Weg met diabetes!

Book cover - Weg met diabetes

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8780
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Gezondheid, Farma, Voeding, Ziekte, Biologisch, Boeken

(Advertorial | Succesboeken) Volgens de populaire auteur is diabetes helemaal geen ziekte; bij het merendeel van de gevallen is het een complex beschermings- of overlevingsmechanisme waarmee het lichaam de mogelijk fatale gevolgen van een ongezond eet- en leefpatroon afwendt. 

Ondanks de onophoudelijke pogingen van het lichaam tot zelfbehoud (die we ziekten noemen), lijden en sterven miljoenen mensen onnodig aan dergelijke gevolgen. De onevenwichtige bloedsuikerspiegel die optreedt bij diabetes is slechts een symptoom van de ziekte en niet de ziekte zelf. Door het ontwikkelen van diabetes doet het lichaam niets verkeerds en het is er evenmin op uit om zichzelf te vernietigen.

De huidige epidemie van diabetes wordt door de mens, of liever gezegd door de industrie, veroorzaakt en kan daarom ook tot stilstand gebracht en gekeerd worden. Weg met diabetes! biedt essentiële informatie over de verschillende oorzaken van diabetes en hoe deze voorkomen kunnen worden. Om de diabetesepidemie te stoppen, moeten we de juiste omstandigheden scheppen die het lichaam nodig heeft om te helen. Zoals er een mechanisme is om diabetes te krijgen, zo is er ook een mechanisme om diabetes te keren. Ontdek hoe je dit moet doen!

Weg met diabetes

Overige informatie:

64 pagina's 
ISBN: 9789079872398 
Uitvoering: Softcover 
Auteur: Andreas Moritz (1954 - 2012)
Prijs: € 9,95 
Klik hier om te bestellen.

De redactie van Earth Matters maakt wekelijks een keuze uit boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wanneer de mensen het met me eens zijn, heb ik altijd het gevoel dat ik het bij het verkeerde eind heb.

Oscar Wilde, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.