Samen gaan we winnen | De Jensen Show

Jensen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:2326
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:YouTube

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Media en agenda, Social media

De maatregelen die ons worden opgedrongen door onze leiders beginnen gevaarlijke maar ook lachwekkende situaties op te leveren.

Robert Jensen heeft de gevestigde media al een tijdje verlaten en laat sindsdien een fris en eigen geluid horen, onder andere in zijn internet-tv programma De Jensen Show. Hij zegt: "Ik wist door al zo lang in de media te werken, dat sommige verhalen bewust genegeerd of verdraaid worden. Maar dat het zo erg is geworden had ik niet door. Ik wil dit veranderen."

Goed geïnformeerd over onderwerpen die op Earth Matters met regelmaat de revue passeren belicht hij actuele situaties. Zo ook rond het coronavirus.

In zijn laatste internetshows zet hij uiteen waarom de huidige situatie rond de coronapaniek bijzonder ernstig is. Hij doet dat met veel gevoel en legt actuele verbanden waar zeker een deel van de agenda mee wordt blootgelegd. Hij steekt hier behoorlijk zijn nek mee uit en dat is enorm te waarderen. Ondanks dat er ook wel zaken benoemd worden waar we een andere zienswijze op hebben is het echt een aanrader om te kijken.

Dit is de laatste:

Bron: De Jensen Show 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Soms valt het een generatie toe om groots te zijn. Jullie kunnen die generatie zijn.

Nelson Mandela, ex-president van Zuid-AfrikaBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.