De EU dictatuur

The powerful European Central Bank [ E C B ] in the heart of Frankfurt/Main - Germany

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:11811
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Ad Broere

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Acties, Europees Stabiliteit Mechanisme (ESM), Europa, Politiek

Overal in de wereld zijn er witte raven, die hun stem kunnen laten horen, omdat zij een functie vervullen, bijvoorbeeld in de politiek, vaak dwars tegen de heersende stroom in. In de Verenigde Staten geldt dat voor senator Ron Paul, die al jaren zijn authentieke mening weergeeft, bijvoorbeeld zijn visie op de Federal Reserve, het stelsel van centrale banken in de V.S..

De Europarlementarier Nigel Farage is in Europa een voorbeeld van een intelligent  mens met een heldere kijk op wat er zich in de EU afspeelt.  Met de welbespraaktheid die Engelsen eigen is spreekt hij het Europese parlement toe op een manier die aan duidelijkheid niets te wensen over laat:

Op een vraag over de ESM kwam het volgende antwoord, gegeven door Andrew Reed, namens Nigel Farage:

De ESM is de grootste greep naar de macht tot dusver door de EU. Wij houden er zelfs rekening mee dat de huidige eurocrisis doelbewust is veroorzaakt om de ESM er doorheen te drukken.  De leden van het Europese marionetten parlement hebben geen enkele macht.  Het ligt niet binnen hun bereik om iets uit te richten tegen wat dan ook, hoewel men door de schijn te wekken dat er sprake is van invloed , de indruk bij de inwoners van de EU probeert te vestigen, dat er nog sprake is van democratie.’

Die macht berust bij de Europese Commissie en de Eurocommissarissen, geleid door Barroso, die op hun beurt weer samenwerken met instituten, zoals het IMF en de Europese Centrale Bank. Nigel Farage is hierover  glashelder .

‘De enige manier om een EU initiatief zoals de ESM te stoppen is door de groeiende EU-controle tegen te gaan.’


 

Daarom is de petitie tegen ratificatie van het ESM-verdrag voor iedereen die tegen dictatuur is van vitaal belang. Onze democratie staat op het spel. Dit is niet het aanjagen van angst of een complot theorie. Door gewoon naar de feiten te kijken, kunt u al heel snel zelf uw conclusie trekken. Als de financiële macht door de parlementen van de eurolanden aan de EU wordt overgedragen, dan  is de dictatuur in feite gevestigd. 

Uit de recente berichtgeving rond de eurocrisis, het noodfonds, Griekenland, Italië, Spanje etc. , blijkt dat men haast heeft met het in de greep krijgen van de Europese financiën, waarschijnlijk ook vanwege de groeiende wetenschap bij de Europese burgers over wat er zich achter de schermen afspeelt.

Tot 15 november 2011 kunt u de petitie tekenen tegen ratificatie van het ESM verdrag door de Tweede Kamer.


Geplaatst door Ad Broere

Ad Broere

Auteur, spreker, adviseur, vernieuwer en inspirator.

Ik ben van mening dat het financiële systeem in zijn huidige vorm een groot gevaar vormt voor zowel het materiële als het geestelijke welzijn van de mens.  Praktijken, zoals nanotrading, ongelimiteerde speculatie met derivaten en grootschalig gokken op grondstoffen vergiftigen de economie en veroorzaken een steeds grotere instabiliteit, die uiteindelijk gaat leiden tot ineenstorting van het financiële systeem...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ad BroereLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful.

Herman CainBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.