Fatale misleiding | i.v.m. mazelenepidemie

Vaccin

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:14803
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Gezondheid, Farma, Vaccinaties, Genezing, Ziekte

(Ellen Vader) Grote paniek in Zuid-Wales over de daar om zich heen grijpende mazelenepidemie met een dringende oproep in de media aan de burgers om zo snel mogelijk het vaccin tegen deze (zoals ze het hier noemen) fatale ziekte te halen... Het ministerie van gezondheid legt vooral ook de nadruk op het feit dat er géén einde aan de uitbraak zal komen, zolang ouders hun ongevaccineerde kinderen niet laten inenten.

En in niet mis te verstane woorden overgieten ze dit artikel nog even met een horrorsausje en voegen er en passant aan toe dat:

 • het vaccin veilig, effectief is en de énige bescherming biedt tegen deze 'potentieel gevaarlijke' aandoening
 • volgens wetenschappers de niet-gevaccineerden dan ongetwijfeld deze hoogst besmettelijke ziekte zullen oplopen
 • experts waarschuwen dat het slechts een kwestie is van tijd voordat sommige kinderen dan onvermijdelijk ernstige en permanente complicaties zullen oplopen (bv oog- of gehoorproblemen, hersenbeschadiging, en waarschuwend eindigend met 'gevaar op dodelijke afloop').

  Mensenlief toch!!! Het is weer de hoogste tijd om deze onnodig angstaanjagende paniekzaaierij met enkele toch allang bekende feiten te ont-krachten en te ont-zenuwen: 
 1. Dat honderden kinderen zouden overlijden als er niet aan massavaccinatie tegen mazelen wordt gedaan is één GROOT misverstand.
 2. In 1971 kreeg nog 98% van de kinderen onder de 10 jaar mazelen. 
 3. In 1972 schreef de Gezondheidsraad aan de minister : 'De mortaliteit (sterfte) ten gevolge van mazelen bedraagt ongeveer 1 à 2 per 1.000.000 (1 MILJOEN) inwoners'. 
 4. Bij de laatste mazelen epidemie in de jaren '90 stierven 3 kinderen die allen al zeer ernstig ziek waren. Een arts die de medische achtergrond van deze 3 slachtoffers heeft gecheckt, kreeg te horen dat de ziektegeschiedenis van de slachtoffers wel degelijk bekend was, maar dat dezefeiten bewust uit de media werden gehouden om het grote publiek wijs te maken dat mazelen een levensgevaarlijke ziekte was, ook voor gezonde kinderen.
 5. Vrijwel iedereen kreeg mazelen en er zijn geen hoge sterfte aantallen voorgekomen of grote groepen mensen met een blijvende handicap door mazelencomplicaties.
 6. Mazelen is een milde virale kinderziekte met levenslange en natuurlijke immuniteit op de koop toe.
 7. Kinderen die op natuurlijke wijze mazelen doormaken, hebben minder allergieën of hooikoorts dan gevaccineerde kinderen.
 8. Nogmaals in de herhaling : de te vaccineren kinderen krijgen dus wel een extraatje in de vorm van een 3-voudig vaccin (+ bof en rodehond) en ouders worden met deze spuit waarschijnlijk weer in de waan gelaten dat hun kind uitsluitend een mazelenvaccin krijgt toegediend.

Bronvermelding:

Overzicht ingrediënten en inhoudsstoffen vaccins: http://www.desireerover.nl/vaccinaties/rvp-vaccins-en-inhoudsstoffen-20/

Bron: earth-matters.nl


Geplaatst door Ellen Vader

Ellen Vader

Ellen Vader: geboren in Amsterdam, getogen in Haarlem en na 26 jaar Nederland, 32 jaar België, neergestreken in het zuidelijk Frankrijk (daar waar het licht is)- voelde haar hele leven intuïtief aan dat er meer moest zitten achter de dingen die de overheden en media ons voorspiegelen...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ellen VaderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wetenschappers hebben bewezen dat het onmogelijk is om bij vérspringen een grotere afstand te behalen dan tien meter, maar ik luister niet naar zulke praatjes. Dergelijke gedachten hebben de neiging om zich in je voeten te nestelen.

Carl Lewis, Amerikaans atleetBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.