De kindermisbruik/pedofilie-beerput verder open..!

Kindermisbruik

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4331
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Want to know nl

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws

Daarvoor zijn de bewijzen te gruwelijk en ligt het verhaal té dicht bij het dagelijkse leven. Het valt simpelweg niet te ontkennen. Foto- en filmmateriaal dat wordt gemaakt van deze gruwelijk scenes, vertellen het hele verhaal; klokkenluiders uit ‘deze wereld’ laten ons de gruwelijkste details te weten komen. Verhalen van vele verschillende kanten, die ALLEMAAL hetzelfde achtergrondverhaal hebben. Het gaat om een ‘zchzelf gekroonde elite’ in de wereld, die ook wel ‘Cabal’ wordt genoemd. Zij zitten achter 99% van de wereldwijde manipulaties, oorlogen, aanslagen en NEGATIEVE ENERGIE die zich in onze wereld manifesteert. Wij raden je graag een artikel aan van onze collega EllaSter, die de achterkant van deze ‘elite’ Cabal beschrijft. Je komt bij haar artikel door simpel op dit log van haar site te klikken. Wij beperken ons tot dit citaat over de:

Satanisten en de Saturnus-cultus
De Cabal aanbidden de planeet Saturnus (HIER) (=Satan), die ook wel de Zwarte Zon wordt genoemd en zijn Saturnisten (HIER), ofwel Satanisten (HIER). Men houdt zich ook bezig met de occult: astrologie en zwarte magie. Tijdens occulte rituelen worden andere entiteiten uitgenodigd die zich voeden met de angst (heftige energie met een hele lage frequentie) van de slachtoffers tijdens deze rituelen. Het zijn onder andere bloedrituelen letterlijk met slacht-offers, waarbij dieren, baby’s en kinderen verkracht, gemarteld en geofferd worden.

De misdaden zijn echter zó grotesk en gruwelijk dat veel mensen dit aanvankelijk weigeren te geloven. Dat is daarmee hun beste bescherming. Uiteraard gebeurt dit alles in het diepste geheim en vinden deze rituelen vaak plaats in de catacomben van Kathedralen en Synagogen. Gelukkig komen er steeds meer overlevenden en ooggetuigen naar voren die bij deze rituelen aanwezig zijn geweest. Lees HIER, HIER en HIER (NL link) over hun getuigenverklaringen. Hun getuigenissen zijn zeer schokkend en overweldigend, maar het is belangrijk dat de mensheid beseft wie haar zogenaamde leiders zijn.

Tot zover. Om dit verhaal te ondersteunen, tonen we je de volgende 3 YouTubes. Het eerste is van een klokkenluidster, die o.a. vertelt over de satanistische krachten die met deze ‘offers’ gepaard gaan. Het is feitelijk de overname van een persoonlijkheid door uiterst negatieve krachten. Feitelijk zijn wij als mensen veel en veel sterker, alleen is het ons ‘ongeloof’ in deze eigen kracht, die ons weghoudt van onze goddelijke essentie. Feitelijk wordt deze vervolgens door krachten buiten de mens, misbruikt voor het hele satanistische bolwerk. En dát het een bolwerk is, blijkt uit de vele verslagen van de vele klokkenluiders zoals deze jonge vrouw, die uit ‘de school’ klapt. Kijk zelf en probeer jezelf niet te verliezen in de gruwelijke details die regelmatig voorbij komen. (Helaas is dit filmpje niet ondertiteld vanuit het Engels). Het gezicht van deze jonge vrouw in om logische redenen onherkenbaar geblurd.

We raden je aan, wanneer je wilt begrijpen tot hoe diep dit Kwaad, want daar mogen we toch wel over spreken, in onze wereld is doorgedrongen, het in het Nederlands vertaalde boek ‘Mind Control’ te lezen, dat we HIER in delen op de site plaatsen. Het zijn vrouwen als Brice Taylor en Cathy O’Brian, die de wereld duidelijk maken, welke verschrikkingen zich afspelen in deze kringen. Uiterst bizar is het te ontdekken, dat het overgrote deel van onze ‘leiders’ vergiftigd is met deze sferen. (Zie het artikel met Cathy O’Brien die Hillary Clinton regelrecht van kindermisbruik beschuldigt!!) Er zijn vele, vele , vele (!) filmpjes die er te zien zijn op o.a. YouTube, over kindermisbruik, pedofilie, child-trafficking, of hoe je het dan allemaal wilt noemen.

