Nationale Lyme enquete

lyme-enquete

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5131
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:On-Lyme

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Lyme

(On Lyme) Voor iedereen met Lyme of iedereen die denkt Lyme te hebben: eindelijk een gedegen initaitief om een 'vage' ziekte smoel te geven.

Er bestaan veel misverstanden over Lyme, zowel op het gebied van de ziekte zelf, op de diagnose als over de therapie. Wij zoeken naar meer inzicht over deze complexe ziekte, met name gebaseerd op de eigen ervaringen van mensen met Lyme. Vandaar deze nationale Lyme enquête.

Er worden vragen gesteld op de gebieden van: uw fysieke klachten, hoe u de ziekte heeft opgelopen, hoe de ziekte gediagnosticeerd is, met welke benadering / behandelingen u positieve of juist negatieve ervaringen heeft (gehad) en de invloed van de ziekte op uw 'sociaal-maatschappelijk functioneren.'

Uw input via deze enquête is en wordt bijzonder belangrijk. Uw ervaringen zijn de basis voor nieuwe en belangrijke informatie voor wetenschap, artsen en behandelaars. Verder kan uw ervaring bijdragen tot betere besluitvorming op dit gebied binnen politiek, UWV, en ziektekostenverzekeraars.

Daarnaast zullen de uitkomsten van dit onderzoek ons ook aanknopingspunten geven voor toekomstige onderzoeksprojecten en het creëren van draagvlak daarvoor.

Delen kan en mag zoveel mogelijk. Des te meer mensen dit horen, des te groter de kans dat het belang ervan wordt opgemerkt.

Klik hier voor de enquête

Bron: On Lyme


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

A happy life consists not in the absence, but in the mastery of hardships.

Helen KellerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.