Foute farma - Hoe patiënten worden misleid met foute medicijnen

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8820
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Gezondheid, Farma, Economie, Bedrijven, Media en agenda, Boeken

(Succesboeken | Ben Goldacre) Medicijnfabrikanten voeren structureel slechte experimenten uit op hun medicijnen, verhullen nadelige uitkomsten en verdraaien goede uitkomsten. Schadelijke praktijken, die ieder jaar levens van patiënten kosten. Arts en schrijver Ben Goldacre licht de farmaceutische industrie door, een branche waar miljoenen in omgaan en waar wij allemaal mee te maken hebben.

Ben Goldacre zet de wereldwijde farmaceutische industrie (van $ 600 miljard) onder de microscoop. Wat hij laat zien is een fascinerende, angstaanjagende puinhoop.

Artsen en patiënten hebben behoefte aan goed wetenschappelijk bewijs om weloverwogen beslissingen te nemen. Bedrijven testen echter vaak hun eigen medicijnen. Met de uitslagen wordt vaak gesjoemeld en slechte gegevens worden niet openbaar gemaakt.

BookcoverOverige boekinformatie:
ISBN: 9789044529203
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 22,90
Om te bestellen klik hier

Over de auteur:
Ben
Goldacre is beste schrijver van Groot-Brittannië over de wetenschap achter de geneeskunde. Dit boek zorgde ervoor dat het parlement vragen ging stellen waarom de resultaten van de testen niet openbaar werden gemaakt. Deze editie is bijgewerkt met het laatste nieuws van de hoorzittingen.

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vrijheid is wat je doet met wat jou is aangedaan.

Jean-Paul Sartre, Frans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.