Wij laten graag nogmaals het interview zien, dat hier al op de site staat, met bankier/financieel expert Ronald Bernard. Over zijn ‘bekentenis’ als klokkenluider over het ‘gebruikelijke scenario’ onder de ‘elite’ waar het satanistische feestjes achter gesloten deuren gaat. Wil je meteen naar zijn verhaal hierover, zonder naar de inleiding over zijn intrede in de financiële wereld te luisteren, start dan rond de 21ste minuut (21:00) Een man die het satanisme als een ‘schouwspel’ beschouwde, maar er wel steeds dieper en dieper in verzeild raakte. Totdat er een moment kwam dat er een uitnodiging kwam om mee te doen aan ‘offers’…

‘Dat was het breekpunt.. KINDEREN…. (Dat werd je gevraagd?)  IK KON HET NIET…!’

‘En het is allemaal omdat mensen het laten gebeuren; niet opstaan’..

De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider from Coöperatie De Vrije Media u.a. on Vimeo.

De beerput gaat verder open..

Arrestaties, publicaties, onderzoekscommissies, etc

Er is een ENORME omwenteling aan de gang. De beerput gaat verder en verder open. Dankzij al die mensen die hun licht op deze kwestie laten schijnen en er NIET van wegdraaien, hoe gruwelijk het verhaal ook is.. En dat zijn VEEL MENSEN, die met een rechte rug deze stappen ondernemen. Er gebeurt van alles op dit terrein. Onze inschatting is, dat het hele verhaal rondom ‘Pizzagate’, waarbij het kindermisbruik-netwerk rondom het Amerikaanse DNC, de Democratische National Convention/Committee werd geopenbaard, gecamoufleerd diende te worden met het kletsverhaal rondom Donald Trump, die het met de Russen zou hebben aangelegd. Het verhaal rondom ‘Pizzagate’ was er in ieder geval WEL DE OORZAAK van, dat goedwillende overheidsfunctionarissen, aan de gang zijn gegaan en tot op heden mega-successen hebben geboekt met de onderzoeken en arrestatie van verdachte kindermisbruikers. Onder wie ZEER HOGE AMBTENAREN EN POLITICI..

Waar zullen we beginnen met dit hoopvolle deel van dit artikel..? Werkelijk overal in de wereld is te merken dat het genoeg is geweest; alle zaken rondom dit thema ‘kindermisbruik’.. En of het nou gaat om het zg. ‘child-trafficking’, waarmee bedoelt wordt dat kinderen de hele wereld overgevlogen worden voor dit misbruik-netwerk, of dat we spreken over ‘pedofilie’, waarbij kindermisbruik als een soort ‘afwijking’ wordt gepresenteerd, in de basis gaat et allemaal over hetzelfde. Hopelijk hoeven we je de genuanceerde verschillen tussen deze termen niet uit te leggen, in de gruwelijkheid van deze humanitaire beerput..

Allereerst willen we Donald Trump een mega-veer in zijn achterste steken, omdat hij toch maar de guts heeft gehad een speciale commissie te benoemen, die dit kindermisbruik aan de kaak gaat stellen, door inventarisatie van de netwerken, personen en slachtoffers die in dit kindermisbruikveld te vinden zijn. Kijk naar dit artikel (HIER) dat we speciaal rondom deze commissie schreven.. Dit is het filmpje dat bij dit verhaal hoort.

Laten we vervolgens verder gaan, met ontwikkelingen op dit gebied, rondom het Vaticaan.. Jazeker! Hier blijkt, dat het tot op heden geopenbaarde kindermisbruik in bijvoorbeeld de Katholieke kerk, slechts een puntje van de ijsberg was. Er wordt gesproken over een door-en-door-verrotte-structuur, waarbij kindermisbruik eerder onderdeel was van de geloofsbelijdenis, dan dat het door deze kerk (en andere volledig ontspoorde geloofssystemen) werd/wordt AFGEWEZEN. Een interview van InfoWars’ Alex Jones met Leo Zagami via Skype vanuit Italië. Over de smerige uitwassen van dit netwerk IN HET VATICAAN.. Leo Zagami is een ex-Illuminatie-klokkenluider (HIER), die is ‘uitgetreden’ en nu zijn verhaal verteld. Hij is niet onomstreden, maar naar ons idee dienen we zijn verhaal te beoordelen op de inhoud, en niet op de boodschapper..

