bekennen die deze mannen ooit gezien heeft tijdens calamiteiten in gebieden die door het Syrische leger, Rusland of Hezbollah gecontroleerd worden. Ook in het belegerde Aleppo afgelopen maanden kende niemand de Witte Helmen. Het enige bewijs dat de Witte Helmen bestaan en echt mensen redden moet blijken uit filmpjes die de Witte Helmen zelf maken. Enkele Syriërs durfden beelden te maken van deze Witte Helmen toen ze toekeken hoe mensen gefusilleerd werden door terroristen. Als dat geen Oscar waard is! George Clooney?

Arme kinderen, maar intussen…

Net als Trump riep ook opperzionist Netanyahu dat het zien sterven van kinderen ondraaglijk is en dat er wel actie moest worden ondernomen om de bevolking en die arme kinderen van Syrië te helpen. Ook onze kranten zijn in opperste stemming want als de VS, Israël, Saoedi Arabië, etc. ergens een aanval uitvoeren dan hoeft daar geen VN aan te pas te komen en is enkel een verdachtmaking voldoende om de aanval uit te kunnen voeren. Het zijn echter net die landen maar ook Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en nog een zootje nalopers die de toevoer van medicijnen, water en voeding, essentiële levensbehoeftes, etc. naar de bevolking van Syrië toe boycotten, niet pas maar al jaren. Door toedoen van die boycot sterven dagelijks mensen in Syrië. Naast de boycot levert de elite in de vorm van eerder genoemde landen ook de terroristen die de hele oorlog in Syrië begonnen zijn en proberen te verkopen als burgeroorlog. Dat is het dus niet, het is geen burgeroorlog. Het is een brute invasie met een huurlingenleger in samenwerking met Saoedi Arabië, Israël, Qatar, Turkije en nog wat van die terroristenstaten. Het bewijs voor die stelling wordt geleverd door Hillary Clinton, ze heeft er wat op los gemaild en maakt ons werk een stuk makkelijker.

Motief voor de aanval

Als er een aanval als deze plaats vindt dan is het altijd verstandig om te kijken naar een motief. Het regeringsleger van Assad, samen met Rusland en Hezbollah waren en zijn nog steeds aan de winnende hand op alle vlakken. Het inzetten van chemische of andere verboden wapens is daarom van de kant van Syrië een absolute belachelijke stelling. Waarom zouden ze dat doen? Daar is geen enkele logische verklaring voor te geven. Aan de andere kant is het inzetten van chemische wapens door de terroristen wel relevant want ze weten dat hun broodheren hierop wachten en zullen reageren, of het nu nep of echt was. Dat er meteen een reactie komt werd afgelopen week duidelijk. Dat de VS elite niet eerst naar de VN gegaan is maakt ook een hoop duidelijk. Sowieso een vreemde gang van zaken dat sommige landen blijkbaar altijd en overal kunnen schieten zonder dat de VN zich ermee bemoeit en nog vreemder dat onze kranten, die net dit soort zaken kritisch zouden moeten bekijken en moeten toetsen aan regelgeving, nationaal en internationaal, geen woordje van kritiek hebben maar zelfs de loftrompet blazen. Hoe dan ook, de terroristen zitten behoorlijk in de rats en dan springt grote broer VS even bij namens de dames en heren van de elite.

Maria Zhakarova geeft journalisten een les in vragen stellen en onderzoek doen:

Dokter die Syrische overheid beschuldigt is terrorist en had te maken met verdwijning journalist Oerlemans in 2012. Een gevalletje, al is de leugen nog zo snel……

Onze kranten schrijven dat het de zoveelste keer is dat Assad chemische wapens inzet tegen burgers. Zijn de kranten vergeten dat in 2013 ook een zogenaamde chemische aanval plaatsvond in Syrië, dat daar onderzoek naar gedaan is en dat dit onderzoek uitwees dat de terroristen deze aanval uitvoerden?

59 kruisraketten, 34 onderschept door Syrië

Trump riep tijdens zijn campagne dat hij Amerika weer groot wil maken. Voor de Bühne lijkt dit het geval, de waarheid is echter dramatisch anders. Blijkbaar vraagt niemand zich af hoeveel raketten doel getroffen hebben en wat er met die andere raketten gebeurd is. 59 tomahawk kruisraketten werden er afgevuurd, slechts 22 wisten een doel te treffen, 3 vielen in de buurt van de boot terug in het water. Dit betekent dat Syrië met een verouderd afweersysteem van de Russen maar liefst 34 raketten uit de lucht wist te halen. De VS staat in haar hemd. Enkele jaren geleden droop een oorlogsboot van de VS af nadat een Russisch vliegtuig er één keer overheen gevlogen was, die actie legde alle elektronica van de boot lam. De machtige oorlogsboor moest met sleepbootjes weg gevoerd worden. Het is geen geheim meer dat de Russen, Iran en enkele andere anti NWO landen over technieken beschikken die het Amerikaanse leger nog niet heeft. Dat is volgens mij ook de reden waarom Putin zijn cool kan behouden en niet in de overdrive schiet door bijvoorbeeld terug te schieten met ballistische wapens. Wat mogen wij blij zijn dat in Rusland geen Jeltsin of oligarch aan de macht is!

De moetjes van de elite vallen op!

De elite zou de elite niet zijn als ze niet ergens een document hebben waarin staat wat de plannen zijn. Dat hoort bij hun manier van werken, ze moeten aankondigen wat ze gaan doen. Of dat nou verhuld of openbaar is. Zo ook de chemische aanvallen op Syrië. Net als het PNAC document, daarin vertelde de elite hoe ze een aanval op Amerika planden door terroristen, die als aanleiding zou gelden voor een voortdurende oorlog tegen terrorisme, waar dan ook ter wereld. Zo’n aankondiging deden ze ook over de gifgasaanvallen in Syrië. Vervolgens gebeurt het echt. Toeval? In hoeveel toeval kan een mens geloven?

De maat is vol voor Putin

Is het normaal de Amerikaanse overheid die rode draden instelt tegen, ja tegen wie eigenlijk niet? Is het deze keer Putin die aangeeft dat de maat vol is. Israël is al gewaarschuwd en heeft meerdere vliegtuigen verloren, de Turken kregen een waarschuwing en nu de hele westerse elite. Met in het achterhoofd de achterstand op elektronisch gebied zal Trump zijn vingers niet snijden en Putin kwaad maken. Met enkel het overvliegen van enkele snelle vliegtuigen met speciale jammers kunnen Rusland, Iran en Syrië complete vloten en bataljons lamleggen.

Trump speelt de grote overwinnaar maar is feitelijk de grootste verliezer op dit moment. 59 raketten, 22 treffen doel, en dat enkel met oude afweersystemen bediend door het Syrische leger. Als de Russen hun s 400 en s 500 inzetten komt er geen één raket meer door. Misschien moeten de rollen eens omgedraaid worden en zou Rusland, samen met China, Iran, etc. de aanval moeten inzetten op de VS en Engeland, misschien dat dit de enige manier is. Voor Europa hoeft niemand bang te zijn, dat is een papieren tijger!

Bron: World Unity 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt niet liefhebben zonder jezelf open te stellen, en wanneer je dat doet bestaat de kans dat je eronder zult lijden. Dat is het risico van liefhebben.

Isabelle Adjani, Frans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.