Op naar één wereld identificatiesysteem

Password \'fido\' ...item 3b.. Five Characters in Search of an Exit -- The Twilight Zone (December 2

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:6449
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Wij worden wakker

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie

(Wij worden wakker) Op dit moment worden we bezig gehouden met een dreigende oorlog in het midden oosten maar er gebeurd van alles op de achtergrond dat niet in het nieuws verschijnt. Wanneer er een oorlog komt zal er al hard gewerkt zijn aan het ‘daarna’. 

Uniek identificatienummer

Daarna zal namelijk de nieuwe wereldorde pas werkelijk opstaan via de databases die inmiddels aangelegd zijn. Er is hard gewerkt om systemen te ‘optimaliseren’ waarbij de mensen, de natuur en de sociale structuur arbeid, geld en goederen vertegenwoordigen die ingezet kunnen worden. De natuur zal wereldwijd via eco-samenlevingsgroepen beheerst gaan worden waarbij de woorden groen en duurzaam een sleutelrol zullen spelen. Hoewel je daar positief naar kunt kijken wordt het geheel op de achtergrond geleid door een alwetende quantum-computer die alle resources (mensen, natuur en data) zullen sturen en regeren. Daarbij moet alles een uniek identificatienummer krijgen om het computerprogramma te voeren waardoor stromen van producten, diensten en infrastructuur geregeld gaan worden.

De Verenigde Naties vragen nu al om zo’n ‘steady state system’, een glad systeem waarin alles precies doet wat verwacht en voorgeschreven wordt. Om dat voor elkaar te krijgen is het nodig een duidelijk beeld te hebben van alle geldstromen en transacties. Via deze systemen worden we regelrecht de trans humane wereld in geleid.

Achter deze visie zit een zorgvuldig opgebouwd plan dat ‘Agenda 21’ heet en gebracht wordt als een ideologie maar in werkelijkheid een digitale gevangenis is.

Over Agenda 21 lees hier: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P861

Als je de nieuwsmedia volgt krijgen velen een gevoel van naderend onheil, alsof nog nog een grote schok te wachten staat. Een kleine noodvoorraad aan leggen lijkt ons niet onverstandig want wij hebben dat gevoel ook. Maar wat komt er na de schokgolf wanneer alles weer in een redelijk normale orde terugkeert?

Het is belangrijk alert te blijven op de ontwikkelingen die gaande zijn, en de plannen die te grote wereldmachten op dit moment tafel leggen en over ons uitrollen duidelijk waar te nemen. Zij hebben namelijk een duidelijke visie wat betreft de toekomst en hoe ze die geregeld wensen te zien.

In het Verenigd Koninkrijk staat men klaar met een internet identificatienummer waardoor alle persoonlijke data door de regering opgeslagen wordt in jouw persoonlijke matrixpakket. Wil je in de samenleving functioneren dan ben je welhaast verplicht hieraan toe te geven. Dat heeft wel tot gevolg dat al je gegevens bijeengebracht worden in ‘the cloud’ en beheerst worden door een privé bedrijf dat al deze gegevens beheert (Skyscape). Skyescape gebruikt software van een private Amerikaanse company die EMC Global Services heet.  

Op die wijze zullen we allemaal gedwongen worden een wereldwijd uniek identificatienummer aan te nemen, een smart ID.  Wat houdt dat in? In dat identificatiesysteem is alles opgenomen over wie en wat je bent, inclusief al je biometrische kenmerken als lichaams- en gezichtskenmerken, vingerafdrukken en irisscans. En ach, dan zijn we nog maar een klein stapje verwijderd van de chipimplant waarin dit alles opgeslagen wordt. Jouw smart ID bestaat dan immers al uit gegevens op een microchip dus waarom dan niet gemakkelijk doen en het aanbrengen in het lichaam om verlies en verwarring te voorkomen.

Bovendien houdt men je het gemak voor van slechts één wachtwoord nodig te hebben voor alle werk en diensten.

Om deel uit te maken van de samenleving kun je niet langer zonder je smart ID. Geen ID dan geen toegang tot internet,  geen mogelijkheid op een baan of uitkering, geen aankopen kunnen doen in winkels, geen hypotheek te verkrijgen of een huurhuis. Het gaat hier om alle denkbare dingen. Geen rijbewijs meer, geen toegang tot een ziekenhuis, geen studentenkaart, geen openbaar vervoer, geen bankpas enz. bij alle mogelijke acties die je wilt ondernemen zul jij je moeten legitimeren met je identificatienummer anders kom je er niet meer in. Je komt niet meer op het internet tenzij je ingelogd bent bij je identiteitsprovider.

Nu is men bezig dit toe te passen via de smartphone, waarop je inlogt via je vingerafdruk. Heb je niet zo’n ding, geen probleem, er zijn al veilige aanpassingen te koop voor jouw simpele telefoon die microSD heten. Bij het inloggen, moet je bewijzen wie je bent, waarschijnlijk via vingerafdrukken en gezichtsherkenning, op dat moment zal de provider al jouw privé gegevens controleren. Als je drank wilt kopen zal men je leeftijd controleren maar als je een uitkering aanvraagt zal men alles controleren om te kijken of je wel in aanmerking komt. Dat betekent dat je de provider toegang geeft tot alle informatie over jou die mogelijk van toepassing is, bankgegevens, werkverleden, of je ooit in aanraking bent geweest met de politie, je sociale omstandigheden enz.

Vervolgens is het maar een stap naar een allesoverheersend systeem waarbij je alleen maar bestaat als je een smart ID hebt. Als je er geen hebt besta je gewoonweg niet. Dan heeft de matrix je uitgespuugd.

