Ik kan het niet betalen!

Euro

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14237
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Glycostory

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Gezondheid, Farma, Politiek, Voeding, Geografisch, Amerika, Europa, Earth Company

(Glycostory.co | Vertaald voor Earth Matters door Bruin Bakker) Heb je de prijzen gezien van kwaliteits-voedingssupplementen en dacht je bij jezelf “Dat is duur”. Als dat zo is, laten we dan eens kijken wat een slechte gezondheid u kan kosten. Als je denkt dat je je geen goede voeding kunt veroorloven, denk opnieuw! De waarheid is, je kunt het je niet veroorloven om het zonder goede voedingssupplementen te doen.

De meeste mensen besteden al tenminste 11 cent per uur, 24 uur per dag (11 cent x 24 uur x 28 dagen = 73,90 euro per maand) om hun auto en/of hun huis te verzekeren, welke vervangbaar zijn. Denk je niet dat het investeren van 11 cent per uur (2,65 euro per dag) in uw persoonlijke gezondheid en een lang leven, oneindig veel belangrijker is? Ben je dat niet tenminste waard aan jezelf? Is niet ieders gezondheid zoveel waard?

Veel mensen hebben goede voeding voor medicijnen vervangen omdat hun medische verzekering de kosten dekt van het gaan naar de dokter en een percentage van de geneesmiddelen op recept en voeding is niet gedekt. Helaas, medische verzekering compenseert niet de tijd en verloren productiviteit op het werk en ze biedt geen vergoeding voor uw pijn en lijden. Om het allemaal af te ronden, de geneesmiddelen op recept hebben vaak ernstige bijwerkingen die kunnen leiden tot tijdelijke en in sommige gevallen, permanente problemen die erger zijn dan de oorspronkelijke symptomen! Wist u dat meer dan 100.000 mensen per jaar sterven als gevolg van het nemen van juiste voorgeschreven medicijnen?

Dit statistisch gegeven is volgens een recent verschenen artikel in The Journal of American Medical Association. De auteur, Bruce Pomeranz, MD, Ph.D., beoordeelde 39 verschillende studies van bijwerkingen in ziekenhuizen en kwam met een aantal alarmerende conclusies. Volgens het onderzoek van Pomeranz, hij schat dat 2.216.000 ziekenhuispatiënten ernstige bijwerkingen ervaren en 106.000 patiënten zijn alleen al in 1994 gestorven aan deze reacties. Dit verbazingwekkend aantal is goed voor 4,6% van alle geregistreerde sterfgevallen in de Verenigde Staten in dat jaar. Dit maakt van sterfgevallen ten gevolge van bijwerkingen de vierde belangrijkste doodsoorzaak in het land.

Volgens de Universiteit van Californië, Berkeley School of Public Health, “kan 90% van de gezondheidsproblemen thuis worden behandeld, inclusief het omzeilen van de kosten van een bezoek aan de dokter”. Een gezond dieet met glyconutritional en fytochemische supplementen kan een lange weg zijn om ervoor te zorgen dat je om te beginnen nooit ziek wordt. Niet alleen voorkom je de pijn en het lijden, je voorkomt ook de risico's van het hebben van ongewenste reacties op geneesmiddelen!

Laten we eens analyseren wat uw gezondheid je al kost. Ten eerste, de meesten van ons moeten voor onze ziektekostenverzekering betalen in een of andere vorm. Voor degenen die wonen in de Verenigde Staten, zij betalen meestal een gereduceerd tarief via hun werkgever. Wanneer je een arts bezoekt, betaal je een vergoeding voor het praktijkbezoek plus een percentage of "bijdrage" voor de medicijnen die de arts voorschrijft. Een enkel bezoek aan de dokter kan je uiteindelijk meer dan 77 euro kosten met hierbij inbegrepen de kosten van het praktijkbezoek en de recepten. Stel dat je 10 euro per uur verdient met werken en als gevolg van het ziek zijn, mis je 3 dagen werk. Als je 8 uur per dag werkt, zou je gewoon 240 euro hebben verloren. Dus de totale kosten van ziek zijn voor slechts een paar dagen kan je gemakkelijk meer dan 300 euro kosten, om het nog maar niet te hebben over het verlies van productiviteit voor u of uw werkgever! Stel je eens voor hoeveel dit je zou kosten als je een langdurige ziekte hebt, de kosten kunnen ondraaglijk worden!

Wat als het verbeteren van je gezondheid je levensduur verhoogd met slechts een jaar? Wat is dat je waard? Toch tenminste een jaar inkomen! Wat als je 10-20 jaar langer zou leven? Wat is dat je waard? Het is heel gemakkelijk de kosten van goede voeding te kwantificeren, maar het is veel moeilijker om de voordelen van goede gezondheid te kwantificeren. Niemand van ons weet hoe lang we zullen leven of welke ziekten we kunnen voorkomen door het maken van keuzes die onze algehele gezondheid ten goede zal komen.

Veel mensen verspillen per dag ongeveer 2,20 – 4,00 euro aan alleen drankjes en snacks. Stop of verminder het innemen van dit schadelijke "voedsel" dat bijzonder gevaarlijk is, zoals frisdrank, chips, snoep, gebak, (suiker is schadelijker dan roken), snacks, gebakken voedsel, verpakte ontbijtgranen, etc. Alles wat ooit is verwerkt, rooft uw gezondheid weg. In plaats van uw geld verspillen aan dit soort voedsel, waarom niet uw geld investeren in een betere gezondheid?

De kleine investering die u nu maakt, kan u uiteindelijk honderden, zo niet duizenden euro' s op de weg besparen!

Bron: Glycostory.co.za


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Liefde en mededogen zijn noodzakelijk, geen luxe. Zonder deze twee kan de mensheid niet voortbestaan.

Dalai Lama, Tibetaans monnikBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.