25 augustus: Wereldwijde march against geo-engeneering | Ook in Den Haag en Brussel (Groningen geannuleerd)

25 augustus

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:17426
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Milieu, Acties

De tijd van twijfel is over. Er gaat bijna geen dag meer voorbij of je ziet het wel, van die dikke strepen achter vliegtuigen die na een paar minuten overgaan in een grijzige vieze brei. Anders dan vroeger. En als je op vakantie bent geweest weet je dat het niet alleen in Nederland gebeurt. 

In officiële overheidsdocumenten heet het geoengeneering - in de volksmond vaak chemtrails - en wordt o.a. ingezet om het klimaat te beïnvloeden. Het fenomeen is bij het grote publiek nog onbekend omdat de media er geen aandacht aan geven. Er heerst zowel stilte over het bestaan (op de weermannen en -vrouwen na die het consequent condensstrepen noemen) als over de bijwerkingen ervan. Als vliegtuigen dagelijks wereldwijd boven ons drinkwater, eten en onszelf, sproeien met allerlei chemicaliën, visussen, bloed, schimmels en nanotech, dan kunnen de desastreuze gevolgen niet uitblijven: 

Het klinkt heftig en dat is het ook. Onder andere in de video's hier beneden vind je uitstekende docu's en er zijn er veel meer. Dit is info die je niet klakkeloos moet, kunt en wilt aannemen. Het is te absurd voor woorden. Zelf op onderzoek naar informatie op andere plekken is essentieel. 

Vind jij ook dat het tijd is om op te staan om onze medemensen bewust te maken van deze feiten en de autoriteiten om opheldering te vragen? Kom ook! 

Dit is de facebookpagina van het wereldwijde event waaronder ook Den Haag en Brussel

Onderaan dit artikel vind je 5 A3 poster die je kunt uitprimten en meenemen tijdens de March. 

De march in Groningen is geannuleerd wegens onvoorziene omstandigheden, Earth Matters gaat binnenkort op andere wijze aandacht besteden aan dit bizarre fenomeen. 

YOU HAVE THE POWER TO CHANGE THE RULES AND TO CHANGE THE FUTURE !

Laten we er een vredig en bewustmakend protest van maken. Het is zoooo hard nodig: 

╭⌒╮~ ╭⌒╮ ╭⌒╮~ ╭⌒╮ ~
=========== AUGUST 25, 2013 ================✈
╭⌒╭⌒╮╭⌒╮~,”╭⌒╮╭⌒╭


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

God is een frequentie, blijf afgestemd.

Alan Cohen, Amerikaans schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.