22-05-14 | Stop kanker vandaag en niet over 20 jaar! | Lezing in Winsum door Ard Pisa

Ard Pisa

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:11025
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gezond Verstand Avonden

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Ziekte, Kanker, Genezing, Voeding, Farma, Agenda

(Gezond Verstand Avonden) Thema-avonden op maandelijkse basis, met lezingen en presentaties waarbij onze gezondheid centraal staat, op een ongedwongen manier en bestemd voor iedereen. 

22 mei 2014
Ard Pisa vertelt tijdens deze lezing wat kanker nu eigenlijk is en hoe jij je er maximaal tegen kunt beschermen. Ook leer je de belangrijkste wetenswaardigheden kennen over de kankerindustrie, die het grote publiek niet kent. 

Over zijn boek: 

Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten. 
We zijn het allemaal gaan geloven ...


Na het uitkomen en lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met haar farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten.
Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie … daar gaat dit boek over!

In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze.

Dit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kan beschermen tegen de ontwikkeling van kanker. Er zijn 10 belangrijke wetenswaardigheden over kanker die iedereen zou moeten weten:
… lees verder op de eerste pagina's in het boek.

Op 13 april 2013 verscheen in de Telegraaf het artikel/interview 'Kanker de Baas'. Een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam doet de volgende zeer schokkende en onthutsende uitspraken:
"75% van alle kankermedicijnen werkt niet … drie van de vier patiënten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt."
Al in december 2003 zei GlaxoSmithKline-directeur dr. Allen Roses in The Independent, een grote Engelse krant, dat 75% van de kankermedicijnen niet werkt, maar wel winst oplevert. Als je het gehele verhaal wilt lezen: www.succesboeken.nl/GlaxoChief2003.pdf

Over Ard Pisa:
Bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa (1971) heeft 17 jaar in het bankwezen gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als managementteamlid van diverse lokale Rabobanken. Zijn authentieke en passievolle eigentijdse stijl viel op en leverde hem in 2011 binnen de Rabobankorganisatie de leiderschapsprijs op. Zijn visie op leiderschap is opgenomen in het boek 'Leiderschap bij de Rabobank'. 
Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid eigen onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging en emotionele huishouding. 
Zijn vastberadenheid, die hij ontwikkelde in het bankwezen, leverde hem historische ontdekkingen op. Tijdens zijn jarenlange gezondheidsonderzoek kwam hij de briljante wetenschappelijke kankeronderzoeken van wijlen dr. Otto Warburg en professor Brian Peskin tegen.


Locatie
Jolanda Roggeveld
Biologisch Bedrijf Kleikracht

Adres
Schilligeham 3
9951 TN Winsum

Aanvang: 20.00 uur, welkom vanaf 19.30 uur
Entree: €10,00
Aanmelden: [email protected] of Tel. 0595-438949

Anneke Bleeker en haar team organiseren onder de naam Gezond Verstand Avonden op meer dan 50 locaties door het hele land interessante, diverse en belangrijke lezingen. Klik hier voor de gehele agenda in mei.

Bron: gezondverstandavonden.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik noem bouwkunst gestolde muziek.

Johann Wolfgang Goethe, Duits filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.