Petitie voor een referendum tegen CETA

Stop CETA

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4449
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Frontierworld

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Economie, Politiek, Europa, Geografisch

(Frontier World) De Europesche Commissie heeft onlangs gestemd vóór doorgang van het omstreden CETA handelsverdrag met Canada. In een eerder op Frontier World verschenen artikel berichtten wij uitgebreider over deze materie.

Om het Nederlanders mogelijk te maken om middels een referendum hun stem hierover te laten horen, zijn 300.000 handtekeningen nodig. Tot nu toe zijn er 200.000 handtekeningen binnengekomen.

Heeft u de petitie nog niet ondertekend maar vindt u het belangrijk dat wij, Nederlandse consumenten, zélf kunnen blijven kiezen voor gezónde voedingsmiddelen en niet als marionetten met onbreekbare kabels hangen aan de louter economische belangen van Canadese bedrijven, laat dan uw stem horen en teken de petitie tegen een verdrag dat zelfs de Nederlandse regering geheel ondergeschikt zou maken aan de eisen van enkele op geld en macht beluste multimillionairs en multinationals.images.duckduckgo.com

 

Bron: Frontier World


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De mens begrijpt een waarheid pas grondig wanneer hij ertegen heeft gestreden.

Ralph Waldo Emerson, Amerikaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.