De "natuurlijke" genezing voor de ziekte van Lyme

Teek

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:37987
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:elise van keulen

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Gezondheid, Genezing, Natuurgeneeswijzen, Ziekte, Bewustzijn, Lyme

(Elise van Keulen) Op Earth Matters is in eerdere artikelen voldoende informatie te vinden over de oorzaken van de ziekte Van Lyme,  de symptomen, de besmettingswijze  en nog veel meer. Daar heb ik niets aan toe te voegen.

Wel wil ik u laten weten dat er echt genezing mogelijk is op een natuurlijke manier. Denkt u of weet u dat u de Ziekte van Lyme hebt, dan hoeft u daar dus niet meer mee te blijven lopen.

Hoewel de Borrelia-burgdorferi-Lyme type het meeste en in de meest destructieve vorm voorkomt, zijn er ook nog de: Babesia-Lyme, Rickettsia-Lyme, Ehrlichia-Lyme en de Bartonella-Lyme. Door het inzetten van natuurlijke mineralen en vetzuren in de vorm van capsules of chakraremedies is het mogelijk alle vijf types van de Ziekte van Lyme te genezen.

De chakraremedies zijn granules die geprogrammeerd zijn met de trilling (frequentie) van het element dat nodig is om het specifieke micro-organisme te elimineren, waarna het kan worden afgevoerd door het lichaam. Het zijn de frequenties die de exacte tegenpool zijn van de ziektekiemen en lichaamseigen stoffen, die geen bijwerkingen geven.

Op dezelfde wijze kunnen ook vele andere virussen, bacteriën en parasieten worden geëlimineerd, die tijdens het schoningsproces van het lichaam van de Lyme-beestjes, ook naar boven komen. Ook voor mensen die geen Lyme hebben maar andere veel voorkomende klachten, als hart/longklachten, maag/darmklachten, hormonale disbalans, diabetes, ziekte van Crohn etc. is een natuurlijke oplossing voorhanden.

Tijdens het schoningsproces wordt er tevens voor gezorgd, dat het lichaam in optimale conditie blijft door tekorten in vitaminen en mineralen e.d. aan te vullen  en de werking van de uitscheidingsorganen te controleren en zonodig met natuurlijke middelen te ondersteunen. Heeft u de Ziekte van Lyme of op deze ziekte gelijkende klachten en wilt u hiervan af? Neemt u dan eens contact op met:

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Elise van Keulen.

[email protected] of 06 38 926 700

Bron: elisevankeulen.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Nirwana is niet het uitblazen van de kaars. Het is het doven van de vlam omdat de dag is aangebroken.

Rabindranath Tagore, Indiaas dichterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.