Herstel je darmen en spijsvertering

Darmopbouw

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4145
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Genezing, Supplementen

(Earth Matters Shop) Je darmen en spijsvertering volledig herstellen en opbouwen? Dat kan effectief en gemakkelijk met ons complete assortiment aan darmopbouw supplementen, namelijk Repaira, Superbiotica, Digesta en Enzyma. Deze supplementen werken synergetisch met elkaar samen om ervoor te zorgen dat zowel je darmen als je gehele spijsvertering weer optimaal functioneren. En jij dus weer lekkerder in je vel zit en je fitter voelt. Deze supplementen zijn een effectieve aanvulling op onze bekende Darmreinigingskuur.

Repaira

Repaira is speciaal ontworpen om onze darmwand volledig te herstellen nadat deze jarenlang door alle virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en gifstoffen doorlaatbaar is geworden. Repaira zorgt er door middel van onder andere huminezuur en MSM voor dat de ‘gaatjes’ en de ontstekingen verdwijnen en de darmwand zich herstelt. Daarnaast heeft dit huminezuur de werking dat het de aanwezige ziekmakende organismen in de darm doodt, terwijl het al goedaardige bacteriën voedt.
                                                 
                                              

 

Superbiotica

Superbiotica bestaat uit zeer grote hoeveelheid goedaardige bacteriesoorten die de darmflora volledig aanvullen. Dit zorgt voor een optimale voedselvertering. Superbiotica is effectief in vergelijking met andere probiotica doordat het naast de 10 verschillende bacteriestammen ook spijsverteringsenzymen bevat. Als je Superbiotica combineert met onze Repaira, dan zal Repaira de in Superbiotica aanwezige darmflorabacteriën nog extra voeden. 

                                              

Digesta

Digesta ondersteunt spijsvertering in de maag en is speciaal ontworpen om het tekort aan maagzuur en galvloeistof weer aan te vullen. Dit zorgt ervoor dat proteïnen goed verteerd worden en er een gezonde barrière ontstaat tegen parasieten, bacteriën en virussen in het spijsverteringskanaal. Het wordt vaak onderschat hoe belangrijk het is dat de maag voldoende maagzuur heeft. Dit is de eerste stap in ons verteringsproces en dit wordt door Digesta optimaal ondersteund.

                                              

Enzyma

Enzyma ondersteunt de spijsvertering in het darmstelsel en is speciaal ontworpen om het tekort aan alle enzymen weer aan te vullen. Dit zorgt ervoor dat je spijsvertering weer optimaal verloopt en voedsel weer goed en effectief kan verteren. Dit leidt tot een betere opname van voedingsstoffen, waardoor het lichaam zich beter kan herstellen. Tenzij je voeding rauw eet, heb je een zwaar tekort aan enzymen. Rauw eten is niet voor iedereen te adviseren omdat het spijsverteringsstelsel dit vaak niet goed aankan. Enzyma is daarvoor de oplossing!

                                              

Gebruik je onze darmopbouw producten al langere tijd met succes, en wil je dit voordelig voortzetten? Of heb je last van je maag of darmen en wil je daar al enige tijd effectief wat aan doen? Profiteer dan deze hele week van 10% korting op Repaira, Superbiotica, Digesta, Enzyma én de darmreinigingskuur! Gebruik hiervoor bij het afrekenen de volgende kortingscode: darmopbouw. Deze actie is geldig tot en met 1 februari 2020.

Bron: Orongo


Geplaatst door Orongo

Orongo

Als webshop met producten voor een bewust, gezond en (h)eerlijk leven is Orongo trotse sponsor van Earth Matters. 

www.orongo.nl


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van OrongoLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het belangrijkste wat je moet doen is, je ziel actief houden. Erica Jong, Amerikaans schrijfsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.