Sluiers opgelicht

Smallpox

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9908
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Aleph

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Vaccinaties, Farma, (Verborgen) nieuws

(Aleph | door Ellen Vader) Alle ouders met vaccinatierijpe kinderen krijgen samen met de oproepen, ook de RIVM-brochure 'Bescherm uw kind tegen infectieziekten' op hun deurmat. 

Lees even mee (samenvatting van pagina 7) : 
  • We onderzoeken de bijwerkingen goed. Daardoor kennen we de meeste bijwerkingen. Zo weten we ook dat de meeste bijwerkingen NIET ZO ERG zijn. En dat ze VANZELF over gaan.
  • Sommige mensen leggen een verband tussen inentingen en andere ernstige aandoeningen. Dat is ONTERECHT. Van de inentingen zelf kan uw kind GEEN ernstige ziekten krijgen. Ziekten zoals hersenbeschadiging, ontwikkelingsachterstand, epilepsie, diabetes, autisme of overlijden door bijvoorbeeld wiegendood komen dusNOOIT door de inenting.
  • De arts of verpleegkundige MELDT de bijwerking OOK bij Lareb. U kunt ook zelf een melding doen op www.lareb.nl. SOMS nemen zij contact met u op, als ze bijvoorbeeld meer informatie willen over een bijwerking (in de praktijk blijkt dit echter héél anders te gaan. Opmerking van een moeder : "Ze gaven mij een folder van het Lareb mee en hun reactie kwam neer op een: 'succes ermee!')
Duidelijk op papier - VAAG in de praktijk
 
Schrijnend en veelzeggend voorbeeld hiervan : de officiële eindconclusie van het Lareb in 2011 naar aanleiding van het onderzoek naar het overlijden van Freek Hagoort in 2009, drie dagen nà de BMR/DPT prikken, luidde : 'De vraag of de infecties door de vaccinaties zijn uitgelokt of verergerd, hebben de onderzoekers NIET MET ZEKERHEID kunnen beantwoorden. In de bestaande medische literatuur hebben zij in elk geval GEEN AANWIJZINGEN gevonden dat vaccinaties het verloop van zo'n infectie bevorderen. Daarom DENKEN ze dat een relatie NIET AANNEMELIJK is.'(Ter info voor degenen die hier (nog) niet van op de hoogte zijn : de kerngezonde 8-jarige Freek werd op donderdag ingeënt, ging op vrijdag naar school, voetbalde op zaterdag en overleed op zondag aan (conclusie Lareb) bloedvergiftiging, een longontsteking en bacteriën in het hersenvocht.)

Conclusie: de neuro-marketenters zouden die tekst in de brochure beter op de praktijk moeten afstemmen. Ouders worden hiermee op een beïnvloedbare wijze NIET juist geïnformeerd. De kritische burger kennende, zat het er dik in dat hier op een dag verontwaardigd op gereageerd zou worden...
 
De gevaren van vaccins:


Geplaatst door Ellen Vader

Ellen Vader

Ellen Vader: geboren in Amsterdam, getogen in Haarlem en na 26 jaar Nederland, 32 jaar België, neergestreken in het zuidelijk Frankrijk (daar waar het licht is)- voelde haar hele leven intuïtief aan dat er meer moest zitten achter de dingen die de overheden en media ons voorspiegelen...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ellen VaderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Elke leeftijd kan betoverend zijn, als je er maar naar leeft.

Brigitte Bardot, Frans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.