Duurzame ontwikkeling of V.N. agenda 21? Laat u niet misleiden!

earth.jpg

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:34603
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Endagenda21.com

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, Milieu, Politiek, (Verborgen) nieuws

(Earth Matters | Johan Herder) De laatste jaren heb ik tijdens mijn reizen veel mensen ontmoet die zich toewijden aan de genezing van de aarde. Ik heb deelgenomen aan vele projecten en mogen ervaren hoe iedereen dit doet op zijn eigen unieke manier. Een tijd lang was mijn hoop voor de mensheid gezonken naar een dieptepunt. Maar door mijn reizen en wat ik daar heb mogen ervaren, is mijn vertrouwen volledig hersteld en groter dan ooit! De belangrijkste reden hiervoor is de veelzijdigheid en creatieve vermogens van de mens. Die is naar mijn idee oneindig. Ik heb gezien dat we in essentie allemaal hetzelfde zijn, maar in de expressie daarvan uniek! Ik bemoedig iedereen zijn eigen weg hierin te vinden en u niet te laten misleiden. Er bestaat namelijk ook een globale agenda, die onder de vlag van duurzame ontwikkeling, u graag voor het karretje spant.

Door: David Cammegh (www.endagenda21.com)

Wat is V.N. Agenda 21?
Een betere vraag zou misschien zijn: ''Wat is niet V.N. Agenda 21?''

Anti-V.N. Agenda 21 activiste Rosa Koire zegt: ''Het is de blauwdruk, een actieplan, om al het land, het water, alle planten, alle mineralen, alle constructies, alle dieren, alle productiemiddelen, alle energie, alle informatie en alle mensen in de wereld te inventariseren en te controleren. Het is een volledig alomvattend plan, globaal en lokaal geïmplementeerd. Het is in elke stad overal in de Verenigde Staten en over de hele wereld.''

Het wordt gerund door de Verenigde Naties via een NGO (Non-Government Organisation) genaamd 'Internationale Raad voor plaatselijke milieu-initiatieven', beter bekend als de ICLEI (uitgesproken Ik-lee), lokale overheden voor duurzaamheid. Dit wordt betaald door u, de belastingbetaler, zonder uw toestemming - omdat u over de uitvoering ervan niet hebt kunnen stemmen.

V.N. Agenda 21 zit achter de bouwprogramma's die u niet in uw omgeving wilt. Zoals de zogeheten 'Smart Growth'-steden. Het zit achter de massa-immigratie; die volgens mijn onderzoek is ontworpen om naties en hun identiteit te vernietigen. Naar mijn mening (na veel onderzoek), zit V.N. Agenda 21 achter een groot deel van de werkloosheid, je steeds hoger wordende energierekening, het toezicht in uw straat en de afbraak van de openbare orde, zodat landen in toenemende mate draaien zonder rechten zoals habeas corpus.

Bekijk deze video over hoe V.N. Agenda 21 zich laat zien voor jou. Het heeft zijn wortels in 'Communitarisme', (benadrukt de noodzaak om individuele rechten en belangen in evenwicht te brengen met die van de gemeenschap als geheel, en stelt dat individuele mensen (of burgers) worden gevormd door de culturen en waarden van hun gemeenschappen). Dat is een nog niet algemeen begrepen vorm van politiek, niet in het minst vanwege de sluwe manier waarop het wordt uitgevoerd.

Bekijk voor meer informatie over de V.N. Agenda 21 eens de website van Rosa Koire. Daar vindt u veel informatie en belangrijke links die u verder kunnen helpen met uw onderzoek naar V.N. Agenda 21. Mogelijk vindt u deze flyer erg handig voor een overzicht.

Waarom heb ik nooit gehoord van V.N. Agenda 21?
De meeste mensen die geen gebruik maken van alternatieve media hebben nog niet gehoord van V.N. Agenda 21, simpelweg omdat het  'stealth'  wordt geïntroduceerd. Eenvoudig gezegd, het is mij duidelijk dat de 'powers that be' NIET willen dat u ervan weet.