X
NAVY-SEAL brengt 3000+ kindermisbruik-verdachten aan het licht..!

X
Vervolgens willen je berichten over een voormalige commando van het Amerikaanse leger, of ‘SEAL’ zoals ze genoemd worden. Het zijn mensen die vanuit hun motivatie om hun land te dienen, één van de zwaarste, zoniet dé zwaarste militaire opleidingen/trainingen hebben gehad. En JUIST omdat ze zo patriottisch zijn, kunnen ze de teloorgang van hun land niet verkroppen. En daarvan is dit kindermisbruik-netwerk er één van, in de ogen van oud-marine SEAL Craig Sawyer. Geloof het of niet (en ja, waar blijven de Nederlandse media met dit verhaal!!??), maar deze man heeft er met zijn organisatie voor gezorgd, dat meer dan 3000 elite-pedofielen zijn geopenbaard..!

En precies over de rol van de media is deze Craig Sawyer niet te spreken. “Tot de dag van vandaag, genieten pedofielen een vreemd soort ‘privacy’ van de media. Totaal ongegrond, maar ook nog eens gevaarlijk contra-productief. Het is natuurlijk makkelijker om dit netwerk te ontkrachten, wanneer radio en Tv eensgezind meehelpen dit fenomeen te ontmantelen. Maar door dit niet te doen, blijven kinderen in gevaar! Ik moet als onafhankelijke bron telkens proberen rondom de wachters-bij-de-mainstream-media te komen, die vervolgens het verdommen om deze zaken te publiceren..”

Wist jij dat er in de VS alleen al, sprake is van méér dan 100.000 kinderen, die aan ‘sex-trafficking’ worden blootgesteld.? Er is inmiddels een speciale wet aangenomen in de VS, genaamd de Federale Trafficking Victims Protection Act. Deze definieert het ‘sex-trafficking’ als:
Het werven, in handen krijgen, onderbrengen, transporteren, verzorgen, be’moederen’ en afzonderen van een persoon, met het doel een commerciële seksuele prestatie te creëren.’

Het voor deze ex-SEAL volledig duidelijk: sommige personen uit de hoogste defensie-gelederen, personeel, inlichtingen-analisten, maar ook federale wetshandhavers, zijn regelrechte pedofielen, die dagelijks toegang hebben tot, en op het internet bezig zijn met kinderpornografie. En het is natuurlijk bijzonder kwalijk en uiterst verdacht, dat het Pentagon (min.van Def.), de NSA en de CIA geen enkele interesse tonen om deze zaken te onderzoeken en voor de rechter te brengen. (HIER) Maar Craig Sawyer is vastberaden, ondanks het feit dat hij in het verleden wellicht deze topstukken, zoals Hillary Clinton, John McCain en Donald Rumsfeld veiligheid heeft geboden, om deze elite-pedofiele netwerken te openbaren en deze verraders voor de rechter te brengen.

V4CR
Sawyer richtte voor dit doel een stichting op, genaamd ‘Veterans For Child Rescue’, afgekort V4CR. Met de doelstelling om dátgene te onthullen, dat toegedekt is geweest en onderdrukt; de donkere en afstotende wereld van de pedofiele netwerken in de wereld in het algemeen en in de VS in het bijzonder. De leden van V4CR die het VIPR Team (Veterans Investigating Pedophile Rings), come from the highest levels of military special operations, federal law enforcement, international counter-poaching operations, the intelligence community, the diplomatic community and film & television.

Craig Sawyer hierover (o.a. tegenover InfoWars):

“Deze kringen hebben leden uit elke geleding van onze samenleving en hebben betrekking op een ongelooflijk trauma, dat wordt toegebracht aan jonge kinderen en zelfs baby’s. Het is de toekomstige Ziel van onze natie, die op deze wijze wordt getraumatiseerd. Zoals gezegd hoeven we niet op de media te rekenen, wat grote vraagtekens zet bij de krachten áchter deze media. Want wat is belangrijker? De zogenaamde privacy van de daders, of voorkomen of de redding van de slachtoffers.

