Ex-minister Paul Hellyer: "De wereld is in een staat van crisis"

Paul Hellyer

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(Earth Matters | Hugo van den Berg) "De wereld is in een staat van crisis." Dat is de dringende boodschap van Paul Hellyer, ex-minister van Defensie van Canada. Hij praat over de schaduwregering die in Amerika aan de macht is (de Cabal), over operatie 'Paperclip', het Roswell-incident en andere zaken waar al meer dan zeventig jaar geen openheid over wordt gegeven. 

Hij benoemt de Nieuwe Wereld Orde (NWO) en de totstandkoming ervan, het UFO-fenomeen en natuurlijk 9/11. Maar hij reikt ook een aantal belangrijke hervormingen aan, die het tij nog kunnen keren.

Hij pleit er onder andere voor dat het monopolie van privébankiers op het drukken van geld wordt beeïndigd. De centrale bank zou weer voor honderd procent in handen van de overheid moeten komen. Ook moet het volk haar rechtmatige macht weer terugkrijgen, en voor de Amerikaanse president Barack Obama heeft hij ook nog een belangrijke boodschap. Er is volgens Hellyer niet veel tijd meer om te handelen; eerder een kwestie van maanden dan van jaren.

"De overleving van de mensheid staat op het spel (..) Wij zijn degenen die voorbestemd zijn om onze eigen geschiedenis te schrijven." - Paul Hellyer


Ondertiteling door Irma Schiffers

Bron: Earth Matters, Irma Schiffers


Geplaatst door Hugo van den Berg

Hugo van den Berg

Als het leven een boswandeling zou zijn, dan zou je kunnen stellen dat ik het leven lange tijd ervoer als een zeer chaotische wandeling door dichtbegroeide wouden. En ik mat de richting naar geluk met allerlei zelfbedachte meetinstrumenten: een loonstrookje, de inhoud van mijn kledingkast, en een populariteitsmeter...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Hugo van den BergLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De meeste mensen zijn anderen.

Oscar Wilde, Brits auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.