5 Tips om je huis energetisch te reinigen

Dining Room

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:24614
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Diep magazine

Gekoppelde categorieen
Genezing, Natuurgeneeswijzen, Gezondheid, Bewustzijn

(Diep magazine) Energetisch reinigen is iets wat iedereen kan leren. Ontdoe je huis van energieën die niet langer bij je passen! Gerry Damen geeft je een aantal praktische tips. Gewoon doen en laat je verrassen door het effect.

1: Fysieke acties

Gewoon schoonmaken is een heel goede manier om iets te ontdoen van energieën die je niet wilt. Neem bijvoorbeeld de sfeer van een ruimte na een feest. Alle gezelligheid is weg, er hangt vaak een rommelige, wat chaotische en zware sfeer. Opruimen en de stofzuiger doen wonderen. Fysieke schoonmaak is belangrijk, omdat energieën als het ware blijven kleven aan stof en vuil. Zorgen dat die verdwijnen, scheelt vaak al heel wat. Gooi ook oude dingen weg. Aan spullen, vooral als ze liggen te verstoffen kleven vaak allerlei energieën. Hoe meer je weggooit, des te leger, maar ook des te schoner je huis wordt.

2: Fysieke middelen

Reinigen met water en zout is een goede truuk. Gewoon wat water nemen, een beetje zout toevoegen en dat rondsprenkelen.
 Een druppel etherische olie door je sop is ook een idee. Afhankelijk van wat je wilt, kun je verschillende oliën gebruiken.
 Of brand wierook of reinigende kruiden. Heel bekend is witte salie. Dat komt over het algemeen uit Noord-Amerika. Het is geweldig spul, maar de handel is dusdanig groot dat de oorspronkelijke gebruikers, de Native Americans er gebrek aan krijgen. Een inheems alternatief is bijvoet. Maar ook jeneverbes, en geurige kruiden als lavendel, rozemarijn of keukensalie werken prima.

3: Geluid

Mooi helder klingelen van een bel of een windchime heeft een reinigende werking op de energie. Niet wild gaan klingelen maar rustig en beheerst en het geluid de kans geven om weg te sterven voor je nieuw geluid maakt. Dit is ook heel leuk om te doen met kleine kinderen.

4: Rechtstreeks reinigen met energie

Visualiseer een energetische douche, die vanuit het plafond de hele kamer schoonmaakt. Maak een afvoer op de vier hoeken en in het midden en laat alle energie weglopen naar waar de aarde ze kan verwerken.
 Of stuur de regenboog eens door de kamer. Vul de hele kamer met alle kleuren en laat de regenboog daarna alles wat er niet hoort meenemen en je huis weer fris en zuiver achterlaten.

5: Moeder natuur

Open met die ramen en die deuren. Doortochten is niet alleen goed voor bedompte lucht, kookluchtjes of gebrek aan zuurstof. Ook oude energie gaat naar buiten.
 Vraag de wind om door de kamer te gaan en de vuile energie mee te nemen. Dit kun je prima doen als een open raam niet voldoende is.
 Brand ook kaarsen. Vuur is een krachtig middel om negatieve energieën te verwijderen.

Gerry Damen runt praktijk Hagetessa, Verandering, Inzicht en Groei door Energiewerk & NLP. Zij helpt al meer dan tien jaar mensen met uiteenlopende problemen via readingen en energiewerk, gecombineerd met NLP. Voor mee informatie ga je naar de website van Gerry Damen.

Bron:


www.diepmagazine.nl


Geplaatst door Gerry Damen

Gerry Damen

Mijn naam is Gerry Damen en ik ben de vrouw achter praktijk Hagetessa. Wat voor mij belangrijk is, is dat Spirit op Aarde hoort. Of anders gezegd, we zijn allemaal spirituele wezens. En wij niet alleen, we leven in een wereld vol bezieling, als we er maar voor open staan...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Gerry DamenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.

Aldous Huxley, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.