Ik denk dat, als de mensen op de hoogte zijn van de waarheid achter V.N. Agenda 21, ze onmiddellijk zullen opstaan en het zullen stoppen. Maar zoiets sinister zal je er beter door krijgen wanneer het stapsgewijs wordt geïntroduceerd – zoals bleek bij de nazi's in Duitsland bijvoorbeeld; of zoals vele criminele dictaturen hebben bewezen.

Echter, sommige mensen hebben wel eens gehoord van V.N. Agenda 21 - misschien op hun lokale website. Dat komt omdat overheden een aantal van hun wereldwijde plannen moeten onthullen - en het meestal gekleed gaat achter het groene masker van de valse milieubeweging, de vloek van de wereld.

Maar vergis je niet. Naar mijn mening (als ik rekening houd met de feiten) is dit een verraderlijke en sinistere regeling en kun je het bewijs van dit alles om je heen zien. De enorm stijgende brandstofprijzen, gesloten postkantoren, vrijwilligerswerk (d.w.z. u voor niets aan het werk krijgen terwijl u al genoeg belasting betaalt), multiculturalisme, de voortdurende oorlogen, duurzame ontwikkeling, zware bewaking (inclusief de wereldwijde toepassing van de zeer vervelende SMART-meter), de industrieprohibitieve Co2-belastingen (terwijl kooldioxide van essentieel belang is voor het leven en eigenlijk schaars is, en daarnaast dat alle naar het buitenland verscheepte industrieën, zoals China, geen grenzen hebben op de uitstoot van kooldioxide), de aanval op de middenklasse via hogere belastingen, de nep 'lokalisme' uit de 'Localism Act' (in het Verenigd Koninkrijk) die zich baseert op meer centralisatie, de vervlakking op scholen en de media, de duizenden regels en voorschriften die ons opgedwongen worden zonder overleg, bedoeld om ons te controleren en te ontmenselijken en ons onder een wereldbank, een wereldmunt en een wereldregering te brengen – de New World Order.

En voordat je verwerpt wat ik zeg, hoef je alleen maar op te zoeken wat Bilderberg is, of de internationale banken die toegeven dat ze Europa besturen, of bijvoorbeeld het feit dat in het Verenigd Koninkrijk bijna 80% van de wetten wordt gemaakt door een buitenlandse niet-gekozen bureaucratische elite - de EU.

Wat is het eindspel van V.N. Agenda 21?
Terwijl de V.N. Agenda 21 zich heeft gekleed in nep-'groene' onderwerpen zoals 'Global Warming' of 'Climate Change', die sindsdien achterwege zijn gelaten omdat ze zijn ontmaskerd als een bedrieger, is het werkelijke doel van de misleiding de touwtjes in handen houden van de hele planeet en al haar activa door slechts een zeer beperkt aantal mensen.

Deze mensen zijn, inclusief royalty (bijvoorbeeld, Prins Charles die een groot voorstander is van de V.N. Agenda 21 (zoals hij in zijn speech 'The New Environmental Agenda' toonde bij de Lokale Agenda 21 Conferentie op 7 maart 1995 en in zijn recente film 'Harmony')), topbureaucraten, toppolitici, en de top van grote internationale bedrijven en internationale banken.

Een deel van het plan V.N. Agenda 21 is, zoals V.N. milieubeleidmaker Maurice Strong zei, het elimineren van de middenklasse. Hij zei dat de manier van leven van de middenklasse niet 'duurzaam' is; overwegende natuurlijk, dat de manier van leven van degenen die soms de 'global elite' worden genoemd, met hun privé-jets, treinen, vloten van auto's en paleizen, zeer duurzaam zijn.

Vandaar dat we zulke enorme stijgingen zien van de brandstofkosten, belastingen en beperkingen op kleine bedrijven. Intussen betaalt de 'global elite', indien aanwezig, minimale belasting en wordt vaak enorm gesubsidieerd door de belastingbetaler.  

