Read my lips ....

Angelina Jolie

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:11877
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Belfort Group

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, DNA, (Verborgen) nieuws, Bedrijven, Gezondheid, Genezing, Kanker, Ziekte

(Belfort group | door Peter Vereecke) Reeds eerder (cfr hieronder) verstuurde ik een bericht over de borsten van mooie Angelina, die er niet meer zouden zijn (?) en vervangen door synthetische opvulling om het risico weg te nemen van borstkanker. Het wordt ons aangeprezen als een moedige daad van bewonderenswaardige medische verantwoordelijkheidszin. 
 
Meer en meer blijkt de ware toedracht, cfr dit artikel dat ik hier kort samenvat.
 
Alles begint en is gebaseerd op de problematiek van het patenteren van menselijk genetisch materiaal, in dit geval het BRCA1-gen door het bedrijf Myriad Genetics. Zij beweren dat een mutatie hiervan bij veel vrouwen leidt tot borstkanker ( 85 % risico zegt men - in realiteit is het slechts 1 op 1200 ... en zelfs dat wordt in twijfel getrokken door al wie van oordeel is dat het vooral de epinetica is die bepalens is voor gezond of ziek  ! )  en ze hebben een screening hiervan ontwikkeld die 4.000 dollar kost. Na het zorgvuldig PR-geregisseerd artikel van de outing van mooie Angelina zijn de aandelen van dit bedrijf sterk gestegen. 
 
Het gaat hier dus over een miljarden-business. 
 
Maar er is meer . Binnenkort zal de Supreme Court over de rechtsgeldigheid hiervan een uitspraak moeten doen, die een belangrijk precedent kan zijn want al 20 % van de menselijke genen zijn gepatenteerd. Dat betekent concreet 

  • dat de intellectuele eigendomsrechten hiervan behoren tot een bepaald bedrijf
  • dat dit bedrijf de studie en het onderzoek van dit gen kan monopoliseren 

Ook in deze zin gaat deze uitspraak over een miljarden-business in een milieu waar grote fusies aan de gang zijn.
 
Maar er is nog meer. De Obamacare zal dit soort onderzoeken zwaar subsidiëren en promoten, zoals dat nu al gebeurt met bv. vaccins. Dat betekent dat de belastingbetalers hier uiteindelijk in belangrijke mate zullen voor opdraaien. 
 
Alweer blijkt het over een belang van miljarden te gaan. 
 
En wat is de bottom line van haar boodschap ? 

Gezondheidszorg = mammografieën, bloedtesten, operaties, bestralingen, chemotherapieën, enz. kortom alles wat de medische industrie rijk maakt en waarvan bewezen is dat het de gezondheid vooral bedreigt. Met geen woord wordt er ook maar iets gezegd over het belang van voeding, vitamines, levensstijl, enz. laat staan over andere geneeskundige behandelingen . 

Het gaat hier dus inderdaad over een toevallig bericht betreffende een VIP-je, maar over een heel subtiel georchestreerde zet in een maatschappelijke en juridische discussie, die vele, vele, vele miljarden betreft. 
 
Wie is Angelina Jolie ? 
 
Ze is een schoonheid, maar voor wie dit kritisch bekijkt is het van een kunstmatigheid die je doet walgen. Bekijk alleen al eens die tuitende opgespoten lippen ...

Onderzoek haar achtergrond en activiteiten. Zoals de meeste sterren aan het firmament van de muziek- en filmwereld is zij slechts een verleidelijke pinup poster puppet girl. Ze is goodwill ambassadeur voor de VN en lid van de Council on Foreign Relations. Beide instanties zijn gericht op de realisatie van de NWO. Ze verdedigt in woord én film zowat alle oorlogen als humanitaire interventies. War = peace ...
 
Wat mensen als Angelina zeggen krijgt kritiekloos de megafoon van de main stream media aangereikt. Niet te verwonderen want aan de top en achter de schermen komen alle draden samen.
 
Dit is dus een samenzweringsrealiteit, maar dat je mag je in onze samenleving niet zeggen. 
 
Daar lappen wakkere, vrije, kritische en soevereine mensen echter feestelijk hun laars aan !

Bron: www.belfort-group.eu


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Stilte is de moeder der waarheid.

Benjamin Disraeli, Brits staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.