HPV-vaccin voor jongens vanaf 9 jaar is per 2021 opgenomen in rijksvaccinatieprogramma

HPV voor jongens

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7400
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Gezondheid, Farma, Vaccinaties

(Earth Matters) Staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) onthulde vrijdag dat het vaccin tegen baarmoederhalskanker, dat van alle vaccins wereldwijd het meest gedocumenteerde (bij)werkingen heeft, de meeste dodelijke slachtoffers kent, nooit de benodigde tests heeft doorstaan en verreweg het duurst van alle vaccins is, vanaf 2021 voor jongens vanaf 9 jaar in het rijksvaccinatieprogramma wordt opgenomen.

Hoewel jongens geen baarmoeder hebben en de invoering bij meisjes vanaf 13 jaar is, was dit het advies van de gezondheidsraad en dat is integraal overgenomen.

Van alle vaccinatiedossiers is die van HPV wel het meest controversieel. De overheid, de wetenschap en de farmaceuten zijn er glashelder over dat het HPV vaccin veilig is en beschermt tegen baarmoederhalskanker.

Toch blijft de vaccinatiegraad dalen. Dat komt voornamelijk omdat er op internet informatie te vinden is, waaruit blijkt dat er veel zware bijwerkingen gemeld worden.

Onderzoeken waar veelal naar verwezen wordt, zouden gedaan zijn door diezelfde farmaceuten. Cijfers, artsen en rapporten spreken elkaar tegen in een ogenschijnlijk ondoordringbaar woud waarbij de voor- en tegenstanders ver uit elkaar liggen.

De facto is de informatie die in het publieke domein, los van het internet, beschikbaar is, toch niet zo dubbelzinnig als het in eerste instantie lijkt. Dit dossier is daarom bij uitstek geschikt om een begin te maken met het huidige systeem van winst door ziekte, om dit te buigen naar een winst door gezondheidssysteem. Hoe dat kan krijg je te zien in deze minidocu van eigen makelij:

Dossier HPV: kans op winst door gezondheid.

Goed gedocumenteerde, ontluisterende antwoorden op vragen over de invoering, de effectiviteit, de veiligheid en de noodzaak van het HPV vaccin vind je hier.

  • Een HPV vaccin voor jongens? Nog meer onzin en nog meer risico!
  • Wat is anuskanker / peniskanker en hoe gevaarlijk is het?
  • Hoe groot is de kans dat kinderen deze vormen van kanker krijgen? Nul komma nul!

De achtergronden van deze statements staan allemaal in dit artikel: Baarmoederhalskankervaccin voor jongetjes? – jongetjes hebben geen baarmoeder!

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van vier kinderen en woon in Drenthe.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het belangrijkste wat je moet doen is, je ziel actief houden. Erica Jong, Amerikaans schrijfsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.