Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn

bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:16506
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:John Virapen

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid, Farma, (Verborgen) nieuws

(John Virapen) Met voorouders uit India is hij geboren in Brits Guyana. Daar bracht hij zijn jeugd door. Zijn familie had geld gespaard zodat hij in Amerika en Engeland medicijnen en psychologie kon studeren.

In 1968 begon zijn carrière in de farmaceutische industrie. Hij werkte zich op tot directeur van een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld in Zweden. In die functie heeft hij meegewerkt aan corruptie, omkoping van ambtenaren e.d. om medicijnen goedgekeurd te krijgen. Later begon hij zich te realiseren dat de farmaceutische industrie uitsluitend geïnteresseerd is in winst en in het geheel niet in de gezondheid van de consument. De farmaceutische industrie creëert zelfs nieuwe ziekten om verzekerd te zijn van omzet. Hij wilde deze praktijken kwijt aan de wereld.

BookcoverIn 2008 heeft hij zijn boek “Side Effects Death” gepubliceerd als e-boek. Dit boek is in het Nederlands op de markt met als titel Bijwerkingen, waarvan sommige dodelijk kunnen zijn. Het boek is een “wake-up call” voor diegenen die het verhaal willen horen.

Overige boek informatie:
Prijs: € 19,95
ISBN: 9789079872138
Aantal pagina's: 272
Om te bestellen klik hier!

Wist je dat:

  • Grote farmaceutische bedrijven ± € 35.000 per jaar per praktiserende arts besteden om de arts ertoe te bewegen hun producten voor te schrijven?
  • Meer dan 75 procent van de vooraanstaande wetenschappers in medicijnen betaald wordt door de farmaceutische industrie?
  • Er voor veel nieuw toegelaten medicijnen alleen kortetermijnonderzoek is gedaan en dat niemand de effecten kent op patiënten die de medicijnen over langere periode of zelfs de rest vanhun leven gebruiken?
  • De farmaceutische industrie ziekten verzint en ze met doelgerichte marketingcampagnes promoot om de afzetmarkt voor hun producten te vergroten?
  • Er medicijnen in de handel zijn, waarbij omkoperij een rol speelde bij het goedkeuringsproces?

In Nederland worden het boek van John Virapen uitgegeven door www.succesboeken.nl.

 Bron:

www.johnvirapen.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je zorgen maken is als bidden voor wat je niet wilt.

Isaac ShapiroBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.