De mantra van de overheid: 'Vaccins zijn veilig'

Vaccination

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8598
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Aleph

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Farma, Vaccinaties, (Verborgen) nieuws

(Ellen Vader) Wanneer we vaccins in onze kinderen laten spuiten, gaan we er zonder meer van uit dat de overheid het beste met ons voor heeft.

Wanneer we een nieuwe auto of wasmachine aanschaffen willen we het naadje van de kous weten. Ook de gebruiksaanwijzing wordt dan onder de loep gelegd...

Maar beseffen we eigenlijk wel dat àlle vaccins in feite een experiment op onze kinderen zijn? Beseffen we eigenlijk wel dat ons belangrijke informatie wordt onthouden?

Experimenten op kinderen, nee toch? Definitie: 'In een experiment wordt nagegaan of wat er in theorie wordt verwacht, ook echt in de praktijk gebeurt. Als de theorie de praktijk niet kan verklaren, moet de theorie ofwel aangepast of helemaal vervangen worden.'

En de logica van de wetenschap : «We weten pas of een vaccin werkt, als we het grootschalig hebben uitgetest».

Wat zegt de wet eigenlijk over het experimenteren met vaccins op kinderen? Het is verboden wetenschappelijk onderzoek te verrichten met proefpersonen die de leeftijd van achttien jaar nog niet hebben bereikt. MAAR, dit verbod is NIET van toepassing op wetenschappelijk onderzoek dat aan de betrokken proefpersonen zelf ten goede kan komen.

Conclusie: overheden (onder de paraplu van de WHO) bepalen of en wanneer vaccins op kinderen experimenteel ingezet mogen worden (onder het mom van 'wetenschappelijk onderzoek'). Onder druk van de farma's wordt er dan regelmatig een controlerend oogje toegeknepen.

Een kleine greep uit de reeks 'tegenvallende' tests op baby's en kinderen van de afgelopen jaren (ouders wisten vaak niet eens wàt er bij hun kinderen werd ingespoten!):

  • In India stierven meer dan 2.000 proefpersonen nadat dokters illegaal geneesmiddelen op hen hadden getest
  • Maar liefst 47.500 kinderen kregen verlammingsverschijnselen in India na het oraal poliovaccin
  • Meerdere kinderen in Afrika raakten verlamd door een nieuw uit te testen meningitisvaccin
  • het HPV-vaccin (baarmoederhalskanker) wordt vanwege zorgwekkende bijwerkingen niet meer aanbevolen in Japan
  • Europa onderzoekt sinds 2009 in acht landen de voor- en nadelen van griepvaccinatie bij kinderen
  • Rond 2020 wil men 50% van alle zwangere vrouwen inenten met het seizoensgriepvaccin (experiment op de foetus)

Kort samengevat: eerst vaccineert men, daarna worden de bijwerkingen op korte of langere termijn pas bekend en kan de bijsluiter worden aangepast.

Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk voor eventueel opgelopen vaccinatieschade? Waar kunnen ouders in geval van nood aankloppen? NIET bij de huisarts (die de bijwerking niet zal herkennen). NIET bij het RIVM (die geen verband legt met het vaccin). NIET bij de producent (wettelijk gevrijwaard voor schadeclaims).

Het door toenmalig minister Klink op cruciale punten (garantievoorwaarden) doorgehaalde, aankoopcontract van de Mexicaanse griepvaccins, is er een opvallend voorbeeld van hoe de farmaindustrie zich (juridisch) weet in te dekken.

Het RIVM geeft zelf in de brochure 'Perspectief van de weigeraar' toe dat vaccineren gelijk staat aan experimenteren. "Kritische prikkers wijzen er op dat nog niet alle bijwerkingen bekend zijn, met name bij de introductie van nieuwe vaccins. Per definitie hebben zij dan gelijk, omdat alleen op lange termijn bekend is welke langetermijneffecten er zijn. Gesteld wordt dat bijwerkingen niet goed geregistreerd worden door officiële instanties. Ouders moeten het zelf actief melden als er bijwerkingen zijn en dit gebeurt lang niet altijd."

In de 18e eeuw zei de Franse filosoof Voltaire het al zo treffend: "Doctoren gieten geneesmiddelen waar zij weinig van afweten, om ziekten te genezen waar zij nog minder van afweten, in mensen waar zij helemaal niets van afweten.”

Begrijpe wie het begrijpen kan...


Geplaatst door Ellen Vader

Ellen Vader

Ellen Vader: geboren in Amsterdam, getogen in Haarlem en na 26 jaar Nederland, 32 jaar België, neergestreken in het zuidelijk Frankrijk (daar waar het licht is)- voelde haar hele leven intuïtief aan dat er meer moest zitten achter de dingen die de overheden en media ons voorspiegelen...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ellen VaderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het is moeilijk bescheiden te zijn als je zo groot bent als ik.

Muhammad Ali, Amerikaans bokserBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.