Het verzwegen verhaal over kanker

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:130008
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, (Verborgen) nieuws, (Grens)wetenschap, Inspiratie, Editors choice, Blijvend actueel, Genezing, Boeken, Media en agenda, Agenda, Kanker, Ziekte

(Succesboeken | Professor Brian Peskin) Het verzwegen verhaal over kanker, een lijvig boek van 544 pagina's, maakt duidelijk dat professor Brian Peskin als een van de weinigen in staat is om de ongezouten waarheid helder en krachtig naar voren te brengen. Het boek is geschreven voor zowel de leek als de professional.

Advertorial

Het verzwegen verhaal over kanker ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel 'de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd' genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gDr. Brian Peskinezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.

Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is.

Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het - zogenaamd - gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.

Ontdek in dit boek:Bookcover

  • Waarom kanker niet genetisch is. Moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom.
  • Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.
  • Hoe je een tumor goedaardig houdt.
  • Dat borstkanker is te voorkomen.
  • Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.
  • Dat, in tegenstelling tot de algemene overtuiging, vezels niet gezond zijn. Ontdek het dodelijke verband tussen vezels en het krijgen van kanker.

Overige boekinformatie:

  • 544 pagina's
  • ISBN: 9789079872435
  • Uitvoering: Hardcover
  • Prijs: € 49,50

Klik hier om het boek te bestellen

Het gratis Engelstalig rapport dat op pagina 461 van het boek wordt beloofd: klik hier voor het rapport.

De PDF voor je oncoloog (pagina 441 van het boek): klik hier.

Welke vetten zijn goed? Klik hier voor een pdf.


 Audio's:

Onderstaand een tweetal audio bestanden van de presentatie die Professor Peskin heeft gegeven op 18 juni 2012. Overgenomen van Gezondheid Radio.

 

Bron: Succesboeken.nl


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Veruit het grootste probleem bij communicatie is de illusie dat er communicatie heeft plaatsgevonden.

George Bernard ShawBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.