27-01-2016 | Groningen | Lezing Dr. Saskia Bosman | Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie!

Saskia Bosman

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14886
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Earth Matters | diversen, ONE heart, Gezondheid

(ONE heart) Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al veertig jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (aarde en kosmos). Saskia biedt deze lezing en een workshop aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarbij als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Jij hebt alles in huis om een vitaal, liefdevol, vreedzaam mens te zijn met meesterschap over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment door diverse crises heen. Tegelijkertijd staan we op het punt van een evolutiesprong en ons lichaam heeft alle informatie en (potentiёle) bedrading al in zich om dit te doen. Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek van de afgelopen vijftien jaar vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen.  

Dit is mogelijk door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons DNA, onze hersenen en meer. Met ons bewustzijn beïnvloeden we de patronen waarin onze genen zich uitdrukken in het lichaam, zelfs de genetische informatie in het DNA zelf en welke verbindingen de neuronen (zenuwcellen) in onze hersenen en in de rest van ons lichaam maken met andere neuronen. Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga) laat vanaf het DNA- en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op onze omgeving.

Vanuit ons innerlijk wordt met behulp van het DNA een nieuwe basis gelegd waardoor de hersenen letterlijk nieuwe circuits kunnen aanleggen om dit te ondersteunen. Sluimerende talenten worden wakker. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere evolutie en deze verandering kan heel snel gaan. Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis. Kom het horen in deze lezing woensdagavond 27 januari in Huis de Beurs in Groningen.
Dr. Saskia Bosman

Zet bewust je cellen in voor je eigen evolutie!

Woensdagavond 27 januari 2016

van 19.30 tot ca 22.00 uur

Locatie: 
Huis de Beurs 
Aa Kerkhof ZZ 4 
9711 JB te Groningen 

Entree:
Voorverkoop: € 9,- (alleen via Orongo)

Aan de deur: € 10,- p.p.

Wil je de lezing graag bijwonen, maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing 2 gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per kalenderjaar). Stuur dan een e-mail naar [email protected].Op vrijdag 4 t/m zondag 6 maart kun je dit allemaal ervaren door meditatieve oefeningen en je nog verder in deze boeiende informatie te verdiepen in de 3-daagse workshop Jouw evolutie in eigen hand in De Biotoop in Haren.

Bron: ONE heart, Saskia Bosman


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Doe iets goeds, hoe klein ook en waar je ook bent. Het zijn al die kleine dingen bij elkaar die de wereld zulle overspoelen.

Desmond Tutu, Zuid-Afrikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.