Haal gezond licht naar binnen tijdens de donkere maanden

Meditech Europe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4013
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditech Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Energie

(Meditech Europe) Kent u het drukkende gevoel van de aankomende wintermaanden? De dagen worden korter, de zon heeft minder tijd om uw lichaam en geest te verwarmen en langzaam sluipt de somberheid bij u naar binnen. Er is nu een manier om dit te voorkomen en om het gezonde effect van zonlicht in uw huis of op uw werkplek te ervaren.

De winterdip staat weer voor de deur!
Het is alweer oktober, de herfst is aangebroken, verkoudheden grijpen om zich heen en veel mensen zien de winterdip alweer aankomen. In de gematigde klimaat regio’s, waar Nederland ook in ligt, hebben we in de seizoenen flinke schommelingen in zonuren. Dit zorgt ervoor dat zowel mens als natuur minder zonlicht ontvangt. Zonlicht doet, zoals veel mensen weten, veel voor onze gezondheid. Het stimuleert de aanmaak van hormonen, het helpt in de aanmaak van vitamine D en het verwarmt ons lichaam, ons hart en onze geest. Wanneer de dagen korter worden hebben onze “lontjes” ook de neiging korter te worden en wordt het moeilijker om ons goed te voelen. Eén van de problemen is ook dat minder daglicht ervoor zorgt dat het dag- en nachtritme verstoord raakt doordat we het hormoon melatonine minder aanmaken. Dit alles verstoort ook de goede werking van het immuunsysteem waarmee we vatbaarder worden voor ongemakken.


Mountainlight verlichting | Volspectrum binnenshuis
De techniek achter de Mountainlight verlichting (True Light) is op verzoek van NASA ontwikkeld om zonlicht zo goed mogelijk na te bootsen. Deze techniek is zo ver doorontwikkeld dat ze het bereik van daglicht tot wel 95% benadert en heeft daarmee nagenoeg dezelfde effecten op het lichaam en de geest als gewoon daglicht. Zoals u in onderstaande afbeelding kunt zien heeft gewone TL-verlichting een veel minder breed lichtspectrum dan daglicht. Het lichtspectrum van True Light lampen daarentegen is praktisch hetzelfde als dat van daglicht en het gebruik van deze verlichting zorgt er dan ook voor dat u in huis, op uw werk of daar dan ook in de donkere maanden van de voordelen van daglicht kunt genieten.


Geen daglicht-therapie meer nodig
Veel mensen besteden tijdens de wintermaandenveel geld aan speciale daglicht-therapie of aan zonnebank bezoek. Door de Mountainlight verlichting, bijvoorbeeld, boven uw werkplek te installeren hoeft u geen geld meer uit te geven aan de therapie omdat u gedurende uw werk uw lichaam en geest voorziet van volspectrum daglicht. Zeker in de donkere maanden leven en werken talloze mensen op kantoren en andere werkplekken in kunstverluchting. De cellen van uw lichaam zijn lichtgevoelig en absorberen dit licht. Wanneer dit licht “arm” is en dus een smal lichtspectrum heeft kan het lichaam het niet goed gebruiken en raken processen verstoord. Wanneer het lichtspectrum breed is en dus rijk aan natuurlijke kleuren en warmte kan het lichaam dit licht op natuurlijke wijze gebruiken. Door een Mountainlight installatie boven het studiebureau van uw kind(eren) te installeren zet u hen tijdens het studeren “het zonnetje”. U zult merken dat u en uw kinderen meer energie, scherpte en concentratie zullen hebben. Maar ook dat er minder vatbaarheid zal zijn voor de seizoensperikelen.

Daglicht goed voor mens, dier én plant
Niet alleen mensen zijn afhankelijk van licht om gezond, ontspannen en gelukkig te zijn. Ook planten en dieren hebben deze nodig om de juiste vitamines en hormonen aan te maken of om fotosynthese plaats te laten vinden. Wanneer daglicht schaarser wordt zullen ook uw dieren en planten daar ongemak van hebben. Er zijn al boeren in Nederland en daarbuiten die daarom Mountainlight verlichting hebben opgehangen in hun stallen en kassen om op die manier de natuurlijke gezonde processen in de donkerdere maanden te ondersteunen.


Mountainlight is de beste keuze
Bij het juist installeren van licht komt veel kijken. Zo kan, zeker een TL-installatie, veel straling afgeven als deze niet volledig en vakkundig is geaard. Omdat Meditech Europe zeer ervaren is in vele vormen van optimalisatie van leef- en werkomgevingen is het zeer verstandig om bij hen uw daglichtverlichting te organiseren. Ook kunnen zij u adviseren over u luchtkwaliteit en stralingsbelasting om de optimalisatie van uw leef- en werkruimtes optimaal te maken.

Voor iedere situatie een interessante Mountainlight toepassing
Of het nu gaat om een studeerkamer, een werklocatie, een dierenverblijf, een aquarium, terrarium of een kas, voor iedere situatie is een mooie Mountainlight toepassing beschikbaar. Meditech Europe nodigt u uit om langs te komen of contact op te nemen om te zien hoe zij voor u een betaalbare op maat gemaakte toepassing kunnen installeren.

Speciale NajaarDaglicht-aanbieding
Voor de aankomende donkere maanden heeft Meditech Europe nu een speciale kortingsactie beschikbaar gemaakt. Een volledig geaard en speciaal voor werk- en studeerplekken ontworpen (125 x 22 cm) Mountainlight armatuur
van €153,99 nu voor maar €119,95. 

Klik hier voor deze speciale aanbieding of
ga naar www.meditecheurope.nl voor meer informatie. 

Bron: Meditech Europe


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Er is geen weg naar vrede, vrede is de weg.

Mozes en Aäronkerk in AmsterdamBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.