Het allesoverheersend computersysteem controleert jou permanent. Iedere actie, iedere aankoop, iedere reis, iedere deur die je binnengaat, staat genoteerd. Dit systeem is al ingevoerd bij het militaire systeem in diverse landen.

Vergis je niet in de invoering hiervan, het staat voor de deur. De laatste tien jaar zijn identificatiespecialisten al volop bezig met diverse methoden om dit als geheel te implementeren. Het wordt geen landensysteem, nee het wordt meteen wereldwijd ingevoerd voor alle wereldburgers. Grote bijeenkomsten van NFC community (Near Field Communication) tijdens het World e-ID congres bekijken de mogelijkheden en bepalen de richting. Zie hier waar ze mee bezig zijn: http://www.nfcworld.com/events/ en http://www.nfc-forum.org/home/

Lees ook op deze website:

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M85&ss=P1810&l=NL http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M85&ss=P1695&l=NL

De meeste landen hebben al een biometrisch paspoort ingevoerd, ook Nederland, in navolging van de VS en UK.

Daarbij wordt ons voorgehouden dat: 

  • We hebben bescherming nodig en ‘zij’ kunnen ons bescherming geven hoewel er niet bij gezegd wordt dat de opslag van al onze gegevens dictatoriaal en tiranniek kan werken.
  • De data wordt niet centraal opgeslagen, maar op ieder moment dat onze identiteit nagekeken wordt, wordt nieuwe kennis verzameld en bijeengebracht.
  • Het is (nog) vrijwillig omdat wij aangeven welke kennis er in het systeem terecht komt via de acties die we ondernemen. Tegelijkertijd wordt ons bij welke actie dan ook de hemd van het lijf gevraagd. U hebt vast ook wel eens zo’n lijst gegevens in moeten vullen waarvan u zich afvroeg of dat wel nodig was om een kleinigheid geregeld te krijgen.
  • Het is goed voor de internethandel. Eerst moeten we wel zelf betalen voor zo’n ID systeem.
  • Onze identiteit zal niet op straat liggen en vrij uitwisselbaar zijn, tenzij voor bepaalde instanties die altijd toegang hebben tot deze systemen.

Op deze wijze wordt ons voorgehouden dat het voor onszelf geweldig is, gemakkelijk en je hoeft zelf niets meer te onthouden, één inlog is voldoende.

Daarbij wordt door de gebruiken uit het oog verloren dat wereldwijd alles aan elkaar gekoppeld dient te zijn om het systeem echt werkend te hebben, alle producten eb diensten moeten herkenbaar en gelabeld zijn, voorzien van een eigen ID nummer. Dan kan het werken als een geoliede machine die alles en iedereen beheerd en beheerst. 

Men is op deze wijze op weg naar de ultieme gecontroleerde samenleving, een soort van staatsgeregeld systeem dat de balans bewaakt en geen uitschieters toestaat. Wat je uit het systeem haalt zul je er ook weer in moeten stoppen.

Dit alles maakt ons kwetsbaar als nooit tevoren. Natuurlijk is het systeem te hacken, dat is ieder systeem. En ben jij die uitschieter in het systeem, dan vlieg je eruit. 
Bovendien wordt ons niets gevraagd, wij mogen niet meepraten of denken over invoer, het overkomt ons.

Getallen die de ontwikkeling aangeven

Op dit moment gebruikt  meer dan een derde van de wereldbevolking regelmatig het internet.

Datgetal is nog altijd groeiend en beslaat nu totaal 3.5 miljard mensen, dat betekent de helft van de totale mensheid die op 7.4 miljard geschat wordt. In de koemde 5 jaar komen daar naar schatting meer dan een miljard gebruikers bij. Bron: Forrester Research World Online Population Forecast, 2012 to 2017 (Global), "found that 2.4 billion people across the world use the Internet on a regular basis … 

Vorig jaar meldde een IDC rapport dat het gebruik van mobiel internet de desktop computer voorbij zal gaan in 2015. De impact van smartphones en tablets zal alleen maar groeien en mettertijd de markt van PC’s doen inkrimpen.

Tussen 2000 en 2010 groeide het getal van mobiele telefoon gebruikers in derde wereld landen sneller dan dat in de rijke westerse wereld.  In ontwikkelingslanden steeg het gebruik van naar 77 %. Waren er in 200 nog maar een miljard mobieltjes in omloop nu zijn dat er 6 miljard, een ongekende groei in de geschiedenis van de technologie volgens de Wereldbank.

In de westerse wereld is 70% van de mensen online en in de ontwikkelingslanden is dat 24 %. Bron: Measuring the Information Society 2012, … looked at 155 countries

Via de ontwikkeling van breedband zijn er in allerlei landen mogelijkheden bijgekoemn waardoor ook het gebruik sterk toeneemt.

Daarnaast zijn financiers en organisaties samen gegaan in de promotie van betalen via electronische systemen, ook in de derde wereld.
Bronnen: Better Than Cash Alliance 
en electronic payments in the developing world using mobile phones.

Om alles te implementeren zijn er drie dingen nodig die wij ze moeten verschaffen en wel een smart phone gebruiken, een internet ID aanvragen en stoppen te betalen met contant geld.

De chip die ervoor klaar ligt moet door ons gedragen worden, op of in het lichaam.

Dan wordt de chip de toegang tot het leven zelf. Is dat wat we willen? 
Wat ga jij doen?

Bron:

wijwordenwakker.org


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

To try is to risk failure. But risk must be taken because the greatest hazard of life is to risk nothing. The person who risks nothing does nothing, has nothing, is nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow, live, and love.

Leo BuscagliaBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.