Superhormoon vitamine D - Bescherm je tegen chronische ziekten

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:22243
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Ziekte, Kanker, Farma, (Verborgen) nieuws, Voeding, Supplementen

(Advertorial | Succesboeken) Als we onze huid - goed gedoseerd - aan de zon blootstellen, maken we vitamine D aan. Omdat tegenwoordig vrijwel niemand meer regelmatig lang genoeg in de buitenlucht verblijft, lijden steeds meer mensen aan een vitamine D-tekort. Ongeveer 90 procent van de bevolking heeft een te lage vitamine D-bloedspiegel, en dat deel van de bevolking profiteert dan ook niet van deze natuurlijke bron van gezondheid.

Wanneer ons lichaam niet voldoende vitamine D vormt, ontstaan er stoornissen in de celstofwisseling, functioneren de organen niet goed en kunnen er allerlei ziekten ontstaan - van infecties en aandoeningen aan de luchtwegen tot reuma, diabetes, hartfalen en kanker. In dit boek lees je wat deskundigen aanbevelen om een tekort te voorkomen en de positieve werking van de vitamine volledig te benutten.

  • Wetenschappelijk gefundeerd: De allernieuwste, baanbrekende inzichten in de heilzame werking van vitamine D op grond van wereldwijde onderzoeksresultaten.
  • Preventieve werking: Lees hoe vitamine D tegen ziekten beschermt en de kans op genezing van chronische ziekten vergroot.
  • Voldoende vitamine D tanken: Talloze tips voor hoe je het samenspel van zon, voeding en preparaten kunt gebruiken om het vitamine D-tekort op te heffen.

BookcoverOverige productinformatie:
ISBN: 9789460151101 
Uitvoering: Softcover
Auteur: Dr. Jörg Spitz
Prijs:  € 17,50
Om te bestellen klik hier

Over de auteur:

Prof. Dr. Jörg Spitz is arts met als specialisatie nucleaire en voedingsgeneeskunde. Hij heeft ruim veertig jaar ervaring in de gezondheidszorg. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met gezondheidspreventie.

De redactie van Earth-Matters maakt wekelijks een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt ontvangt Earth-Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth-Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

If you want to be happy, be!

Leo Tolstoy, Russian author and philosopherBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.