Teken aan de Wand: perspectieven richting zorgzaamheid rondom ziekte van Lyme

Teek

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5485
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Huib Kraaijeveld

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Media en agenda, Lyme, Boeken

(Huib Kraaijeveld) Dit boek is een reisgids voor betrokkenen van mensen met de Ziekte van Lyme. Als jij je afvraagt hoe jij de situatie van jouw dierbare kan begrijpen en wat jij kan doen om te helpen, dan is dit het juiste boek voor jou. 

“Een geschenk voor de mensheid.” Mia Morales, Verenigde Staten

Teken aan de Wand is een ander soort boek over Lyme. De bedoeling van het boek is om begrip te creëren voor de mensen die de ziekte van Lyme hebben. Het is het enige boek dat in begrijpelijke taal de wonderlijke wereld rondom de Ziekte van Lyme duidelijk maakt voor de mensen rondom de zieken.

Dit boek vertelt je eerst enkele persoonlijke verhalen over hoe Lyme in het dagelijks leven van mensen verschijnt. Hierna krijg je een verscheidenheid aan opbeurende invalshoeken van wat je allemaal kunt doen als betrokken omstander, hoe je anders kunt denken, handelen en verbonden blijven op deze lastige weg. 

Het boek behandelt alle vragen die jij als reisgenoot op deze Heldenreis kan hebben, zelfs als jij je misschien nu nog niet realiseert dat je die vragen zou kunnen hebben. In ieder geval zal je ontdekken dat jouw zieke dierbare met Lyme niet gek is - en jij dus ook niet. 

“Een pleister op een open wonde.” Sara, België 

Teken aan de Wand is op twee manieren te verkrijgen. Je kan het voorbestellen als hardcover gedrukt boek (de herschreven en geactualiseerde “Drie Keer is Scheepsrecht” editie, 2016). Dit kan in verschillende pakketen. Zie hier de mogelijkheden en prijzen.

Daarnaast is het als extra service ook te verkrijgen als Prijsloos e-boek (2015). Dit betekent dat iedereen die informatie kan krijgen en dat alleen de lezers die het mooi vinden (en het geld ervoor hebben) wordt gevraagd het achteraf zelf te waarderen. 

Klik op de blauwe bestelknop om jouw exemplaar van het Priceless e-boek te krijgen. In het boek lees je hoe je achteraf jouw waardering ervoor kunt teruggeven. 

Bestel hier jouw hardcover boek of een pakket. 

Bij twijfel kan je eerst zien wat lezers zeggen of een korte introductie lezen van het onderwerp in het korte gratis introductieboekje 'Lyme voor Leken'.

Teken aan de Wand is vertaald uit het Engels: Shifting the Lyme Paradigm.

Bestel hier de hardcover.

Download hier het gratis ebook.

Bron: huib.me


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Indien ik geen gevoel voor humor had, dan zou ik allang geleden zelfmoord hebben gepleegd.

Mahatma Gandhi, Indiaas politicus en wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.