V.N. Agenda 21 gaat ook over het reduceren van de bevolking. De mensen achter de V.N. Agenda 21 willen de wereldbevolking verminderen met 95%. Zoals Lord Monckton zei in een recent gesprek over V.N. Agenda 21: ''om een dergelijke hoge mate van reductie van de bevolking te bereiken, zullen veel mensen moeten sterven". En voordat iemand denkt dat de wereld minder mensen nodig heeft, vraag jezelf dan af of het jij of je kinderen zijn die moeten sterven of eerst worden gesteriliseerd. Vraag jezelf af of het aan jou is om voor God te spelen. Hier is een zeer nuttige link naar een artikel over de geplande reductie van de bevolking. Daarin vindt u links naar de bijhorende documenten en citaten.

Kortom, ik kan niets anders zeggen dat V.N. Agenda 21 op de één of andere manier een wereldwijde aanval is op de mensen en naties van de wereld die tragisch wordt uitgevoerd door gedupeerde kleine politici en gemeenten.

En bekijk de film Hunger Games en je hebt een idee van de echte agenda achter V.N. Agenda 21.

Wat kunnen we eraan doen?
We kunnen veel doen! V.N. Agenda 21 wordt verslagen, bijvoorbeeld in Alabama State is de ICLEI er onlangs uitgeschopt. Dit punt toont zijn twijfelachtige wetmatigheid aan – u hebt een goede kans om alles wat is gepland of uitgeoefend in naam van V.N. Agenda 21 uit te dagen. Gewoon omdat het wordt gerund door die NGO, genaamd ICLEI, waarvoor u niet heeft mogen stemmen. Sterker nog, de sleutel tot het stoppen van elke ontwikkeling die gedwongen is in uw omgeving, op u of op uw volk, en iets te maken heeft met V.N. Agenda 21, is mensen op de hoogte brengen, blootstellen en een ieder die betrokken is bij de uitvoering ervan weg te stemmen.

Er is een toenemend aantal mensen betrokken in de strijd tegen V.N. Agenda 21.
Zoals ik al zei, er zijn overwinningen geweest, maar we hebben meer nodig; en dat betekent dat we meer mensen nodig hebben die geïnformeerd en betrokken zijn tegen strijd tegen de V.N. Agenda 21 en alle niveaus van het globalistische bedrog.

Het kan nuttig zijn te onthouden dat V.N. Agenda 21 geworteld is in duisternis en de misleiding van de mensheid. Het is gebaseerd op onze passieve, slecht geïnformeerde acceptatie van 'autoriteiten'. De belangrijkste tegenstander is dan het licht, actie en waarheid van mensen uit alle landen over de hele wereld. Dat betekent, als we vrij willen leven, zonder al te grote overheidsbemoeienis in alle aspecten van ons leven, moeten we ons bewust zijn van wat er gaande is in de wereld. Het helpt ook om een goed en reëel besef te hebben van, en de verbinding met, God want dat leidt altijd tot de waarheid (zie hier mijn andere website, of bestel hier mijn boek The astrology of God en Everything must be known). Zodra we ons bewust worden kunnen we stapsgewijs, geduldig en rustig beginnen om dit monsterlijke schepsel en zijn duivelse organisaties te ontmantelen, zodat we onze kracht, onze landen, onze welvaart en onze identiteit in onze eigen handen terug kunnen nemen.

Voor de originele tekst en meer informatie over V.N. Agenda 21 verwijs ik u door naar: www.endagenda21.com. Bekijk ook deze video van David Cammegh waarin hij zijn visie deelt over hoe jij kunt bijdragen aan de verbetering van onze wereld:

Bronnen: Endagenda21.com, Davidcammegh.com


Geplaatst door Johan Herder

Johan Herder

Geboren in het jaar 1984 en opgegroeid in Friesland. Met een passie voor film en video in Leeuwarden Communicatie & Multimedia design gestudeerd. Eenmaal afgestudeerd zag ik mijn kans schoon om het even lekker anders te doen! Heb mijn tas ingepakt en ben naar de Balkan gereisd waar ik een half jaar in een community heb geleefd...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Johan HerderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het is beter om met geheel je hart één enkel mens goed te doen dan je op te offeren voor de mensheid.

Dag Hammarskjöld, Zweeds politicusBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.