Ons immuunsysteem evolutionair, biochemisch en kwantumfysiologisch verklaart | Oorzaak van AIDS en kanker

Aids

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:17594
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Duurzaam Gezond

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Farma, Voeding, Biologisch, Voeding als medicijn

(Rinno Heidstra) Het Duitstalige boek ‘Die stille Revolution der Krebs- und AIDS Medizin’ (de stille revolutie van de AIDS- en kanker geneeskunde) van de Duitse arts dr. Heinrich Kremer dat in 2001 voor het eerst verscheen, is sinds kort in een uitgebreide uitvoering verkrijgbaar. Het boek beschrijft uitvoerig en gedetailleerd de logica van het ontstaan van kanker en AIDS en is gebaseerd op honderden wetenschappelijke en gepubliceerde onderzoeken. Dr. Kremer heeft na zijn werk als medisch directeur van een grote kliniek in Duitsland gekozen voor een carrière als onafhankelijk onderzoeker-wetenschapper en zich toegelegd op het ontrafelen van de geheimen van het menselijke immuunsysteem. Hij komt tijdens zijn research tot opzienbarende hoopgevende inzichten en schokkende conclusies. Dr. Kremer is de grondlegger van het CelSymbioseTherapieconcept®.

Dr. H. Kremer

Kanker en AIDS ontstaan door energetische uitputting van de cel.

AIDS als virusziekte bestaat niet legt dr. Kremer uit in zijn zeer goed gedocumenteerde boek.

Kanker en AIDS zijn de gevolgen zijn van een energetische uitputting van de (immuun)cel aldus dr. Kremer en beschrijft op basis van minutieus onderzoek de absurditeit van de HIV hypothese waarmee hij tevens de gangbare opvattingen over een mysterieus onontdekt virus weerlegt.  

Het ontstaan van AIDS en kanker verklaart

CelSymbioseTherapie®, de natuurlijke aanpak.

Met als basis zijn revolutionaire op wetenschappelijke onderzoeken gebaseerde inzichten heeft hij een natuurlijk therapieconcept ontwikkeld, de celsymbiosetherapie®, dat de mogelijkheid biedt niet alleen AIDS te genezen maar ook kanker in al haar verschijningsvormen aldus dr. Kremer.

Uit zijn onderzoek blijkt dat een functiestoring van mitochondriën, celonderdelen die vroeger als energiecentrale van de cel werden aangeduid, de basis vormen voor het ontstaan van veel, misschien wel alle aandoeningen.

Op de volgende Duitstalige YouTube film legt dr. Kremer de basis van zijn therapieconcept uit:

de celsymbiosetherapie®: 

 

AIDS-hypothese niet onderbouwd.

Dr. Kremer was een van de eersten die de HIV hypothese aanvocht en verontwaardigd was over de niet –onderbouwde onderzoeken en de gevolgen van de medicatie voor de patiënten maar hij is al lang niet meer de enige, onder meer  de Amerikaanse arts en  onderzoekster dr. Nancy Banks heeft zich hierbij aangesloten en zelfs de ontdekker van het AIDS virus dr. Montagnier ziet voeding en supplementen als een betere aanpak dan vaccinaties en medicijnen. 

Nancy Banks Turner, MD: Duizenden sterven onnodig door AIDS medicijnen. 

‘duizenden baby’s sterven onnodig door AIDS medicijnen’ schrijft Dr. Banks in haar boek

De  Amerikaanse arts dr. Nancy Turner Banks heeft het boek ‘Aids, Opium, Diamonds, and Empire’ geschreven met als ondertitel: the Deadly Virus of International Greed, het dodelijke virus van de internationale hebzucht.

Ze schrijft in dit boek dat de zogenaamde HIV test een fake test is en de gebruikte testen niet door de FDA als diagnose van AIDS toegelaten zijn. Het AIDS virus is nooit gevonden, er zal dan ook nooit een werkzaam vaccin voor gemaakt kunnen worden omdat je voor de ontwikkeling het virus moet isoleren aldus dr. Nancy Banks. In dit korte interview http://bit.ly/15AZeyb zegt ze onder meer dat duizenden baby’s onnodig sterven door medicatie. 

Dr. Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar: AIDS is te genezen door gezonde voeding en supplementen.

Dr. Luc Montagnier heeft de Nobelprijs gewonnen voor de ontdekking van het vermeende AIDS virus, in eerste instantie is hij overtuigd van het virus als enige oorzaak van de ziekte AIDS hetgeen hij in de eerste video zegt, in de tweede video twijfelt hij hieraan: maar nadat dit wat onrust veroorzaakte veranderde hij zijn uitspraak weer:

In de onderstaande video geeft hij onomwonden toe dat AIDS door gezonde voeding, antioxidanten en ondersteuning van het immuunsysteem gemakkelijk kan worden overwonnen. http://bit.ly/ZfBdss  

Het Duitstalige boek dat geschreven is voor professionals is te bestellen bij de GezondeShop

Bron: duurzaamgezond.nl


Geplaatst door Rinno Heidstra

Rinno Heidstra

Rinno Heidstra werkt als natuurgeneeskundig therapeut in het CelHerstelCentrum in Enschede. www.duurzaam-gezond.nl | www...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Rinno HeidstraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Benjamin FranklinBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.