04-11-2015 | Groningen | Lezing: Reïncarnatie, de reis van de Ziel door de cirkel van het leven | Joop van der Hagen

Joop van der Hagen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14404
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Earth Matters | diversen, ONE heart, Media en agenda, Acties, Bewustzijn

(ONE heart) Woensdagavond 4 november geeft Joop van der Hagen een lezing De reis van de Ziel door de cirkel van het leven in Huis De Beurs (Groningen).  Joop van der Hagen heeft dertig jaar ervaring als regressie / reïncarnatietherapeut en zo’n tien jaar ervaring als sjamaan. Hij werkt met Ayahuasca, het visionaire middel uit de Amazone.

Vanuit deze achtergrond weet hij veel over het fenomeen reïncarnatie. Hij vertelt ook over de kennis van het Tibetaanse- en Egyptische dodenboek en hoe de ervaringen van mensen in regressie en in de Ayahuasca overeenkomen met deze oeroude kennis.

"Het is in deze tijd van verwarring en verandering in de wereld belangrijk om onszelf te zuiveren van de ballast die we in het verleden hebben opgedaan, zodat we vanuit het Hier en Nu ons leven kunnen herscheppen en leven zoals we willen leven."

Over Joop van der Hagen
Joop van der Hagen is sinds 1986 trainer in verschillende alternatieve psychotherapievormen, zoals NLP, Hypnotherapie, Regressie en Reïncarnatie therapie, en Voice Dialogue. Hij is de initiatiefnemer en een van de grondleggers van de SRN (School voor Reïncarnatietherapie Nederland). Hij heeft gewerkt als opleider bij enkele hypnotherapeutische scholen. In 1998 heeft hij samen met Kitty Haccou het Centrum voor Energiewerk opgericht met als kernactiviteit therapeutische- en sjamanistische trainingen (nu Mirre, opleidingsinstituut).

Begin 1990 kwam hij in aanraking met Ayahuasca, de legendarische sjamanistische drank uit het oerwoud van de Amazone, via de Santo Daime kerk. In 1992 richtte hij o.a. samen met Geraldine Fijneman de Santo Daime kerk van Amsterdam op. Hij was zes jaren actief in deze beweging. Hij leerde sjamanistisch werk bij de sjamanen van school voor Siberisch Sjamanisme van het Altai gebergte en bij Ayahuasqueroos uit het Amazone gebied van Equador, Peru en Colombia.In 2006 startte hij samen met Nanda de Jong het centrum voor Proceswerk in Wildervank, waar in de weekenden therapeutisch groepswerk gecombineerd wordt met Ayahuasca ceremonieënen.


Joop van der Hagen 

Joop van der Hagen

De reis van de Ziel door de cirkel van het leven

Woensdag 4 november 2015

van 19.30 uur tot ca. 22.00 uur

Locatie 
Huis de Beurs 

Aa Kerkhof ZZ 4 
9711 JB te Groningen 

Entree
Voorverkoop: € 9,- (alleen via Orongo)
Aan de deur: € 10,- p.p. 
Let op! Als je zeker wilt zijn van een plek raden we je aan tijdig te reserven

Reserveringen 
Stuur een mail aan [email protected] of koop een kaartje via Orongo.

Kaartje Haggai Katz

Wil je de lezing graag bijwonen maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing 2 gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per kalenderjaar). Reserveer dan even via bovenstaand e-mailadres.

Bron: ONE heart, Penva


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De magie van de pure toverkunst lijkt ten onder te gaan aan de kracht waarmee we onszelf op de ander richten, als in de goede of de slechte.

UitBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.