Samen kunnen we werken aan het bekrachtigen van de lokale en federale wetgeving, om de daders te arresteren en de kinderslachtoffers te bevrijden. Het is van belang dat er licht in dit dossier gaat schijnen en openbaar gemaakt wordt, voordat het kan worden schoongemaakt. En onze organisatie V4CR is opgericht om dit licht te laten schijnen. Wij zullen deze crisis verlichten en met gezamenlijke operaties met de wetshandhavers uitvoeren. Wij zijn bezig met een keiharde televisie-documentaire-serie die de wereld dient te zien.

Ex-SEAL Craig Sawyer staat regelmatig voor de klas, om op het niveau van kinderen zijn dagelijkse werk uit te leggen..!

We zijn deze non-profit-organisatie begonnen en proberen fondsen te verzamelen om pedofiele netwerken aan het licht te brengen, die onze kinderen van ons verdonkeremanen.. Sommige van deze netwerken zijn bezig met satanische rituelen en het doodmartelen van kinderen, peuters en zelfs baby’s. Deze informatie kan ik je geven, en is afkomstig uit hoge politieke kringen. Er zijn federale wetshandhavers die meer dan 3000 arrestaties hebben uitgevoerd sinds afgelopen januari 2017. Dat wordt versterkt doordat we een president hebben die niet-OK is met het feit dat kinderen in dit land worden verkracht en doodgemarteld. Godzijdank.

Het is mijn missie om Amerikaanse burgers die informatie te gaan brengen, die zij behoren te weten, maar die hen is onthouden. We moeten iets doen en ik wil een betere omgeving creëren voor kinderen in hun vooruitgang. En een omgeving creëren waarin deze daden ook tot in de wortel worden afgekeurd, in plaats van doodgezwegen. Het is in dit kader uiterst bizar dat we onlangs een crowd-funding organiseerden, via o.a. de Alex Jones Show, waarbij we al snel op een stand stonden van US$ 50.000.- De geldinzameling ging verder via de speciale site YouCaring.com maar werd héél snel daarna afgelast door de leiding van de site, wegens ‘overtreding van niet-gespecificeerde service-voorwaarden..!!

Via andere kanalen zijn we echter inmiddels hard op weg om onze doelstellingen te halen! Eind april hadden we het bedrag van de doelstelling bij elkaar. Een bedrag van maar liefst US$ 500.000,- Maar meteen toen ik dát feit meldde bij Alex Jones in de show, ontving ik telefoontjes van 2 groepen, die zeiden onze organisatie te zullen gaan aanvallen. Sociale media ondermijnen ook onze doelstellingen..! Maar grappig is, dat NIETS onze vooruitgang in de weg blijkt te kunnen staan. Onze grassroots-beweging is erg, heel erg snel aan het groeien. 

Mocht jij deze organisatie vanuit NL willen steunen -jeweethet: met internationaal bankieren via internet is de wereld heel klein- dan kun je dat doen via deze link HIER en deel ook dit nieuws met familie, collega’s en bekenden.

* * *

x

 

Duitsland ontmantelt een kring van ca. 87.000 ‘leden’, betrokken bij kindermisbruik..!
X

Duitse openbare aanklagers hebben donderdag 6 juli jl een enorme organisatie opgerold, rondom het seksueel misbtuik van kinderen. waarbij de 39-jarige verdachte secretaris van deze club is gearresteerd. Hij wordt op dit moment ondervraagd en zijn korpsen in andere steden in Duitsland en in het buitenland bezig met het opsporen van deze ‘leden’.  De opgerolde website, die op het zg. darknet bekend stond als ‘Elysium,’ werd gebruikt voor het wereldwijd uitwisselen van kinderporno via haar ‘leden’. “Maar ook werden er afspraken geregeld om kinderen te ‘leveren’ voor seksueel misbruik. De 87.000 leden van deze club ruilden afbeeldingen en video’s van het ‘meest ernstige karakter van seksueel misbruik van kinderen, waaronder zelfs baby’s.” aldus één van de officieren van Justitie, in Frankfurt, waar de  arrestaties plaatsvonden.”

