Veiligheid van kankerpatiënten in het geding

kanker

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12066
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Farma, Ziekte, Kanker, (Verborgen) nieuws

(Ard Pisa) “We zijn het allemaal gaan geloven”, is een conclusie van auteur en gezondheidscoach Ard Pisa. In zijn allernieuwste boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten’ confronteert hij de lezer met schokkende berichten over kanker, die reeds in de landelijke media zijn verschenen: “75% van alle kankermedicijnen werken niet en drie van de vier kankerpatiënten heeft geen baat  bij de medicijnen die hen gegeven worden, maar ze worden wel blootgesteld aan allerlei gevaren van die medicijnen”. Er zijn gelukkig ook hoopvolle berichten volgens Pisa. Zo legt hij uit dat de oplossing voor kanker al bijna 90 jaar voor handen is op basis van nog nooit weerlegde wetenschap van Nobelprijswinnaar en grootste biochemicus ooit dr. Otto Warburg (1883-1970).

Wie de media regelmatig in de gaten houdt, ziet de laatste tijd veel berichtgevingen op gebied van kanker. “De reguliere instituten melden de ene na de andere doorbraak en roepen voluit ‘we zijn er bijna!’”, geeft Pisa aan. “Maar de realiteit is verre van dat, kijkende naar de meest recente cijfers over kanker (sterke groei van het aantal sterfgevallen en nieuwe diagnoses) en de toenemende meldingen van misstanden bij chemotherapie en kankervaccinatie.” Deze gepassioneerde onderzoeker vindt het onbegrijpelijk dat zelfs na de uitspraken van het Antoni van Leeuwenhoek en fabrikant Merck & Co van het HPV-vaccin dat baarmoederhalskanker moet voorkomen, niemand zijn verantwoordelijkheid neemt voor de veiligheid van kankerpatiënten en gezonde mensen.

We zijn het allemaal gaan geloven

De reguliere kankerinstituten hebben in april 2013 gemeld dat er een doorbraak is. Volgens toponderzoeker prof. dr. R. Bernards van het Antoni van Leeuwenhoek te Amsterdam is kanker over 20 jaar een chronische ziekte en is het alleen nog maar een kwestie van tijd en geld omdat ‘de wetenschap’ er bijna uit is inclusief nieuwe technieken. “Het grote (onwetende) publiek stelt geen kritische vragen en gelooft heilig de officiële berichtgevingen,” zegt Pisa. “Het lijkt wel of iedereen murw geslagen is!” Bij het opsommen door Pisa van de volgende feiten wordt het wel even stil aan tafel in een gezellig etablissement in Amsterdam.

“In de afgelopen 10 jaar zijn er alleen al in Nederland ruim 550.000 mensen gestorven met kanker. De verwachting van wetenschappers is dat binnen enkele jaren 50-60% van de bevolking kanker zal krijgen als er niet snel een oplossing komt”. En met deze feiten blijft het er helaas niet bij. Zo gaat het verhaal van Pisa verder “Op 13 april 2013 kwam het Antoni van Leeuwenhoek zelf (Hét kankeronderzoekscentrum van Nederland) met het volgende onthutsende bericht (Telegraaf: artikel ‘kanker de baas’). Prof. dr. R. Bernards doet de zeer schokkende uitspraken:

““75% van alle kankermedicijnen werkt niet ……  drie van de vier patiënten heeft dan ook geen baat bij het medicijn dat hen gegeven wordt. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt. Jaarlijks geeft de wereld 49 miljard dollar uit aan kankermedicijnen. Daarvan wordt 37 miljard dollar gebruikt om patiënten eigenlijk alleen maar zieker te maken in plaats van beter. Want je hebt als kankerpatiënt wel de ellendige bijwerkingen, maar je hebt geen baat!””

Deze bevestiging zou volgens Pisa iedereen moeten wakker schudden, want dit feit betekent dat de veiligheid van kankerpatiënten al decennia lang in het geding is. “Het is tijd om met elkaar de stilte te doorbreken”, zegt Pisa vastberaden. “De reguliere geneeskunde heeft met de enorme sommen geld en mankracht het menselijk lijden rondom kanker niet weten te verminderen. We zullen een nieuwe koers moeten gaan varen met een andere kijk op kanker, omdat de aanpak van de afgelopen decennia het aantal sterfgevallen en nieuwe diagnoses niet heeft weten te verlagen”. In duidelijke, maar soms scherpe bewoordingen geeft Pisa aan dat het verbazingwekkend is dat bijna iedereen in de huidige reguliere aanpak van kanker blijft geloven, terwijl de keiharde cijfers over kankerontwikkeling zeer zorgwekkend is en aantonen dat de oplossing nog lang niet in zicht is.“Hoeveel mensen moeten er eerst nog dood gaan, voordat we opstaan?”, zegt Pisa met enige emotie in zijn stem.

Waar het nu op aan komt is wie gelooft wie. “We zijn namelijk allemaal gaan geloven dat kanker domme pech is, genetisch bepaald is en er maar 1 protocol is voor behandeling: chemo/ bestraling, en/of operatie en eventueel een hormoonbehandeling”, aldus Pisa.

Kankervaccinatie is géén preventie

De feiten blijven zich opstapelen. Zo is recentelijk naar voren gekomen dat het HPV-vaccin, dat baarmoederhalskanker zou moeten voorkomen, de eierstokken van jonge vrouwen vernield. Pisa vertelt over deze vreselijke dreiging het volgende: “Uit recent gepubliceerde studie die in het British Medical Journal is opgenomen, is gebleken dat de fabrikant Merck & Co van het Gardasil vaccin (HPV-vaccin) geen onderzoek heeft verricht om de gevolgen van het vaccin in kaart te brengen op de geslachtsorganen van vrouwen”.

Het is zeer opmerkelijk dat naar aanleiding van de genoemde feiten geen patiënten belangenvereniging, geen arts en zelfs de politiek niet in actie komt.  Het is akelig stil. “Maar vanaf nu komt daar verandering in”, zegt Pisa. “Dit mogen we namelijk niet langer laten gebeuren en zeker niet als er een oplossing van kanker voor handen is op basis van keihard wetenschappelijk onderzoek die reeds 90 jaar bestaat!”  Deze wetenschap is duidelijk: kanker is te voorkomen!

Boek: Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten

Overige boek informatie:
384 pagina's 
ISBN: 9789079872640 
Uitvoering: Softcover 
Prijs: € 24,95
Om te bestellen klik hier

Over de auteur:
Bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa (1971) heeft 17 jaar in het bankwezen gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als managementteamlid van diverse lokale Rabobanken. Zijn authentieke en passievolle eigentijdse stijl viel op en leverde hem in 2011 binnen de Rabobankorganisatie de leiderschapsprijs op. Zijn visie op leiderschap is opgenomen in het boek 'Leiderschap bij de Rabobank'. 
Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid eigen onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging en emotionele huishouding. 
Zijn vastberadenheid, die hij ontwikkelde in het bankwezen, leverde hem historische ontdekkingen op. Tijdens zijn jarenlange gezondheidsonderzoek kwam hij de briljante wetenschappelijke kankeronderzoeken van wijlen dr. Otto Warburg en professor Brian Peskin tegen.

Bron: www.succesboeken.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vriendschap is een ziel in twee lichamen.

Aristoteles, Grieks wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.