Ongemerkt vergiftigd en onbegrepen ziek: Gezond Verstand Middag in Kasteel Schoten | zaterdagmiddag 1 juni | Schoten (België)

Schoten1

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9087
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gezond Verstand Avonden

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Gezondheid, Ziekte

(Gezond Verstand Avonden) Het kasteel van Schoten, net boven Antwerpen en een half uurtje onder Breda is op zaterdagmiddag 1 juni wederom het decor voor een Gezond Verstand Middag, of GVM. Dit gebeurt vier keer per jaar en is inmiddels een ‘vaste traditie’ geworden.

De GVM ontstond nadat Anneke Bleeker op uitnodiging van Nick van Ruiten op een zaterdagmiddag, in de laatste dagen van de winter, in februari 2011 er een lezing over vaccins had gegeven.

De Ridderzaal is perfect, sfeervol en je waant je eeuwen terug, terwijl toch hedendaagse informatie wordt verstrekt.

De Gezond Verstand Avonden waren in die tijd ook net een feit en het was bijna een logisch gevolg om deze combinatie te maken en er in Schoten middagen van te maken, dan wel niet op maandelijkse basis zoals in Nederland (op de zomermaanden na), maar vier keer in het jaar op een zaterdagmiddag.

Dat was snel beklonken want Nick, mede-uitgeven van de boekjes geschreven door Dr. Gabór Lenkei, was meteen voor dit idee te porren. Zo was in juni 2011 de eerste middag met diverse sprekers een feit.

Nu, zaterdag 1 juni, verzorgen we samen weer een middag en we zijn er van overtuigd dat we voor de 10 euro entree veel aan te bieden hebben:

Drie sprekers vertellen over hun boeiende onderwerpen, naast het vaste gegeven dat uitgeverij Succesboeken aanwezig is met een uitgebreide boekentafel en Fred altijd de middag opent met zijn informatie over de nieuwste boeken, passend bij het volledige scala aan onderwerpen dat op de avonden en middagen voorbijkomt.

Anneke Bleeker eindigt standaard met een klein half uurtje natuurlijke tips. Er komen dan via een korte presentatie enkele eetbare gewassen voorbij die je in een bepaalde periode kunt aantreffen en aan je maaltijden kunt toevoegen.

Ellen Vader uit zuidelijk Frankrijk, voor velen ook geen onbekende, is ook altijd van de partij en samen met Petra Wilmsen van de GVA-locatie Nederweert zal Anneke enkele pannen soep koken voor in de pauze, om de inwendige mens te verblijden.

Wil je hier ook bij zijn? Meld je aan en je plekje is gereserveerd en je kommetje soep zal gekookt worden.

Zie voor meer informatie over veel avonden en middagen op: www.gezondverstandavonden.nl

Wie wekelijks op de hoogte gehouden wil worden kan contact opnemen via de mail:

[email protected]

Bron: www.gezondverstandavonden.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik geloof dat wat Jezus en Mohammed en Boeddha en al die anderen hebben gezegd, juist was. Het is alleen verkeerd vertaald.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.