Volgens de aanklacht is de vastgehouden secretaris grotendeels verantwoordelijk voor het opzetten van de technische infrastructuur van deze platform-website, aldus de openbare aanklager die de pers te woord stond. Wat uiterst verontrustend is voor de ‘leden’ van deze ‘club’, is het feit dat de server, de computer waar vandaan het zogenaamde darknet werd bediend, ook gevonden werd in de flat van de 39-jarig Duitser. Voor de meeste mensen is een groot deel van het internet niet toegankelijk en wordt daarom wel het ‘Darknet’ genoemd.

Dit deel van het internet is alleen toegankelijk voor computers die een speciale encrypting-software hebben. Dit alles maakt het heel aantrekkelijk voor alle criminelen die letterlijk vanuit het ‘Duister’ opereren.. Zoals wapen- en drugsdealers. De onderzoekers van de Duitse politie hebben andere ‘administrators’ te pakken gekregen en leden van deze kring, die vooral in Oostenrijk en Duitsland actief waren. Onder hen zijn mensen met een strafblad op het gebied van ernstig seksueel misbtuik van kinderen, aldus de politie.

Het lijkt een heel grote vis die nu gevangen is, maar de geschiedenis leert dat dit niet de grootste vangst is op dit gebied. Want begin dit jaar werd ook al een kindermisbruik-netwerk opgerold, onder de naam ‘Playpen’. Daarbij is de 58-jarige Amerikaanse sleutelfiguur  Steven Chase (HIER) inmiddels veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf in de VS. Chase wordt verantwoordelijk gehouden voor het bestaan van het kinderpornografie-platform ‘Playpen’.

Dit netwerk werd opgericht in 2014 en had maar liefst 150.000 actieve pedofielen en kindermisbruikers in het netwerk! Tijdens de rechtszaak verdedigde genoemde Steven Chase zich met de belachelijke argumenten dat de FBI de website beter had laten werken, om de pedofielen te pakken te krijgen. Dit nadat de FBI had toegegeven, dat zij de site, na ontdekking, nog 13 dagen in de lucht hadden gelaten, teneinde een zo groot mogelijk aantal kindermisbruikers te pakken te kunnen nemen..!

Het oprollen van deze site bracht de Federale wetshandhavers veel nieuwe informatie en leads. Vlak na het oprollen van de site, bleken nog eens 350 in Amerika verblijvende personen te zijn gearresteerd en kregen 25 producenten van kinderporno-materiaal een rechtszaak aan hun broek. Er werden, en dat is natuurlijk veel belangrijker, maar liefst 55 Amerikaanse kinderen uit gevangenschap bevrijdt..! Daarnaast werden in het buitenland met deze zaak 548 arrestaties uitgevoerd en werdn 296 seksueel misbruikte kinderen te zijn geïdentificeerd en/of bevrijd.

* * *

x
Hollywood sterren komen met méér onthullingen.

Brad Pitt: ‘Elite Hollywood pedofiele controlen Amerika’
X

Eerder al was het acteur Elijah Wood die het pedofiele netwerk belichtte.

De afgelopen paar maanden komen méér en méér acteurs -vaak bekende filmsterren- in de publiciteit met verklaringen, die aan verbeelding niets over laten. We plaatsten eerder de bijzondere uitspraken van ‘Lord-of-the-Rings’-ster Ilajah Wood HIER in een artikel. Nu laten we er hier weer een paar aan het woord. O.a Brad Pitt die in niet mis te verstane woorden het Hollywood-wereldje afrekent op het satanistische kindermisbruik. Wat te denken van de hierboven geplaatste uitspraak van Brad Pitt: “Elite Hollywood-pedofielen controleren Amerika”..?

Hij deed deze uitspraak, vlak ná de recente arrestaties van een PAAR HONDERD Hollywood-filmbobo’s. Inmiddels heeft Brad Pitt een carrière van zo’n 30 jaar achter de rug, en weet hij kennelijk waarover hij spreekt..! Brad Pitt spreekt over eigen ervaringen waarbij hij als getuige bij deze donkere kant van deze ‘entertainment-business’ betrokken werd. Britt vertelt dat de HELE TV- en FILMINDUSTRIE is totaal vergiftigd door de cultuur van kindermisbruik, die door de hele VS lopen.

