Chemtrails | De geheime oorlog

Chemtrails

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14177
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Geografisch, Technologie, Chemtrails, HAARP

(Earth Matters | Hugo van den Berg) Er is al veel gezegd en geschreven over geo-engineering. Deze Italiaanse film laat duidelijk zien wat de verschillende doeleinden zijn voor dit bekende fenomeen. In de film wordt de nadruk gelegd op het contoleren van het weer en wat daarvan de gevolgen zijn voor mens en milieu. Volgens de makers is het leger verantwoordelijk voor het dumpen van allerlei zware metalen en andere giftige stoffen in onze atmosfeer. Ook de twijfelachtige rol van de mainstreammedia komt aan bod.

Een zeer interessante documentaire, met commentaar en uitleg van een bioloog en een fysicus. Er wordt een overzichtelijk beeld geschetst van de huidige situatie in ons luchtruim. Of dit de volledige waarheid weerspiegelt, is onzeker, maar ook deze film draagt hier weer een steentje aan bij.


(Irma Schiffers) Aan het woord komen een aantal onderzoekers en deskundigen die uitleggen wat er boven onze hoofden gebeurt, welke gifstoffen wij dagelijks over ons heen krijgen, wie het doen en waarom het wordt gedaan. En ook hoe desinformanten - die betaald worden door de Europese Unie van ons belastinggeld - te werk gaan. Zie hier een tekstfragment daarover uit de video:

"Hun belangrijkste doel is om verwarring te creëren zodra er op internet of ergens anders scherpe argumenten verschijnen - en het in diskrediet brengen van onafhankelijke onderzoekers en wakkere burgers. Zij presenteren zich vaak als experts, gebruikmakend van het principe van de autoriteit. Maar als je hun artikelen en commentaren leest, kunnen echte tegenwerpingen nooit worden gevonden. Alleen beleidsstandpunten, of vaker nog, beledigingen en persoonlijke aanvallen. Ze proberen de debaters in te perken door hen te beschuldigen zonder angst voor enige sanctie, omdat ze worden beschermd door de instituten door desinformatie te verspreiden over het milieu."

Wat te doen? De wetenschappers in de documentaire doen een oproep:  “Het is misschien nog niet te laat om het tij te keren: we moeten proberen biologen hierin te betrekken, medici, chemici, ecologen, serieuze en eerlijke administrateurs, hen te vragen om bij te dragen en te helpen met hun kennis en vaardigheden en zoveel mogelijk mensen te bereiken, te beginnen bij de buren, familieleden en vrienden.”

(Zet de ondertiteling aan door onderaan op het witte ‘rechthoekje’ te klikken)
Bron: Irma Schiffers Wordpress


Geplaatst door Hugo van den Berg

Hugo van den Berg

Als het leven een boswandeling zou zijn, dan zou je kunnen stellen dat ik het leven lange tijd ervoer als een zeer chaotische wandeling door dichtbegroeide wouden. En ik mat de richting naar geluk met allerlei zelfbedachte meetinstrumenten: een loonstrookje, de inhoud van mijn kledingkast, en een populariteitsmeter...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Hugo van den BergLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik ben niet bang om dood te gaan, ik wil er alleen niet bij zijn als het gebeurt.

Woody Allen, Amerikaans acteur en filmmakerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.