21-01-2015 | Groningen | Buitenaards contact | Lezing Martijn van Staveren

UFO über einer Waldfläche

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:24171
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, (Grens)wetenschap, Buitenaards, (Verborgen) nieuws, ONE heart, Bewustzijn

(ONE heart) Het UFO-fenomeen is werkelijkheid. Buitenaardse aanwezigheid is werkelijkheid. Martijn onderzoekt al meer dan dertig jaar het UFO-fenomeen en doet dit als ervaringskundige op het gebied van Buitenaardse Contacten en Buitenaardse Ontvoeringen.

Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige Aardse wereldwijde gebeurtenissen. Hij is een getalenteerde remote viewer en volgt gedurende zijn aardse leven de achterliggende buitenaardse agenda’s. Deze programma’s manipuleren de mensheid op ernstige wijze en houden ons bewust af van evolutie. Evolutie overigens, die de mensheid volgens Martijn in een ander stadium reeds heeft volbracht (!).

In deze lezing introduceert Martijn zichzelf en neemt hij je mee naar de bijzondere ervaringen die hij van kinds af aan tot vandaag meemaakt. Centraal daarbij staan de onderwerpen: buitenaardse ontvoeringen, tijdreizen, multidimensionale en parallelle realiteiten. Is het werkelijk zo moeilijk aan te nemen dat er elders in het universum vele andere beschavingen zijn en dat zij reeds lange tijd contact onderhouden met Aardse mensen? 

Martijn gaat in op de huidige situatie op onze planeet en spreekt over de soorten en rassen die hij heeft ontmoet, waartoe ook mensen zoals wijzelf behoren. Een indringend relaas over de werkwijze van hen en waarom het op een uiterst voorzichtige en intellectuele wijze dient te worden benaderd.
 
Martijn hoopt je hiermee te inspireren en te motiveren naar dit onderwerp te luisteren of er zelfs over te durven spreken.


 

 Lezing Martijn van Staveren

Buitenaards contact

Woensdag 21 januari 2015

van 19.30 tot ca 22.30 uur

Locatie
Huis de Beurs 

Aa Kerkhof ZZ 4 
9711 JB te Groningen 

Entree:
Voorverkoop: € 9,- (alleen via Orongo)
Aan de deur: € 10,- p.p.

Wil je de lezing graag bijwonen maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing 2 gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per kalenderjaar). Reserveer dan even via onderstaand e-mailadres.

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of koop een kaartje via Orongo.

Koop hier je kaartje

 


Over Martijn van Staveren:
Van kinds af aan staat Martijn in contact met buitenaardse rassen, afkomstig van andere planeten en dimensionale bewustzijnswerelden. Daarbij werd bevestigd wat hij al wist, namelijk dat er een onzichtbaar gehouden strijd gaande is tussen verschillende alienrassen over de zeggenschap van planeet Aarde en haar bewoners.

Als kind leefde Martijn in zowel de maatschappelijke realiteit waarin familie, school en kind-zijn centraal stond, als in een wereld waarin de maatschappelijke realiteit compleet ondergeschikt was aan een zeer complexe buitenaardse realiteit. Het bleek dat door zijn begaafdheid contact te kunnen leggen met andere levensvormen en het kunnen waarnemen via remote-viewing, hij betrokken werd bij verschillende programma's. Tijdens deze programma's ontmoette hij zeer ontwikkelde rassen en mocht begeleiding ontvangen in het ontwikkelen van deze vermogens. Een vermogen overigens, wat ieder mens van oorsprong bezit.

Martijn van StaverenMartijn is ervaringskundige op het gebied van onder andere buitenaards contact, buitenaardse ontvoeringen, mindcontrol programma's, planetaire bezoeken en remote viewing. Samen met andere mensen is hij actief door zich in te zetten om een bijdrage te leveren aan deze complexe materie. In zijn persoonlijke werkomgeving is er ruimte om met mensen in gesprek te gaan en onderzoek te verrichten naar onderwerpen die te maken hebben met buitenaardse thema's. Ook reist Martijn op verzoek naar andere locaties om mensen te begeleiden in processen of om lokale activiteiten te onderzoeken.

Een heel belangrijk onderwerp om te beseffen is volgens Martijn dat de Mensheid onder een voortdurende surveillance staat van buitenaardse beschavingen. Enkele daarvan hebben volledig grip op de Aardse ontwikkelingen en houden de Mensheid in een psychische gijzeling. Andere goedgezinde beschavingen begeleiden de Aardse ontwikkelingen om de Mensheid te ondersteunen naar haar volgende bewustzijnsverruiming. Volgens hem is het nú de tijd hierover openlijk te spreken, zodat ieder mens een eerlijke kans krijgt het pad van de werkelijke eigen ontwikkeling te volgen. 

Martijn inspireert en motiveert zijn medemensen door het delen van informatie via onder andere interactieve lezingen en workshops. In de reguliere lagen van werkzaamheden op deze planeet heeft hij als zelfstandig ondernemer ervaringen opgedaan als marketeer in de computer-sector (ict). Hij is ook als mediator voor het bedrijfsleven actief geweest. Martijn neemt plaats in verschillende nationale denktanken, waarin informatie voorziening naar het publieke domein centraal staat.

Door zijn eigen ervaringen, onderzoeken en kennis te delen en de achtergehouden grotere realiteit te belichten, roept hij iedereen op met een andere blik naar onze zogenaamde realiteit te gaan kijken. Het is uitermate noodzakelijk en belangrijk dat de Mensheid weer gebruik gaat maken van haar eigen menselijke potentieel, waarmee zij terug kan keren in haar persoonlijke vermogens om zaken te wijzigen, aan te passen of om te buigen ten dienste van het groter geheel. 

Door publiekelijk te spreken over deze indringende en buitengewone belangrijke informaties, zet Martijn zich samen met u in om een realiteitsbesef wijziging te laten plaatsvinden.

Martijn: "Er wordt op ons gewacht dit met elkaar te creëren, juist nu in een tijd waar het lijkt dat wij geen enkele invloed meer hebben op onze wereld. Laat ik het maar zo zeggen: samen zíjn wij die grote verandering!"

 

Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Naarmate ik ouder word, ga ik steeds meer van het veld zien.

Johan Cruijff, Nederlands voetballerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.