Foto rechts: Het fameuze echtpaar in betere tijden. Inmiddels komen na de scheiding verhalen boven tafel die de glamour volledig dood slaan.

Als iemand vanuit ervaring spreekt over deze excessen in Hollywood, dan mag het dus Brad Pitt zijn. Niet alleen is hij een ervaren Hollywood-kenner, maar is hij, via zijn ex, Angelina Jolie, geconfronteerd met satanistische rituelen, die zij besprak in een video die op YouTube (HIER) te zien is. Pitt en Jolie hebben zelf een schare kinderen en de bezorgdheid van vader Brad Pitt zit er dan ook stevig in. Brad Pitt in deze heftige woorden over deze hele rotte ‘amusements’-wereld:

“Denk je dat het in Hollywood gaat over ‘making movies’..? Het is slechts een ‘bijproduct’.. Het gaat vooral over geld en nóg belangrijker: macht en controle. Deze mensen die in Hollywood de baas zijn, zijn dat ook elders in de VS en in veele delen van de wereld en geven werkelijk niets om het maken van films. Je hebt toch weleens van de Illuminatie gehoord, toch? De geheime genootschappen, de politici, bankiers en de media.. ZIJ ZIJN HET DIE DEZE PEDOFIELE NETWERKEN EXPLOITEREN. Zij regeren de wereld en dit gaat allemaal terug naar Hollywood.

Kinderen willen acteur/filmster worden; of moet ik zeggen dat hun ouders willen dat hun kind gaat optreden in films en zij zijn bereid werkelijk álles te doen, om hun kind beroemd’ te laten worden. Heb je ooit de moeder van een kind-acteur ontmoet? Ze zijn totaal idioot.. Het is makkelijk selecteren voor deze misdadigers, want het gaat niet alléén over filmindustrie; het gaat over Tv en over de muziekindustrie.. Het is de heel ‘showbiz’. Feitelijk verkopen ouders de Ziel van hun kinderen voor roem en glorie.

Bij een nieuwe film worden wel 1000 kinderen gecast voor een leidende rol en voor 100 zou er inderdaad werk zijn. Dan blijkt ineens de rol van de ouders en dus het vaakst de moeder. Zij pusht dusdanig bij een producer, dat die zich veilig voelt om het kind ook voor andere doeleinden ‘aan te bieden’ in dit wereldje. Het kind wordt onderdeel van een ruilhandel, als het wordt ‘aangeboden’ in Tv-land, aan mensen die én het kind wel ‘zien zitten’ én bereid zijn hiervoor reclame te maken voor de film waarin het kind speelt.

River Phoenix

En hetzelfde verhaal gaat op in de relaties met bankiers en politici en de rest van de elite. Als je erbij wilt horen, doe je mee.. Het zijn allemaal achterkamertjes-deals met kinderen als ‘de handel’.. Ik ben erg terughoudend om namen te noemen, omdat ik voorzichtig moet opereren in het ‘Land of the Free’, waar ik zomaar een juridische claim aan mijn kont kan krijgen. Maar wees gerust: ik ben ervan overtuigd dat het niet lang meer duurt, voordat de eerste grote namen voor de rechter zullen staan. Maar let op: de media zullen dit verhaal nooit groot brengen, want ze vreten uit dezelfde ruif, ze baden in dezelfde beerput. Het zijn de onafhankelijke media die deze verhalen naar buiten zullen brengen!

Het is vooral de kracht van het internetdat ervoor zorgt dat er een vrije stroom van essentiële informatie over deze zaken de wereld in gaat. Ze verliezen hun grip op het Amerikaanse volk, dat in opstand komt. Hetzelfde geldt voor mensen overal op de wereld; dat weten ze, het is een kwestie van tijd voordat het uitkomt.”

