Vaccinaties zijn niet de redding - 2 eeuwen van officiële statistiek

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9901
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:BBC

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Gezondheid, Farma, Vaccinaties, Wetgeving

(BBC | Libertybeacon.com) Dit is een geniaal filmpje dat de link tussen welvaart en gezondheid/levensverwachting laat zien. Het duurt vier minuten en is een BBC uitzending van professor Hans Rosling.

Dit zijn data waarvan de farmaceutische industrie niet wil dat je ze ziet. Moderne geneeskunde is niet verantwoordelijk voor en speelde een kleine rol in de verbetering van de levensverwachting en genezing van ziekte in de westerse economieën.

De belangrijkste vooruitgang in de strijd tegen ziekte van de laatste 200 jaar is beter voedsel en schoon drinkwater. Betere hygiëne, minder overbevolking en betere levensomstandigheden zijn ook van belang.

Professor Hans Rosling doet statistisch onderzoek op een manier die nooit eerder werd gedaan - met behulp van aanvullende animatie. Hans Rosling laat zien dat de wereld waarin we leven radicaal verschilt van de wereld waarin de meeste mensen denken dat ze leven.

Bekijk ook deze aanverwante artikelen:
The questionable contribution of medical measures to the decline of mortality in the United States in the twentieth century

Symposium: Accomplishments in Child Nutrition during the 20th Century.  Infant Mortality in the 20th Century, Dramatic but Uneven ProgressBron: BBC, Libertybeacon.com


Geplaatst door Door Frankema

Door Frankema

 

Door Frankema; woonachtig te Amsterdam, getrouwd en moeder van twee dochters - werkte eerst als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg en combineerde later natuurgeneeskunde en de verschillende vormen van alternatieve psychotherapie in haar privé-praktijk in Amsterdam...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Door FrankemaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Toen ik 6 was wilde ik kok worden, toen ik 7 was Napoleon. Daarna werd ik Dali, een belangrijke promotie.

Salvador Dali, Spaans KunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.