Water | Het goedkoopste medicijn

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14333
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Water, Media en agenda, Boeken

(Succesboeken.nl) Gebaseerd op meer dan twintig jaar van klinisch en wetenschappelijk onderzoek naar de rol van water in het lichaam. laat een baanbrekend arts, Dr. Batmanghelidj,  zien hoe water een verbazende reeks medische aandoeningen kan verhelpen.

Advertorial

Alleen al het eenvoudig veranderen van de hoeveelheid water en zout die je opneemt, kan je helpen met het behandelen en voorkomen van tientallen ziektes, met het vermijden van kostbare medicijnen en met het genieten van een energieke nieuwe gezondheid.

Ontdek in het boek Water - het goedkoopste medicijn:

• Hoeveel water en zout je iedere dag nodig hebt om gezond te blijven.
• Hoe kinderen beter kunnen leren door slechts meer water te drinken.
• Hoe je op een natuurlijke manier de symptomen van astma en allergieën kunt verminderen en zelfs kunt laten verdwijnen.
• Hoe je levensbedreigende aandoeningen, zoals hartfalen, hersenbloeding, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en kanker, kunt helpen voorkomen.
•  Hoe een hoge bloeddruk op een natuurlijke manier behandeld kan worden, zonder plaspillen of andere medicijnen.
•  Waarom water de sleutel is tot gewichtsverlies zonder een dieet te volgen.
•  Hoe je je huid kunt hydrateren om vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

"Laat me je het recept geven voor de beste pijnstiller ter wereld.
Je hebt geen doktersrecept nodig. Het is overal verkrijgbaar en het kost niets. Het heeft geen gevaarlijke bijwerkingen. Het is het medicijn dat je lichaam nodig heeft wanneer het gestrest is. Het is gewoon, normaal, ordinair water. Alles wat het industriële systeem van je lichaam nodig heeft." - Dr. Batmanghelidj in het boek Water - het goedkoopste medicijn.

Dit kan het belangrijkste boek zijn dat je ooit gelezen hebt...

Overige productinformatie: 
304 pagina's
ISBN: 9789079872053
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 19,95
Om te bestellen klik hier

Over Dr. F. Batmanghelidj (1931-2004):
Fereydoon Batmanghelidj werd in 1931 in Iran geboren. Hij bezocht Fettes College in Schotland en werd opgeleid in St. Mary’s Hospital Medical School van de universiteit van Londen, waar hij studeerde onder Sir Alexander Fleming, die de penicilline ontdekte. Dr. Batmanghelidj werd als een van de ziekenhuisdoktoren aangesteld in zijn eigen ziekenhuis, voordat hij terugkeerde naar Iran waar hij een sleutelrol gespeeld heeft bij de ontwikkeling van ziekenhuizen en medische centra. Hij heeft ook geholpen bij het opstellen van sportprojecten voor de jeugd in Iran, inclusief het Ice Palace in Teheran, het eerste schaats- en sportcomplex in het Midden Oosten.

Dr. Batmanghelidj werd, bij het uitbreken van de Iraanse Revolutie in 1979, als politiek gevangene opgesloten in de beruchte Evin-gevangenis. Daar ontdekte hij de kracht van water door het geven van twee glazen water aan een medegevangene die hij moest behandelen voor een verlammende maagpijn. Binnen acht minuten was zijn pijn verdwenen en was hij voor de rest van zijn resterende verblijf van vier maanden in de gevangenis geheel pijnvrij.

Dr. Batmanghelidj heeft 3000 medegevangenen succesvol behandeld met water voor door stress veroorzaakte maagzweren. De gevangenis bleek een ideaal "stresslaboratorium” en Dr. Batmanghelidj koos er zelfs vrijwillig voor om nog eens vier maanden extra in de gevangenis te mogen blijven om zijn onderzoek naar de relatie van uitdroging en bloedende maagzweren af te ronden.

Na zijn vrijlating uit de gevangenis in 1982 ontsnapte Dr. Batmanghelidj uit Iran naar Amerika. Daar begon hij zijn onderzoek naar het effect van water op het menselijke lichaam van chronische, onbewuste uitdroging. Op 15 november 2004 stierf hij aan complicaties in verband met een longontsteking in Virginia, USA.

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken.nl een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar missie en visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter




Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik geloof dat wat Jezus en Mohammed en Boeddha en al die anderen hebben gezegd, juist was. Het is alleen verkeerd vertaald.

John Lennon, Brits popster











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.