River Phoenix, een eerbetoon
Het was in 1993 de jonge acteur River Phoenix, die naar buiten kwam met afgrijselijke details, die het verhaal van Brat Pitt keihard bevestigen. (Zie ook hierboven het video-interview van ‘De Vrije Media’ met Ronald B.) River Phoenix probeerde details van dit elite-pedofiele netwerk te onthullen, voordat hij in 1993 stierf, op.. 23 jarige leeftijd.. Deze voormalige kindster onthulde in een interview, kort voor zijn dood, dat hij was opgegroeid in een pedofiele cultuur en op 4-jarige leeftijd zijn ‘maagdelijkheid’ was verloren. Tja, zo kun je kinderverkrachting ook noemen.. Het was vooral de sekte ‘Children of God’ die hem het nodige hadden aangedaan, met instemming van ouders en veel ‘vrienden’ van de familie.

Deze sekte, onder leiding van David Berg (!), offerde kinderen in ruil voor seks, om nog meer discipelen aan te trekken. En ja, dat lukte prima, want deze sekte had leden in de elite-kringen, de rijken en de machtigen. Zij wilden graag meedoen om Gods liefde en genade te praktiseren, door kinderen te verkrachten. De sekte ‘verzorgde’ ook ‘het rondbrengen van kinderen’ aan ‘machtige en rijke’ leden van de sekte. River was in staat deze sekte en zijn familie te ontvluchten, waarna hij de familienaam ‘Phoenix’ aannam, en de familie naam (River Jude) Bottom vaarwel zei, om een nieuwe start te kunnen maken. Maar kennelijk was dit té naïef gedacht.. In november 1991 gaf hij een interview aan ‘Details Magazine’, waarin hij vertelde over de verkrachtingen die hij vanaf zijn 4e jaar te verduren had gehad, in kringen rondom de genoemde sekte. Zijn trieste woorden hierover spreken boekdelen: “But I’ve blocked it out.”

* * *

x

De vlucht naar voren..?? Wettelijke goedkeuring van pedofilie..??

Hoe de elite wil doen geloven dat het allemaal ‘normaal’ is..!

x

De volgende statement, dat pedofilie ‘normaal en natuurlijk is voor de menselijke man’ komt niet uit een of ander flower power-boek uit de jaren 1970, waarin de beroemden der Aarde zich hierover uitlieten, binnen bijvoorbeeld de beruchte ‘PIE’, de ‘Paedophile Information Exchange’.. Komt ook niet uit een of ander ondergrond-website. Eerst maar dit statement: ‘Pedofiele interesse is natuurlijk en normaal voor de mensen-man. Het is minimaal een behoorlijk groep van normale mannen, die seks zou willen hebben met kinderen. Normale mannen worden opgewonden door kinderen’.

Voor vele extreme groepen, die de seksuele revolutie in de jaren 1970 beleefden, was seks met kinderen gewoon een van de grenzen die vertrapt dienden te worden. Vele van deze figuren waren academici, afkomstig uit en werkzaam in, het diep-seksueel-gefrustreerde universiteitswereldje. Zij waren het die deze kinderseks-beweging -al dan niet anoniem- steunden en dat nu weer doen, met zg. academische beschouwingen rondom kindermisbruik/pedofilie

De Engelse ‘artiest’ Jimmy Savile bleek meer dan 1350 kinderen te hebben misbruikt, gedurende zijn ‘carrière’.. Veel slachtoffers lagen in de ziekenhuizen, waarvoor hij fondsenwervingscampagnes verzorgde..! Right in the face of the English..Zijn verhaal toont aan, hoezeer we te maken hebben met een maatschappelijke en structurele ontwrichting!! De vraag is hoeveel van de ‘elite’ in Engeland wist van dit misbruik en hoezeer Jimmy Saville onderdeel was van een groot netwerk van politici, bankiers en andere ‘elite’..

Het statement komt uit een ‘zomercursus’ die vorig jaar juli werd gegeven door de gezaghebbende universiteit van Cambridge.. Geen privé-sessie, maar een academische presentatie, gegeven op basis van de uitnodiging van de organisatoren van deze zomercursus, aan sleutelfiguren op dit gebied. Andere presentaties hadden de titel ‘“Liberating the paedophile: a discursive analysis’ (wat vertaald zoveel betekent als ‘De pedofiel bevrijden: een ongeleide analyse’) en ‘Danger and difference: the stakes of hebephilia.'(‘Gevaar en onderscheiding: de gevaren van hebephilia’ (Hebephilia is de seksuele voorkeur voor kinderen in de vroege puberteit (11 tot 14 jaar))).

