TV Vaccinatiedebat “De Waarheid in de Spuit! | Healing Sound Movenment

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:11793
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Healing Sound Movement

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Gezondheid, Vaccinaties, Farma

(Healing Sound Movement) De 'Waarheid over Vaccinaties' HealingSoundMovement Tv-special (6 delen van ieder half half uur!); met gasten Door Frankema, Desiree Rover en arts dr Hans Moolenburgh!

Tv-dialoog vanwege de doorgedraaide vaccinatiewaanzin (het voornemen om zwangere vrouwen al te willen vaccineren en nu de 'kindermishandeling' bedreigingen naar bezorgde ouders toe terwijl het juist eerder om vaccinatieschade gaat, dus NA en DOOR de vaccinaties!) nu volledig en gratis online via ons HealingSoundMovement YouTube kanaal...

---

HealingSoundMovement TV is gestart met maandelijkse ‘ronde-tafel-gesprekken’ (de tafel is mogelijk vierkant) met Tv-registratie en de mogelijkheid om als publiek interactief deel te nemen en vragen te stellen tijdens de afsluitende paneldiscussie. Gespreksleider Drs John Consemulder gaat telkens een open gesprek aan met 3 inspirerende en bewustmakende gasten, die hun mening en kennis zullen delen over een specifiek thema (zoals ‘Vrije Energie’, ‘Menselijke Economie’, ‘Natuurlijke Geneeswijzen’, ‘Gezonde Voeding’ of ‘Non-lokaal en Eindeloos Bewustzijn’).  De diverse thema’s en onderwerpen vinden aansluiting bij de 5 centrale peilers van HealingSoundMovement TV, te weten: Gezondheid, Nieuwe Wetenschap, Bewustzijn, Spiritualiteit en Duurzaamheid in brede zin.

Volledige Tv-dialoog (3 uur)

Alle maandelijkse ronde-tafel-gesprekken worden opgenomen en uitgezonden door HealingSoundMovement TV. Andere Tv-dialogen die zijn opgenomen betreffen de thema's: 'Nieuwe Economie en Geldsysteem', 'Biologische Effecten van EM Straling', 'Voeding en Gezondheid', 'Veilig en Effectieve Zorg!?' en de speciale WorldPeaceChild 'Nieuwe Educatie, Opvoeding en Zelfontwikkeling' Tv-dialoog.

De eerste HealingSoundMovement TV ronde-tafel edtie behandelt het thema ‘Vaccinaties en Ware Immuniteit’. Directe aanleiding is het advies van het RIVM om zwangere vrouwen te willen vaccineren mbt het kinkhoestvaccin, een volgens sommige artsen, wetenschappers en onderzoeksjournalisten nogal twijfelachtige beslissing met mogelijk verstrekkende gevolgen! Hoe zit het met de vermeende ‘veiligheid en effectiviteit’ van vaccinaties? Wat zit er in de spuit en wat zijn de biologische effecten voor zwangere vrouwen en het ongeboren kind? Wat is de geschiedenis van het vaccinatiebeleid en de vaccinindustrie? Wat tonen onafhankelijke wetenschappelijke studies aan? Wat is het verschil tussen immuniseren en sensitiseren? Zijn er ook alternatieven en hoe bouw je op een natuurlijke manier weerstand op? Kunnen wij blindelings vertrouwen op de mening van de autoriteiten?

Om een antwoord te kunnen geven op al deze vragen en meer heeft HealingSoundMovement TV enkele bijzondere gasten weten uit te nodigen voor dit belangrijke vaccinatiedebat van 22 februari . Niemand minder dan Désirée Rӧver(onderzoeksjournalist, radio-host, auteur en vaccinatie-expert), Door Frankema (gezondheidsprofessional en vaccinatie-expert) en dr Hans Moolenburgh (deze 87 jarige arts en auteur heeft de ontwikkelingen van het vaccinatiebeleid vanaf het begin meegemaakt en zorgde er tevens voor dat er geen fluoride in ons drinkwater terecht is gekomen!) zullen bij gespreksleider Drs. John Consemulder (neuropsycholoog, auteur, spreker en Tv-producent) aanschuiven voor een dieptegesprek over dit onderwerp. De informatie bij onze Tv-dialogen zijn bedoeld voor een breed publiek en er zijn tijdens de afsluitende paneldiscussies ruime mogelijkheden om vragen te stellen, te reageren of suggesties naar voren te brengen!


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het is moeilijk bescheiden te zijn als je zo groot bent als ik.

Muhammad Ali, Amerikaans bokserBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.