Ik ben geen watje…

Vaccination

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8436
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Verontruste moeders

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Farma, Vaccinaties, Kinderen

(Verontruste moeders | door Anneke Bleeker) Watje, wat is nu een watje? Wanneer we de ‘Van Dale’ erop naslaan staat daar: ‘Iemand met weinig karakter, halve zachte’. Andere woordenboeken vullen dit nog aan met: ‘slappeling, mietje, doetje’. Anders gezegd: iemand die niet meegaat met de grote meute, vaak een eigen mening heeft en zijn of haar eigen keuze maakt. Je bent al snel een watje; je komt slap over omdat jij helemaal niet met de grote massa mee wilt lopen... Dat beeld schept dan weer de grote massa die zichzelf achterna loopt!

Ik ben geen watje! Dat is wat de meesten willen zeggen en vooral kinderen zijn hier heel gevoelig voor. Wie wil er nu wel een watje zijn? Dan lig je eruit, ze kijken je na en ze lachen je uit. Dus wat doe je als kind? 

Gewoon meedoen met de grote groep, dan val je het minst op en ben je het meest getapt!
Wil de grote groep dat je op gymschoenen loopt? Dan loop je toch op gymschoenen, wat kan jou het schelen, dan hoor je er tenminste bij! Wil de grote groep dat je iets stoers doet wat je eigenlijk helemaal niet goed kunt? Dan doe je dat toch, ondanks dat het mogelijk verkeerd afloopt; wat kan jou dat schelen, dan maar even pijn lijden en lachen alsof het leuk was. Gewoon de schone schijn ophouden en meelachen, ook al prikken de tranen achter je ogen; wat kan jou het schelen? Je pijn of verdriet verdwijnt wel weer maar er niet bij horen kan jaren negatief doorwerken, dus hup, tanden op elkaar, niet zwak zijn en meedoen! Dan ben je geen watje!

Het woord ‘watje’ wordt op deze wijze op verschillende manieren uitgelegd. Dat doet het ‘Centrum voor jeugd en gezin’ ook. 

Centrum jeugd en gezin en het voorkomen dat je als kind een watje bent! 

Zijn zij begaan? Kregen zij een opdracht? Weten zij wel waar zij echt mee bezig zijn?

Wanneer je op de site van hen kijkt: ikbengeenwatje.nl dan is het helder dat zij elk kind dat in aanmerking komt voor de DTP-BMR vaccinatie of het HPV-vaccin duidelijk willen maken dat hij of zij een watje is, als hij of zij zich NIET laat vaccineren! Hoe walgelijk is dit? Een kind lokken met de gedachte dat het geen watje zal zijn wanneer het zich laat vaccineren; als beloning krijgt het kind dan een polsbandje in een mooi kleurtje. Er staat letterlijk op de site: ‘Nodig je klasgenootjes uit om mee te gaan naar de vaccinatie dag en krijg een cool bandje’. 

Een polsbandje inruil voor een lading gif in het lichaam! Wat is de boodschap? Wie geen bandje draagt is een watje, want dan heb je niet meegedaan! Dan nog kreten als: ‘Zo gepiept’, zo is het ook met vaccinaties. In het echt is het namelijk zo gepiept. Doe je ogen dicht, tel tot vijf en het is klaar, zo kort duurt het maar!’ Of: ‘Jij bent er toch ook?’ Straks is het zo ver. Samen met alle andere kinderen in Nederland krijg jij je prik. Je bent er toch bij, want…’ En dan staat er een stukje lager: ‘Ik ben geen watje!’ Een drietal kleurige armbanden in het roze, blauw en paars kregen het opschrift: ‘Alleen voor geen-watjes’.

Schandalig is dit, werkelijk misdadig…

Wanneer wij weten dat elk vaccin een belediging is voor het immuunsysteem dan is dit pure misdaad van de bovenste plank. Bovendien zijn de kinderen die niet gaan geen watjes!
De kinderen die wel gaan zijn ook geen watjes want de ouders hebben de verantwoording genomen dat zij hun kind vol met gif laten spuiten ondanks dat we met velen al jaren de weg wijzen naar informatie. De ouders die hun kinderen achter deze armbandjes en verkeerde gedachten laten aanlopen hebben zich niet goed geïnformeerd, luisteren naar de buren, de familie en de rest met een geheel eigen mening. Dat is hen nog niet eens kwalijk te nemen; ze hebben de kennis niet tot zich genomen. Zij wilden dit niet of lieten zich beïnvloeden; mogelijk waren zij ook bang een watje te zijn?
Maar dan de mensen die dit plan willens en wetens bedenken, uitvoeren en marketingtechnisch een site neerzetten waar de massa intrapt… zij zijn gewetenloos!
Hoe durf je de leus neer te zetten dat armbandjes alleen voor NIET-WATJES zijn?

Zie ik hier een verband?

Dieren krijgen oormerken, zij zijn op deze wijze herkenbaar. Zie ik hier een verband?
Geen oormerk, dat is nog net een stap te ver; dan maar een prachtig gekleurd bandje waar je trots mee kunt rondlopen met de gedachte GEEN WATJE te zijn?
De kleuren van de site spreken tot ieders verbeelding, zit goed in elkaar. De boodschap is helder: je kunt voorkomen een watje te zijn door exact dat te doen wat zij voorschrijven!
Als je als kind hier helemaal voor gaat, alleen om er bij te horen en niet het stempel watje te krijgen dan neem je alles op de koop toe. Dan maar even een prik krijgen, stoer lachen en je hebt je bandje verdiend. HET SYMBOOL om erbij te horen!
Dan ga je daar toch voor?
Je wilt er als kind bij horen en niet als enige nagekeken worden.

Gelukkig kun je denken, geen watje te zijn geweest, wanneer je ziek wordt na vaccinatie!
Gelukkig kun je denken, geen watje te zijn geweest, wanneer je als meisje mogelijk in de toekomst geen kinderen kunt krijgen!
Gelukkig kun je denken, geen watje te zijn geweest, wanneer je slaapziekte, verlammingen, kanker of andere aandoeningen krijgt, die men daarna vrolijk afdoet met de woorden… dat komt niet door het vaccineren hoor!

Enige garantie? Nee, die is er niet!

Bij vage klachten die maar niet over willen gaan, bij hevige klachten of erger zal het vonnis zijn: ‘Het was jullie eigen keuze, je had een keuzevrijheid!’

Wat zal het voor ouders een troost zijn op de begrafenis van een kind dat overleden is aan vaccinatieschade, dat hij of zij geen watje was!

Dan kun je op zijn of haar grafsteen laten ingraveren: ‘Hier rust GEEN WATJE’.

Anneke Bleeker
Bergen NH
14 maart 2013

verontrustemoeders.nl

gezondverstandavonden.nl

(HET CONCEPT MET LANDELIJK VEEL LOCATIES WAAR LEZINGEN WORDEN GEGEVEN… OOK OVER VACCINATIES!!!)

Via Facebook wordt heel veel informatie verspreid. Kijk daarom ook op mijn pagina:
facebook.com/anneke.bleeker.58

Help deze informatie alsjeblieft weer delen!

Link naar radio-interview met Anneke over vaccinaties:

youtube.com/watch?v=FAlUIj_31Do


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Accepteer de gevestigde orde niet. Zorg dat je ervan af komt.

Johnny Rotten, voorman van de Sex PistolsBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.