17-05-18 | lezing ‘Teken aan de Wand’ over de ziekte van Lyme | Sneek

Huib

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4896
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Huib Kraaijeveld

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Lyme, Gezondheid

(Agenda-item | Huib Kraaieveld en Hayo Bol) Heb je zelf de ziekte van Lyme of ken je iemand in je directe omgeving die dat heeft? Of begin je je wat zorgen te maken over teken of tekens aan wanden, door alle berichten in de media? En wil je daar meer over weten? Hayo Bol & Huib Kraaijeveld geven samen de lezing ‘Teken aan de Wand’ op donderdag 15 mei 2018 in Sneek.

Hayo gaat daarbij vanuit een holistisch perspectief in op de gezondheid en genezingsaspecten op complexe multi-systeem ziektes zoals Lyme. Huib belicht vooral de (a)sociale kanten van de ziekte en gebruikt een dialoogvorm om te duiden hoe ook deze kant van de ziekte systemisch is en wat daarmee gebeurd op internationaal en zelfs wereldwijd niveau. De mishandeling van Lyme patiënten is niet uitsluitend een Nederlands probleem. Een reis langs de retoriek van de medische wetenschap, psychiatrie, verzekeraars, Jeugdzorg tot en met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO en de Verenigde Naties.
 
Hoe artsen ondanks honderden wetenschappelijk onderzoeken blijven volhouden dat chronische Lyme ‘niet bestaat’, hoe structureel vergoeding voor behandeling wordt geweigerd, hoe de ziekte letterlijk is weg gecodeerd door de WHO, hoe ‘Veilig Thuis’ met geweld zieke kinderen bij hun ouders vandaan haalt. En wat daaraan te doen.
 
De avond is bedoeld voor chronisch zieken, voor mensen met ‘vage klachten’ of mogelijke misdiagnoses, voor geïnteresseerde behandelaars, voor iedereen die persoonlijk iemand kent met (mogelijke) Lyme en voor een ieder die graag ziet dat de mensheid verder evolueert.

Graag vooraf aanmelden via deze link, want er is beperkt plaats. Bij ‘chronisch geldgebrek’ is uitzondering mogelijk. Mail dan vooraf even met een verzoek.

Locatie:

Parkflat Stadsfenne
Dekemalaan 17
8604 ZG Sneek

Tijden:

Zaal open om 19.00 uur. Aanvang om 19.30 uur. Einde rond 22.00 uur

Boek:

De hardcover van ‘Teken aan de Wand’ is deze avond gesigneerd te koop voor 33 euro.

Bron: Huib Kraaijeveld


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het enige dat mijn leren in de weg staat is mijn opleiding.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.