Wat je moet weten over de medicijnen die zogenaamd de pandemie bestrijden…

dr rath

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4512
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Dr. Rath Foundation

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, (Verborgen) nieuws

(Dr. Rath) Vorige week werd een farmaceutisch middel, Remdesivir, aan de wereld gepresenteerd, naar verluidt om patiënten te helpen die tijdens de pandemie waren besmet. Brengt dit medicijn gerechtvaardigde hoop – of is het gewoon een hype?

Laten we eerst naar de achtergrond kijken. De afgelopen maanden zijn de mensen in de wereld geconfronteerd met een virusziekte die zich snel heeft ontwikkeld tot een pandemie. De belangrijkste reden hiervoor was niet zozeer de agressiviteit van het virus, maar veel meer een verzwakt immuunsysteem bij honderden miljoenen mensen.

Dit wereldwijde probleem van een verzwakt immuunsysteem is geen toeval. Het is bewust tot stand gekomen in het belang van een investeringsbranche, de farmaceutische investeringsindustrie. Een optimale toevoer van vitamines en andere natuurlijke micronutriënten is de enige wetenschappelijk bewezen maatregel om het immuunsysteem te versterken.  Maar deze potentieel levensreddende kennis is bewust achtergehouden voor de wereldbevolking – in het belang van een miljardeninvesteringsbedrijf met geoctrooieerde farmaceutische middelen.

De huidige pandemie, dat wil zeggen de gevoeligheid van de hele wereldbevolking voor een nieuw virus, is het onvermijdelijke gevolg van een veel grotere ‘pandemie’: een gebrekkige immuniteit in het lichaam van honderden miljoenen mensen, wereldwijd gedurende decennia uitgebreid met hulp van geoctrooieerde medicijnen, in het belang van de farmaceutische industrie.

En nu de mensen worden geconfronteerd met de wereldwijde gevolgen van deze miljardengrote investeringsindustrie, gebruikt diezelfde investeringsbranche deze crisis om zichzelf te promoten als de ‘redders van de mensheid’. De farmaceutische preparaten die momenteel worden besproken, zijn echter allemaal toxisch. Hun bekende bijwerkingen zijn onder meer schade aan het immuunsysteem, orgaanfalen en zelfs ontwikkelingsschade aan pasgeborenen.

De eerste van deze medicijnen die nu officieel door de Amerikaanse regering wordt aangeprezen voor patiënten die tijdens de pandemie zijn besmet, is Remdesivir, een middel dat wordt geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Gilead. De pandemieadviseur van de Amerikaanse regering, Anthony Fauci, verkondigde aan een verbijsterd wereldwijd publiek dat dit middel een soort wondermiddel was voor patiënten die tijdens de pandemie geïnfecteerd raakten. De onafhankelijke wereldpers beoordeelde Fauci’s optreden anders – er werd gesproken over een farmaceutische propagandashow.

In dit artikel geeft Dr. Matthias Rath antwoord op de meest prangende vragen over deze ontwikkeling.

Bron: dr-rath-foundation.org


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Angst is een zeer doeltreffend werktuig om de ziel van een individu te verwoesten - en de ziel van een volk.

Anwar Sadat, Egyptisch staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.