Gepensioneerd hoogleraar Ken Plummer

Deze cursussen komen na een traumatische periode, na de onthulling van Jimmy Saville als massa-kindermisbruiker. Een periode waarin het Engelse volk duidelijk worstelde met dit trauma. De behoefte om meer te weten over dit enorme veld van misbruik en misleiding gaat door alle lagen van de bevolking.. Aanwezig op deze cursussen in Cambridge, was ook Tom O’Carroll, oud-voorzitter van de genoemde ‘PIE’. Een man die meermalen veroordeeld is voor kindermisbruik, maar nu campagne voert voor het legaliseren van seks met kinderen. ‘Wonderful!’ schreef hij op zijn blog, na afloop. ‘Het waren een zeldzame dagen, waar ik me relatief populair kon voelen.’ Het is een teken van de pogingen van het ‘academisch establishment om de grenzen van acceptatie van seks met kinderen te verleggen’.

Volgens gepensioneerd hoogleraar sociologie Ken Plummer, proffessor aan de Essex University, betekenen ‘de isolatie, geheimhouding, schuldgevoelens en het negeren van pedofielen niet dat deze direct bij het fenomeen pedofilie zijn verbonden, maar voortkomen uit de extreme onderdrukking van het verschijnsel pedofilie bij minderheden.’ Tja zo kun je kennelijk alles academisch rechtbreien..?! Professor Plummer bevestigde de krant ‘The Sunday Telegraph’,  dat hij lid was van PIE, om ‘zijn onderzoek te faciliteren’.. “Ik zou nooit willen dat mijn werk gebruikt wordt om ‘slechte dingen’ te rationaliseren. Ik versta onder ‘slechte dingen’ al het misbruik, uitbuitende seksualiteit en manipulatie.”

Plummer gaf geen antwoord toen hem gevraagd werd naar de misstanden uit de jaren 1970/80. De directie van de universiteit haastte zich schoon te spreken, met de verklaring dat de uitingen van de professor ‘geen goedkeuring nog ondersteuning zijn van pedofilie’ en verwees naar het handvest van de Universiteit van Essex, dat de academische staf de vrijheid geeft, binnen de grenzen van wetgeving, controversiële en niet-populaire meningen te uiten, zonder zichzelf daarmee in gevaar te brengen’..

Een andere hoogleraar, Ray Blanchard, psychiater aan de ‘University of Toronto’, die een werkgroep voorzat over het onderwerp ‘Hebephilia’, de seksuele voorkeur van mannen voor kinderen in de vroege puberteit van 11 tot 14 jaar, liet weten dat er binnen de wetenschappelijk definitie van dit fenomeen, geen ‘abnormaliteiten’ worden toegekend. De omgang van volwassen mannen met dit soort jonge pubers is in zijn ogen -en volgens nieuwe handboeken..- absoluut als ‘normaal’ te kwalificereen. Een van de andere sprekers op deze conferentie in Cambridge, Patrick Singy, van het ‘Union College’ in New York, vond dit allemaal nogal wazig: “Zo kan deze Hebephilia-aandoening worden gebruikt als beeld om pedofiele overtreders straffeloos als ‘mentaal onstabiel’ te diagnosticeren.”

Maar de meest controversiële presentatie in dit kader kwam van Philip Tromovitch, professor aan de Doshisha University in Japan, die in zijn presentatie meldde ‘dat het waarschijnlijk is, dat de meerderheid van de menselijk mannen, pedofielen en hebefielen zijn. En dat daarmee interesse in pedofilie normaal en natuurlijk is bij mannen..’ Nu is deze mening van de heer Tromovitch niet representatief voor de academische wereld, en is de meerderheid van de academische wereld kennelijk en hopelijk andere opvattingen toegedaan, maar duidelijk is, dat vanuit het gevoelloze academische wereldje, geen ethiek en moraal oordeel te verwachten valt over pedofilie en/of kindermisbruik.

 * * *

Bron: WantToKnow.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I trust so much in the power of the heart and the soul; I know that the answer to what we need to do next is in our own hearts. All we have to do is listen, then take that one step further and trust what we hear. We will be taught what we need to learn.

-- Melody BeattieBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.