Boek: De toekomst van gezondheid

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:13689
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Gezondheid, Farma, (Verborgen) nieuws, Economie, Bedrijven, Geografisch, Nederland, Politiek, Media en agenda, Boeken

(Adjiedj Bakas en Jan Franssen) Gezond leven wordt een van de belangrijkste thema’s van de 21e eeuw. Het afgelopen decennium, de jaren ‘0, was een overgangsperiode waarin we afscheid konden nemen van de 20e eeuw. Nu, bij de aanvang van de jaren ’10 gaat de 21e eeuw pas beginnen. De huidige economische wereldcrisis biedt alle ruimte om doorbraakinnovaties te realiseren, zeker in de zorg die nu groeit als zelfrijzend bakmeel.

De eerste tekenen van een nieuwe invulling van gezondheid zijn er al. Hightech gaat in de nieuwe tijd samen met spiritualiteit, eindeloos doorbehandelen van terminale patiënten wordt vervangen door acceptatie van de eindigheid van het leven. Warmte gaat samen met robotisering. Er komt meer zelfzorg en er komen radicaal andere financieringsarrangementen.

BookcDe technologie rukt op en maakt steeds meer medisch mogelijk. Hoe moeten stakeholders in de gezondheidbranche in deze tijdgeest hun vak uitoefenen? Welke gezondheidsproducten hebben toekomst, welke nieuwe komen eraan? Welke coalities moet je aangaan en met welke partijen, wil je als ziekenhuis, farmaceutisch bedrijf, apotheek, GGZ-instelling of particuliere kliniek je klanten optimaal van dienst zijn? Welke gezondheidsissues worden actueel? Welk soort leiderschap vergt dit allemaal in de branche? En wat betekent de vernieuwing van de zorgsector voor jou als burger, als zorgconsument? Hoe kun je daar zelf aan bijdragen? Lees het in dit prikkelende en actuele boek van trendwatcher Adjiedj Bakas. Voorbij de hypes, voorbij de waan van de dag.
Detail bookcover
Adjiedj Bakas (1963) werd uitgeroepen tot Trendwatcher van het Jaar 2009, Zwarte Zakenman van het jaar 2008 en een van de 25 meest creatieve Nederlanders. Door de lezers van het blad ‘Sprout’ werd hij uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mannen onder de 50. Volgens het NIMA, de brancheorganisatie van marketeers, is Bakas de meest invloedrijke trendwatcher onder Nederlandse marketeers. Hij schreef eerder bestsellers als ‘World Megatrends’ en ‘De Toekomst van de Liefde’ en is co-auteur van ‘De Toekomst van Werk’ en ‘The Future of Faith’

Overige boekinformatie
392 pagina's
ISBN: 9789055948307
Uitvoering: Hardcover
Prijs: € 24,95
Om te bestellen klik hier


Diverse reacties
Premier Mark Rutte:
“Adjiedj Bakas is een originele en creatieve denker.”

Paul van Liempt, BNR Nieuwsradio:
“Bakas is Nederlands belangrijkste trendwatcher en dit boek bewijst dit eens te meer.”

Paul Steenhuis, NRC Handelsblad:
“Bakas is origineel en onderbouwt zijn ideeën krachtig.”

Prof Lans Bovenberg, Universiteit Tilburg;
“Bakas is stout, durft tegendraads te denken.”

Prof Wim de Ridder, Universiteit Twente:
“Bakas is erg scherpzinnig, dit is een zeer aan te bevelen boek.”

Pierre Spaninks, Managementboek.nl:
“Adjiedj Bakas is de trendwatcher des vaderlands.”

Maaike Zweers, Skipr.nl:
“Onze lezers, beslissers in de zorg, zijn zeer Bakas geïnteresseerd. Een bericht over dit boek leverde ons in een paar dagen al meer dan 3000 views op, een ongekend aantal voor een nieuwsbericht bij ons.”

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

It matters not who you love, where you love, why you love, when you love, or how you love, It matters only that you love.

-- John LennonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.