06-05-2015 | Groningen | Lezing Bert Janssen | Merlijn's magie, Graancirkels en The Boy who saw True

lezing Bert Janssen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14760
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, ONE heart, (Verborgen) nieuws, Agenda

(ONE heart) Iedereen heeft weleens het gevoel dat er meer is dan we dagelijks waarnemen. Een grotere wereld waarin graancirkels thuishoren, elfen, kabouters en wellicht zelfs ‘aliens’. De grote tovenaar en magiër Merlijn was in staat naar deze werelden te reizen. Daar waar ruimte en tijd niet van belang zijn.

Hij reisde naar het verleden, naar de toekomst en naar het nu. Maar hij was niet de enige. Na hem kwamen vele anderen die hier ook toe in staat waren, en uiteindelijk kunnen we het allemaal. Laat je meevoeren op de woelige baren van een geestprikkelende en sprankelende performance, waarin Bert Janssen verslag doet van zijn adembenemende avonturen, en je deelgenoot maakt van zijn messcherpe analyses. Een intens verhaal doordrenkt met dynamiet, drama, humor, hoop, verrassingen en nog veel meer.

Een verhaal waarin het verleden en de toekomst samensmelten in het nu. 

Een verhaal over Merlijn de magiër.
Over Avalon, Glastonbury en de Tor. 
Over graancirkels, portals en doorways.
Over toevalligheden en synchroniciteiten. 
Over Frederick Bligh Bond en de Boy who saw True.
Over wat we altijd al konden, maar ons nu pas realiseren.

Bert Janssen is uitgegroeid tot één van de meest hoog energetisch, geest prikkelende performers, verhalenvertellers en inspirerend entertainers van deze tijd. Hij weet telkens weer de meest onwaarschijnlijke dwarsverbanden bloot te leggen.

Zijn manier van presenteren, en het explosieve materiaal dat hij presenteert, dreunt vaak nog dagen en weken na. Het echoot door alle lagen van je zijn. Het overvalt je op stille momenten en laat je 's morgens wakker worden met frisse, nieuwe en volslagen ondenkbaar geachte ideeën. Bert Janssen keert je binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zul je je niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.


 

Bert Janssen

Merlijn's magie, Graancirkels en The Boy who saw True

Woensdag 6 mei 2015

van 19.30 uur tot ca 22.00 uur

Locatie:
Huis de Beurs

Aa Kerkhof ZZ 4
9711 JB te Groningen

Entree:
Voorverkoop: € 9,- (alleen via Orongo)
Aan de deur: € 10,- p.p.
Studenten op vertoon van studentenpas: € 5,- p.p.

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of koop een kaartje via Orongo.
(Beter voor het milieu: U hoeft uw kaartje van Orongo niet uit te printen. Onthoud wel het factuurnummer.)Wil je de lezing graag bijwonen, maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing twee gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per kalenderjaar). Reserveer dan even via bovenstaand e-mailadres.

Bron: Bertjanssen, ONE heart 


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Nodig regelmatig vrienden en bekenden uit voor authentieke dialogen over dingen die er toe doen. Mediteer samen en deel elkaars dromen, passies en obstakels. Creëer een nieuwe cultuur van ridders die een nieuw paradigma vormgeven.

Tijn Touber, Nederlands schrijver en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.